2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
o algı doğru aslında genel olarak. ama bende memorıala gidiyorum orada da aynı fıyat ikisi. doktorların rahat etmek şçşn sezeryan yaptığına inanıyorum bende.
Kesinlikle. Randevulu sezeryanla ansızın uzun süreli normal doğum bir değil. Oğlumda sancılarım ctz akşam 5 dakikada birle başladı ertesi gün öğlen pazar günü doğum yaptım. Hemde doktorumuzun doğum gününde. Adamcağızın şansı benden önce pazar sabahı acil sezeryanı olmuş. Pazar pazar doğum gününde iki doğumla uğraş -:)

Yok kendisi zaten torun sahibi olmaktan pek hosnut degil. Ayda1 sevmeye gelirim benden baska bir sey bekleme cümlesini daha evlenir evlenmez soyledi :)
Bence sen ona kızını one sevdirtmeyeceğini söyle dur. Psikolojik baskı yap. Babannesi sevsin falan diye şakadan takıl. Bilinçaltına kışkançlık yükle

Yat yat sıkılıyorum ya ne kadar iyiydim halbuki geziyordum hiç şikayetim yoktu herkes ne güzel hamilelik geçiriyorsun diyordu nazar değdi valla şimdi yat yat bişey yok insan yüzüne hasret kaldım 1 hafta da

Canım maddi olanağın varsa lütfen psikoloğa git. Panikatağında var terapiyle aşarsın belki.

Evet ağzın kuruması belirti aslında

Aaa canım geçmiş olsun. Ben alaşehirdeyim buyursun gelsin. Sende Gelirsen beklerim

Benim de 1 ayı geçkindir sertlik var. Sadece ayaktayken oluyor. Bazilarinda olabiliyor sanırım sizin ne tip bir sertlik sürekli mi tam hangi bölgede?
Bende de vardı sertleşme. Tuvaletim geldiğinde göbeğin düşecek sanıyordum. Ama bu da hamileliğin gereklerinden biri. Benin hayatımın temposu azıcık yüksek yoruluyorum haliylede yoruldukça oluyor ama geçiyor. Buara yok öyle sıkıntım

Ben aksam yemeklerinden sonra fena oluyorum hazimsilık gibi degil mide yanmasi degil degisik bisi mideye baskı olabiliyormu gercekten

bicirbicircadi çok gecmiş olsun allah beterinden sakınsın
Liviya senin acilen kendini rahatlatman lazım psikoloğa bencede git isten ayrilip eve geçince ve esinin aileside seni rahat bırakmayinca kendini bir türlü rahatlatamadın allah yar ve yardımcın olsun

Ben artık bebegımi sabah uyandıgimda gece yatagi yattigımda baya hisserder oldum allaha şukur gün icinde nadir ama allahım nazarlardan sakınsın

Allah razi olsun canm evet isten cikip evde oturunca hic rahat bırakmıyorlar pzrtesi doktorumla konusiyim bi tanidigi varmis ona yonlendiricem dedi Allah boyle kotu insanlardan korusun hepimizi

kızlar daha öncede söylemiştim yine söyleyeyim belki arada atlayan görmemiş olan vardır. doğal doğum sürecinin anlatıldığı bir kitap okuyorum. hypnobirthing morgan yöntemi. mutlaka okuyun. özellikle doğum korkusu olan arkadaşlar okusun çok faydalı bir kitap gerçekten.

Kızlar slm.resim atamıyorum bugün kontrol vardı bebişi gördük bize el salladı

Dr alt karın ağrısı ve kuyruk sokum ağrısını sordum. Her ikisi de normal endişe etme, bebek büyüyor rahim genişliyor dedi
18+2 18cm 234gr

Selam kızlar bende nisan annesi adayıyım size sorum şu İlk ultrason resminde bebek sağda mı solda mıydı ve cinsiyeti ögrenmissinizdir buna göre cinsiyeti tutuyor mu?yani ultrason da bebeğin yerine göre cinsiyeti tahmin etmek ne kadar doğru. Kağıdı tutup baktığınızda. Hepinize hayırlı doğumlar

Selamlar onların hepsi yanlış çıktı cnm. Çiniydi nubuydu ultrason resmiydi kslp stışıydı hepsi de alakasız oldu arkadaşların. Hatta bir arkadaşımızın doktoru ultrason resmiyle alakasının olmadığını göstermek hem sağ hem sol taraftan fotoğraf vermişti

çin ve kalp atışı bende tuttu :) bide bana yüzük çevirttilerdi o da tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…