2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya benim sabahtan beri gobegin her iki yanindan kasiklara kadae ağrım var yan yayarken bir bacaği göbeğime kadae çekiyorum bilinçdışı.. Ondan olabilir mi acaba cok derin bir ağrı püfff yaaaaaa

Geçmiş olsun dikkat kendine...

Zaten ben hiç bir konuda belirsizliğe gelemem. İyiyse iyi kötüyse kötü ben biliyim ki kendimi paikolojimi ona göre ayarlıyım isterim

Kız mı erkek mi bilmiyoruz hala bugün öğrenicez inşallah benim derdim kilolu olup da normal doğuma engel olmasın, çünkü çok istiyorum

Yok zaten içim rahat etmez, bilmek isterim. Allah korusun bi hastalığı olsa ona göre doğmadan önlem alırım en azından

Evet bende aynı fikirdeyim, bilmezsen bir de doğunca lohusalık bebeğe alışma aile çevre baskısı içinde öğrensem iyice psikolojim çöker

Ben de aşılar hakkinda cok olumsuz yazi okudum ama cok tedirgin olsam da heralde yaptiririm cok zor bi karar

Ay kızlar bnm gibi bunalan sıkılan var mı ya ne yapıyorsunuz nasıl vakit geçiriyorsunuz hamiş hamiş
İşteyim hiç çalışmak istemiyorum köpeğiminde kalça kırmı acayip şişmiş köpeğim annemde 2 gündür canım sıkkın bugün veterinere gidicez umarım kırık yoktur
apartmanının merdıvenlerı mermer yaptılar o gun kaymıs panik olmus ondan mı bılmıyorum baya şişmiş kalçası yavrum sesi de cıkmıyor bıraz bastırdım masaj gbı hemen vikledi fark etmesek öyle oturuyor sessiz sessiz

Ay kıyamam ona yazık ya sessiz sessiz ne yapsın yavrucak anlatamaz da derdini inşallah iyi olur canım çok geçmiş olsun
Ben çalışmıyorum ya evdeyim o yüzden hep oğlumla çizgi film izliyoruz anca

BOYUM 1.73 KİLO 57,5 ALDIGIM KİLO 3 İŞTE. 19+4 .
BU ARADA BEBİŞLERİNİZ DÜZENLİ HİSSEDEN VAR MI ? DÜN HEP HİSSEDIYORDUM BU SABAHTAN BERİ PEK BİRŞEY YOK. TECRÜBELİ ANNELER BURADA MIIII

Ay kıyamam ona yazık ya sessiz sessiz ne yapsın yavrucak anlatamaz da derdini inşallah iyi olur canım çok geçmiş olsun
Cnm normal senin sıkılman. Özgür değilsin. Eve tıkıldın. Misafirlğe komşuyada mı gitme şansın yokki. Yavrunla kitap falan okusanız

günaydın herkese devlet hastanesinde 4 lü test yaptıranlar nasıl randevu aldınız yada bir yol izlediniz?????*

Merhaba,

Kanuni Sultan Süleyman Hastanesine gittim ben, gerek yok ama için rahat olsun istersen dörtlü test yapalım dedi. Cuma günleri hariç yapılıyormuş. Kadın doğumdan randevu alırsan yönlendiriyor.

Cnm normal senin sıkılman. Özgür değilsin. Eve tıkıldın. Misafirlğe komşuyada mı gitme şansın yokki. Yavrunla kitap falan okusanız
Site de arkadaşlar tatilden yeni döndü canım daha toplanamadık onlarla da :) Oğlum da iki yaşında bir şeye uzun süre dikkatini vermiyor sıkılıyor o yüzden oyuncakları ile oynuyoruz anca beraber şimdi de boyama yapıcaz bakalım balkonda :)

ay kızlar bugünkü olayım kaşınmak:)
sabah başladı hafif hafif beyaz kalıntılarda başlamış.Mantar oldum demek heralde gene.
Bu haftalarda mantar olan ve ne yaptığını benimle paylaşan olursa çok sevinirim.

