- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #17.461
Geçmiş olsun dikkat kendine...En uzun heyet raporu alınıyor bildiğim kadarıyla hem onu almak zor hem de başka öğretmen gelmez 40 gün için zaten Doğu görevi yapıyorum canım ilçede öğretmen sayısı yeterli değil su anda çoğu okulda hep öğretmen eksik ben müzik dersine de giriyorum şu an düşün :) bir de biraz üşütmüşüm onun için dün kendimi o kadar yorgun hissediyordum sanırım akşam boğazın yanmaya burnum akmaya başladı şu an da var hafif şekilde inşallah çok ilerleme z
Canim bana da garip garip tavsiyeler veren var, bu kisiler icin cok guzel yorumlarim var da burda ban yeme falan olayi var ya yazamiyorum simdi.
Detayli ultrason yaptirma ne demek , hamilelikte tek yaptirilmasi gereken sey.Bence sen kendini garantiye al gerisini allaha havale et.
benimki de 2 hafta öndeymiş erken doğumluk bsy değilmiş bu endişelenmeyin kızlar bazı cocuklar mesela 6 aylık olur nasl 1 yasında gibi durur öyle bsy sanırım erken dogum olmuyor önde olsun ne güzel ekside olmasındansa
ayrıca kızlar genelde önde olurmus kızsa bebişiniz endişelenmeyin
canım banada yaptırma dıyen oldu aldırcakmısın dıyen oldu ama ben tamamen doktoruma bıraktım gereklı goruyorsa vardır bı bıldıgı dıye sonucta yaptıranlarında cocukları sapa saglam doguyor ve ıcım rahat etmez dıye taramaları yaptırdım cok sukur sıkıntımız cıkmadı
kendı kararın ama felaket teellallıgına ınanma yok ultrasona cok gırme vs
doktor ve hemsıre hamıle kanlanlar hergun cocuguna bakyormus onların cocukları sapasaglamsa ayda bır ultrasona gıren bebekte hıcbır sey olmaz
Canım eskiden doktor yoktu doğru ama ölü bebek doğurma yada anne ölümleri de oldukça çok oluyordu. Mesela anneannem ilk üç çocuğu ölü doğmuş 4.sü yaşamış. Sağ kalsnlar tabiki var bizleri annelerimiz tarlada doğurmuş. Ama ben o riski göze alamam. Sen tedbirini al. Ayrıntılı önemli. Tabiki aldırmayacağız ama önlem almaya başlayabiliriz diye düşünüyorum
Ben de aşılar hakkinda cok olumsuz yazi okudum ama cok tedirgin olsam da heralde yaptiririmGünaydın
Bugün kendi doktoruma gideyim de güzel güzel göreyim bebeciğibakalım o da mı 18haftaya uyumlu diyecek
Kızlar bir de benim işyerinde bir arkadaş var, kendisinin de çocuğu oldu. Bana kalırsa her ay kontrole gitme, ikili üçlü test detaylı ultrason filan yaptırma ne gerek var ki diyorçok ultrasona girince bebek doğduğunda göz yaşı bezi tıkanık doğuyor filan dedi. Testler için de oldu ki bebekte bişey var sende öğrendin napıcaksın sanki aldırıcak mısın, Bilmemek daha iyi diyor bu arkadaşın çocuğu hastanede değil sağlık kabininde ebe tarafından doğdu. Bazen bende annelerimiz bizde hep dr'a mı gitmişler diyorum ama şuanda doktorlar takip etmediği gebeyi almıyorlar ki sonradan. Ben bi ara okuduğum kitaplardan etkilenip evde doğurcam demeye başlamıştım sonra acil bişey olsa hastaneye gitmek de zaman alacak belki geç olacak diyerek vazgeçtim hee bir de çocuğuna aşı da yaptırmadı, aşılar ayrı bir tartışma konusu olur zaten. Nette otizme yol açtığı oranını artırdığı gibi yazılar var
