2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ayni seyi bekliyoruz biliyomusun benim de dogum gunum 23 Subat :))) doktora diyorum 3 gun one cekermisin dogumu :))) ama sanirim daha da once olur. Benim de daha cinsiyeti net soyleyemedi tahmin yapiyo sadece.

Günaydın kızlar sizden bir ricam var bugün alışveriş listesi yapmayı planlıyorum yapan varsa örnek olarak atabilir mi ? Daha önce atan arkadaşları beğendim kaydetmistim telefonum değişti eski sayfalarda da bulamadım malesef

Kızlar okumaya başladığınız herhangi bir önereceğiniz kitap var mı ? Liste yapıyorum kitap ısmarlatıcam Türkiye'den de :)
Ben de Turkiyeden kitap tasiyanlardanim :) Benim onerilerim daha cok dogum sonrasi icin faydali. "Mahallenin en mutlu bebegi", "beni odulle cezalandirma" ve "Bebeginize Fransiz Kalin"

Bnm derdim var. Bolumu orda dertlerini paylasiyorlar ama herkeste anlayışla karsilamiyo canm
Canim rahatsiz olan okumadan geçebilir. Ben de her yazilani okumadan geçebiliyorum. Gebelik fizyolojik bir olay yaninda ciddi bir psikolojik olaydır. Yani burada anlatilan dertler de aslında gebelik psikolojisine dahil.. Bence anlat rahatla isteyen okur isteyen cevap verir isteyen ilgilenmez. Özellikle sen her zaman söylüyorsun burada derdimi siz dinleyip fikir veriyorsunuz rahatliyorum diye... Bence en önemlisi bu.. Birbirimize destek olabilmek..

Oyle canm ya bnm ailem yustdisinda saatlerimiz farkli bnm ikinci ailem burasi szsiniz oyuzden burda dertleşiyorum bni szn gibi kimse rahatlatamaz hatta doktorum dahi szn gibi olamaz oyuzden her skntimi burda paylasiyordum iyi ki varsiniz Allah razi olsun canm bnm

Canm banada lazim o listeden bn kafaya gore ne görürsem aliyom ama liste olsa cok daha kolay olucak bnce

Bnm oğlum ilk 3 aydan sonra çok usluydu sakin bir çocuk hala. Şuan 2 yaşında uslu yine , kız daha usluysa şanslıyım çocuklarım yormıcak hiç

Sen de iyi ki varsin canim. Bu sayılı günlerde iyi ya da kötü birbir yanımızda olmalıyız kendi adıma söylüyorum benim açımdan bir sakıncası yok herkes istedigini anlatabilir. Ben de anlatip rahatliyorum çünkü..

Ben "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" diye bi kitap var, onu seviyorum. Onun Doğum sonrası kitabı da var ama henüz almadım.

Ben de Turkiyeden kitap tasiyanlardanim :) Benim onerilerim daha cok dogum sonrasi icin faydali. "Mahallenin en mutlu bebegi", "beni odulle cezalandirma" ve "Bebeginize Fransiz Kalin"
Ben genelde Doğum sonrası bebek bakımı ve yetiştirmesiyle ilgili arıyorum kitap..Doğum sonrasına bakayım bir canım görmüştümde içeriğine tam bakmadım
Mahallenin en mutlu bebeğini eklemiştim listeme :) beni ödülle cezalandırmayı da ekleyeyim..

Cok saol canm bnm Allah ne dilegin varsa muradina erdrsin sabah sabah cok mutlu ettim bni

Günaydın kızlar
Bende gebelik dışında yaşanan özel sorunlarla ilgilenmiyorum ama isteyen istediğini yazabilir en fazla cevap vermeyiz
Çünkü ilgilenen ve dertlesen arkadaşlar var saygı duyuyorum

Bu listeyi eşim internetten bulmuş bana uygun geldi bununla başlayacağım alışverişe.Sende bir bak istersen

Günaydın herkese
Ben kanguru peşindeyim kızlar var mı önerisi olan? BabyBjörn, boba, Ergobaby ve stokke ile ilgileniyorum.ÖZellikle Ergobabay kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.

Tekrardan herkese günaydın kizlarrr yemk yeme durumunuz nasil bn dakka basi acikiyorum ya garce hic ekmk yiyemiyorum ekmekten tiksindim ondanmi acakiyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…