Ben de aşılar hakkinda cok olumsuz yazi okudum ama cok tedirgin olsam da heralde yaptiririm cok zor bi karar
Bu asi konusu niye boyle oldu anlamiyorum. Ama saglikci bir kac arkadaşımla konusmamiz sonucu fikirlerimi yazayim.
Eger cocugunuza asi yaptirmazsaniz çocukların saglikli olmasi etrafinda ki diger cocuklarin asili olmasina bagli. Yani herkes asili olacak ki senin asisiz çocuğun hasta olmasin.
Ulkemizde ciddi bir multeci sorunu var. Turkiyenin asi haritasi bozuldu. Yillaridr gorunmeyen hastaliklar hortladi asisiz cocuklar yuzunden. O yuzden artik asi yaptirmamak çok cok ciddi bir risk.
Otizimin artisini asida ki civaya bagliyor bu asi karsiti kesim. Ama otizim ile asi arasinda bir bulgu yok. Bunuda soyleyince bunlar ilac lobisinin isi diyorlar. Yani bunlar ameriganin oyunu diyen kesime oldum olsu hadi ordan demisimdir kendi adima. Gunumuzde artan otizmin sebebi genellikle uyaran eksikligine bagliyorlar. O da ne demek cocuk dogunca eline tableti onune tv yi yanina telefonu koymayacaksin. Demek. Butun bunlari yapip ay ben çocuğuma asi yaptirmam demek sacmalik bence..
Kaldi ki hangimiz asisiziz. Hepimiz asi olduk. Ama bizim devrimizde otizm orani daha dusuktu. Kaldi ki artik civa orani daha az asilarda. Bu da iste tv tablet cep telefonu radyasyonu kaynakli bence.

Ay kızlar bnm gibi bunalan sıkılan var mı ya ne yapıyorsunuz nasıl vakit geçiriyorsunuz hamiş hamiş

Ben calisiyorum ama hic ise gelmek istemiyorum. Zaten son 2 aydir hergun gec kaliyorum. Su an evde olsam ne guzel dus yaparim yatar uyurum, kitaplarimi okurum, bos bos televizyona bakarim.

keşke bende çizgi film izlesem en sevdiğim :)

iş yerinde oturmakran bacaklarım isilik oldu dün gece 2 de isiliklerin batmasından sıcaktan öyle bunaldım ki uyandım fenalık geçirircesine üstümdeki geceliği bile yırtacaktım o yana yatıyorum yok bu yana yatıyorum çarsaf bana battı nefes alamaz oldum dus aldım bı öyle rahatladım mısıl mıısl uyudum gazım bırıkmıs megerse dustan sonra cok rahatladım
bizim kız dus alıp uyayan bebeklerden olacak sanırım

Patlıcaaammm 18 ekim ayrıntılı ultroson o zamana kadar hiç bişey alma dedi doktorum cinsiyrt netleşir dedi hiç bişey alamıyorum çok sıkıldım çook bunaldım evde
ben daha hiçbir şey almadım babası çorap ve zıbın annemde bsyler almıs ama ben henüz nedense heves etmedim
kız cocuk kıyafetlerı bana asırı kadınsı asırı pembe gelıyor ondan belkide kafama göre bı magaza bulamadım
ve bı arkadasımın doktor arkadası 30. haftaya kadar bsy alma bu süreç değişik bi süreç mucizevi bsy ne olur ne olmaz demıstı o bılınc altıma mı yer ettı ne bsy alasım gelmıyor

Ben calisiyorum ama hic ise gelmek istemiyorum. Zaten son 2 aydir hergun gec kaliyorum. Su an evde olsam ne guzel dus yaparim yatar uyurum, kitaplarimi okurum, bos bos televizyona bakarim.
Hergün yapınca onları ondan da sıkılıyor insan canım valla ne yapcaz bilmiyorum bir doğursaydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…