2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
ay canım ya bende mantar oldum gene bu sabah.sen mantar deyince sorayım dedim.sirkeli suyu ne kadar nasıl yapıyoruz?

canım banada yaptırma dıyen oldu aldırcakmısın dıyen oldu ama ben tamamen doktoruma bıraktım gereklı goruyorsa vardır bı bıldıgı dıye sonucta yaptıranlarında cocukları sapa saglam doguyor ve ıcım rahat etmez dıye taramaları yaptırdım cok sukur sıkıntımız cıkmadı
kendı kararın ama felaket teellallıgına ınanma yok ultrasona cok gırme vs
doktor ve hemsıre hamıle kanlanlar hergun cocuguna bakyormus onların cocukları sapasaglamsa ayda bır ultrasona gıren bebekte hıcbır sey olmaz

Haklısın tabi, peki sen uzun süreli rapor alsan başka bi hoca vermezler mi derse?
En uzun heyet raporu alınıyor bildiğim kadarıyla hem onu almak zor hem de başka öğretmen gelmez 40 gün için zaten Doğu görevi yapıyorum canım ilçede öğretmen sayısı yeterli değil su anda çoğu okulda hep öğretmen eksik ben müzik dersine de giriyorum şu an düşün :) bir de biraz üşütmüşüm onun için dün kendimi o kadar yorgun hissediyordum sanırım akşam boğazın yanmaya burnum akmaya başladı şu an da var hafif şekilde inşallah çok ilerleme z

ay canım ya bende mantar oldum gene bu sabah.sen mantar deyince sorayım dedim.sirkeli suyu ne kadar nasıl yapıyoruz?
tasa suyu dolduruyorum canım 1 2 kasık kadar goz kararı dokuyorum yıkıyorum ya da sılıyorum peceteyle soktor öyle devam et dedı bana kulotlarını da utuleyıp giy cnm

Kızlar merhaba,
siz bebeğinizin yukardan aşağıya ya da aşağıdan yokarıya kaydığını hissediyor musunuz? Ben şimdi sürekli yatıyorum ya acaba bu sebeple mi çok hissediyorum???

Kızlar merhaba,
siz bebeğinizin yukardan aşağıya ya da aşağıdan yokarıya kaydığını hissediyor musunuz? Ben şimdi sürekli yatıyorum ya acaba bu sebeple mi çok hissediyorum???
Evet hissediyorum canim valla günün bazi saatlerinde iceride tek kale maç mi yapıyor anlamiyorum dün işi gücü biraktim oturdum dinleyip gülüyorum :)) o kadar siddetli vuruyor ki karnimin dışından rahatlikla görülüyor. Bi bakiyorum gobek hizasina çıkıyor bir bakiyorum 10 cm asagidan vuruyor ay cok tayli yaaa

Kızlar merhaba,
Ben de yatıyorum ama kaydığını hissetmiyorum sadece tekmeleri vurmaları hissediyorum

Evet aynen dedigin gibi tok tok. Renk koku kasinti hicbisey yok ama gecen hafta idrar testim de temiz cikti.kotu bisey degildir heralde cok artmazsa gitmicem doktora.

KıZlar sağa yatmak cıs eh kaka diye birşey Yok, sırt üstü yatmak öyle, bebeğe baskı yaptığı için.. sola yatmak kan akışı bakımından iyi diyorlar.. ama sağ zararlı kafasını atalım bence, uyku düzeniniz de kalmaz.. uykunuzdan kalkıp ne tarafa yatıyorum bakim deyip kalkan arkadaşlar var:) daha ne uykusuz gecelerimiz olacak, bu günleri kıymetini bilelim.

Canım inandın mı yoksa şaka yapıyorum. Şuara çoğumuzun ruh hali böyle de. Yoksa öyle 4-4 lük gebelik geçirmiyorum tabiki. Sadece öyleymiş gibi yapıp öyle olmaya çalışıyorum.

Kiz ne bileyim cok spesifik bir rakam verdin bende inandim

başladınmı canım hissetmeye?

Yok ya. Arada biseyler hissediyorum ama gazmi bebek mi anlamiyorum o yuzden hissetmiyor sayıyorum kendimi

Canım eskiden doktor yoktu doğru ama ölü bebek doğurma yada anne ölümleri de oldukça çok oluyordu. Mesela anneannem ilk üç çocuğu ölü doğmuş 4.sü yaşamış. Sağ kalsnlar tabiki var bizleri annelerimiz tarlada doğurmuş. Ama ben o riski göze alamam. Sen tedbirini al. Ayrıntılı önemli. Tabiki aldırmayacağız ama önlem almaya başlayabiliriz diye düşünüyorum

Evet aynen dedigin gibi tok tok. Renk koku kasinti hicbisey yok ama gecen hafta idrar testim de temiz cikti.kotu bisey degildir heralde cok artmazsa gitmicem doktora.
ben diyince normal dedi doktor canım endişelenme koku renk degısımı olursa gıdersın

bende 27sine randevu aldım ayrıntılı için baba tarafında ırsi kalp var bir de eco bsy varmıs ona baktırmayı istiyorum doktora söyleyeceğim bakalım aleti var mı bakacak yoksa beni deblet hastanesine mi yönlendirir
umarım bu nerden cıktı sımdı demez :)
dünden beri canım kakaolu kek istiyor dün aldım bugünde aldım evde yapmaya üşendim
böyle soslu falanda değil bildiğimiz kakaosu bol pofidik kek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…