İşteyim hiç çalışmak istemiyorum köpeğiminde kalça kırmı acayip şişmiş köpeğim annemde 2 gündür canım sıkkın bugün veterinere gidicez umarım kırık yokturAy kızlar bnm gibi bunalan sıkılan var mı ya ne yapıyorsunuz nasıl vakit geçiriyorsunuz hamiş hamiş
Ay kıyamam ona yazık ya sessiz sessiz ne yapsın yavrucak anlatamaz da derdini inşallah iyi olur canım çok geçmiş olsunİşteyim hiç çalışmak istemiyorum köpeğiminde kalça kırmı acayip şişmiş köpeğim annemde 2 gündür canım sıkkın bugün veterinere gidicez umarım kırık yoktur
apartmanının merdıvenlerı mermer yaptılar o gun kaymıs panik olmus ondan mı bılmıyorum baya şişmiş kalçası yavrum sesi de cıkmıyor bıraz bastırdım masaj gbı hemen vikledi fark etmesek öyle oturuyor sessiz sessiz
Cnm normal senin sıkılman. Özgür değilsin. Eve tıkıldın. Misafirlğe komşuyada mı gitme şansın yokki. Yavrunla kitap falan okusanızAy kıyamam ona yazık ya sessiz sessiz ne yapsın yavrucak anlatamaz da derdini inşallah iyi olur canım çok geçmiş olsun
Ben çalışmıyorum ya evdeyim o yüzden hep oğlumla çizgi film izliyoruz anca
günaydın herkese devlet hastanesinde 4 lü test yaptıranlar nasıl randevu aldınız yada bir yol izlediniz?????*
Site de arkadaşlar tatilden yeni döndü canım daha toplanamadık onlarla da :) Oğlum da iki yaşında bir şeye uzun süre dikkatini vermiyor sıkılıyor o yüzden oyuncakları ile oynuyoruz anca beraber şimdi de boyama yapıcaz bakalım balkonda :)Cnm normal senin sıkılman. Özgür değilsin. Eve tıkıldın. Misafirlğe komşuyada mı gitme şansın yokki. Yavrunla kitap falan okusanız
Bu asi konusu niye boyle oldu anlamiyorum. Ama saglikci bir kac arkadaşımla konusmamiz sonucu fikirlerimi yazayim.Ben de aşılar hakkinda cok olumsuz yazi okudum ama cok tedirgin olsam da heralde yaptiririmcok zor bi karar
Ay kızlar bnm gibi bunalan sıkılan var mı ya ne yapıyorsunuz nasıl vakit geçiriyorsunuz hamiş hamiş
keşke bende çizgi film izlesem en sevdiğim :)Ay kıyamam ona yazık ya sessiz sessiz ne yapsın yavrucak anlatamaz da derdini inşallah iyi olur canım çok geçmiş olsun
Ben çalışmıyorum ya evdeyim o yüzden hep oğlumla çizgi film izliyoruz anca
Ay kızlar bnm gibi bunalan sıkılan var mı ya ne yapıyorsunuz nasıl vakit geçiriyorsunuz hamiş hamiş
ben daha hiçbir şey almadım babası çorap ve zıbın annemde bsyler almıs ama ben henüz nedense heves etmedimPatlıcaaammm18 ekim ayrıntılı ultroson o zamana kadar hiç bişey alma dedi doktorum cinsiyrt netleşir dedi hiç bişey alamıyorum çok sıkıldım çook bunaldım evde
Hergün yapınca onları ondan da sıkılıyor insan canım valla ne yapcaz bilmiyorum bir doğursaydıkBen calisiyorum ama hic ise gelmek istemiyorum. Zaten son 2 aydir hergun gec kaliyorum.Su an evde olsam ne guzel dus yaparim yatar uyurum, kitaplarimi okurum, bos bos televizyona bakarim.
Ezberledim valla canım ya replikleri dekeşke bende çizgi film izlesem en sevdiğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?