- 28 Mart 2017
- 16.594
- 68.038
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #17.421
Omru hayatimda hic denemedim bilr sigara kahve getir bariTamam canım hamiş olmasan sigara da getirirdim
Aynı canım herşey alınan kilolar ağrılar akıntılar bugün böyle geçti
Tesekkür ederım canım cok cok kötü olmadıkça rapor almayı düşünmüyorum sonuçta ders boş geçer vicdani olarak rahat edemem bir de matematik dersi
Ben bu zamana kadar sol tarafa yatmaya kendimi alıştırsam da uykularım artık keyifsiz olmaya başladı, uyandım mı hemen dalamıyorum da, ancak pozisyon değiştirirsem uyuyabiliyorum tekrar. Sağ tarafa yatmak çok mu kötü ya
Ay geldim geldim :) bir ufak bdv lendim
Valla tasinma arifesi iyi olduesyalari topladim en azindan
Valla billa zitlasmadiydimda. Ha ziylasacaktim o ayri ongorulu bir ceza oldu
Her turlu denemeye hazirimhattta simdi daha bir sevkle hazirim
Ben bu konuyu bir kac doktorla konustum.olayin puf noktasi su eger ki bebegin kalp atisinda sikinti oluyorsa anneyi sola yatiriyolar ki annenin kalbi daha hizli atsin bebege daha cok kan iletilsin diye. Yani bu bir acil durum cozumu. Normalde nasil yattigin fark etmiyor. Ama mesrla.ilerleyen aylarda sirt ustu yattifinda bebek organlara agirlik yaptigi icin zaten yatamiyorsun diyorlar. Daha 1 2 ay var o durumlara simdilik uyuyun istediğiniz gibi uyuyabildiginiz sekilde :)Farklı görüşler var canım bu konuda, kimisi bu haftalarda hiç önemli değil, henüz bebek ağırlaşmadı diyor.
Kimisi 20 den sonra yatmayın diyor, benim de kafam karışık.
Perinatolog da istediğin gibi yat dedi iyice çorba oldum.
Emannnnn maksat vakit gecsinBoşver sen oradaki garip sorunları :) ben de bazen sinir oluyorum okuyunca, yazsam fena yazıcam hemen çıkıyorum
Bir dahakine bir temiz don filan getirin
Ee ne var ne yok gorusmeyeli gencler :) varmi vukuat :)
Kızlar aranızda tüp bebek tedavisiyle gebe kaln var mıdır? Doktorunuz normal doğum öneriyor mu tüp bebekleri normal doğuma almıyorlarmış die duydum
Canım inandın mı yoksaNiye 37 de dogsun istiyorsun ki :) benimde yok bir sikintim. Gobegimde yok :) sikinti isteye isteye sikinti yaraticaz kendimize bu gidisle :))
Canım tüp bebek biraz zorlu ve pahalı bir süreç diye doktorlar riske atmamak adına sezeryana yöneliyorlar sanırım. O yüzden böyle algı oluşmuş olabilir. Tabi daha çok doktorların sorumluluk istememe mevzusu ve rahatlıkları mevzusu olabilirBen tüp bebek annesiyim ve tüp bebekler de belli bir haftadan sonra aynı hamilelik. Bunun Doğumla bir alakası yok ki.
gunaydiiinnn ben de niye 37 diye soracaktim simdiCanım inandın mı yoksaşaka yapıyorum. Şuara çoğumuzun ruh hali böyle de. Yoksa öyle 4-4 lük gebelik geçirmiyorum tabiki. Sadece öyleymiş gibi yapıp öyle olmaya çalışıyorum.
Canim bana da garip garip tavsiyeler veren var, bu kisiler icin cok guzel yorumlarim var da burda ban yeme falan olayi var ya yazamiyorum simdi.Günaydın
Bugün kendi doktoruma gideyim de güzel güzel göreyim bebeciğibakalım o da mı 18haftaya uyumlu diyecek
Kızlar bir de benim işyerinde bir arkadaş var, kendisinin de çocuğu oldu. Bana kalırsa her ay kontrole gitme, ikili üçlü test detaylı ultrason filan yaptırma ne gerek var ki diyorçok ultrasona girince bebek doğduğunda göz yaşı bezi tıkanık doğuyor filan dedi. Testler için de oldu ki bebekte bişey var sende öğrendin napıcaksın sanki aldırıcak mısın, Bilmemek daha iyi diyor bu arkadaşın çocuğu hastanede değil sağlık kabininde ebe tarafından doğdu. Bazen bende annelerimiz bizde hep dr'a mı gitmişler diyorum ama şuanda doktorlar takip etmediği gebeyi almıyorlar ki sonradan. Ben bi ara okuduğum kitaplardan etkilenip evde doğurcam demeye başlamıştım sonra acil bişey olsa hastaneye gitmek de zaman alacak belki geç olacak diyerek vazgeçtim hee bir de çocuğuna aşı da yaptırmadı, aşılar ayrı bir tartışma konusu olur zaten. Nette otizme yol açtığı oranını artırdığı gibi yazılar var
başladınmı canım hissetmeye?Niye 37 de dogsun istiyorsun ki :) benimde yok bir sikintim. Gobegimde yok :) sikinti isteye isteye sikinti yaraticaz kendimize bu gidisle :))
ekmek yeme kuzum zaten yersen de çavdar ekmeği ye beyaz ekmek faydalı değil pekCanm cok yemk yiyorum gece 3 te bile ama ekmek yiyemiyorum diyemi kilo alamıyorum yoksa normalmi
benimki de 2 hafta öndeymiş erken doğumluk bsy değilmiş bu endişelenmeyin kızlar bazı cocuklar mesela 6 aylık olur nasl 1 yasında gibi durur öyle bsy sanırım erken dogum olmuyor önde olsun ne güzel ekside olmasındansaBenimki kan tahlilini aldığım, ilk ultrasona girdiğim günden beri 3aydır her gidişimde 5gün öndeydi. Bu sefer niye böyle anlamadım
Bu ay son haftalarda mide yanmalarım geçti yemek yiyebilmeye başladım ondan mı büyüdü bu bebe acıbağ
bende oluyor kuzum sperm gibi sanki demi beyaz bayaz tok tok bende iltihap vardı rahimde fitil verdi doktor sarı ve kokuluydu ondan sonra bu şekilde oldu doktor koku yoksa sıkıntı yok normal hamilelikte akıntı dediKizlar cok afedersiniz ama bisey sorucam. Akintinin haricinde ben ara ara boyle sumuksu pihti gibi parca goruyorum cok buyuk olmayan. Ve tamamen beyaz seffaf gibi. Boyle olan var mi? Doktora sordum aslinda gecen hafta ama rengi degisik, icinde kan olmadikca ve kotu kokulu olmadikca herturlu akinti olabilir dedi ama bu akinti degil de pihti gibi. Internette baktim yok nisan gelmesi bilmem ne yaziyo da o ilerleyen haftalarda olurmus. Size de bi sorayim dedim basiniza hic geldi mi diye.
ben kendiliğimden sola yatıyorum ama neden sola yatmamız gerekiyormus onu anlayamadım :)Bende cok zorlanıyorum canım hep sola yatmaya calışmaktan ama arada mecburen saga da yatıyorum çünkü sol tarafım komple acıyor bir süre sonra. Sonucta eski kadınlar bunu mu biliyordu elbette yatmışlardır sağ taraflarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?