2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Cnm benimki de hep 1 hafta falan önde çıkıyor ama doktor birsey demedi bende korktum simdi
Yok canim korkma her bebegin gelisimi farklidir. Beni suyun fazla olmasi korkuttu bu su azalmaz ama daha fazla artmamasi lazim dedi. Ayrintili da bebis de bisey cikmadigi icin geriye şeker yukselmesi ihtimali kaliyor onun da caresi diyet işte. Bakalim yarin ayrintili sonucuna gore ne diyecek

Ins hersey yolundadir cnm

Canııımmm nasılsın iyi misin ? gittin mi yıldırım doruğa :)
Iyiyim canim cok sukur sen nasilsin. Randevumu bekliyorum işte 6 ekimde ayrintili usg. Bu yildirimdaki bütün kadin dogumculari çok övuyorlar hepsi cok iyi diyorlar. Bakalim insallah memnun kalirsma o tarafa temelli gececegim.

İyi akşamlar canlar nasılsınız aranizda AliExpress ten alışveriş yapan barmi cok şirin seyler var ya

Eklentiler

• IMG_2626.webp
    22 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_2627.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 74
İyi akşamlar canlar nasılsınız aranizda AliExpress ten alışveriş yapan barmi cok şirin seyler var ya
Ben wish kullaniyorum canim. Aliexpressde daha guvenilir. Ama bebek icin almadim kiyafet vs Neticede Çin mali. Fakat oda suslemesi icin dekoratif bulut vs aldim :)

Ben wish kullaniyorum canim. Aliexpressde daha guvenilir. Ama bebek icin almadim kiyafet vs Neticede Çin mali. Fakat oda suslemesi icin dekoratif bulut vs aldim :)
Ya soyle bakinca cok guzeller canm ya fiyat olarakta uygun bugun arkadaşımın kargosu gelmis kiz bebek kiyafeti ve ayakabisi gelmis guzeldi amahp boyle iyi cikarmi diye merak ettim kotu yonu kargo bir ayda geliyormuş

Ya soyle bakinca cok guzeller canm ya fiyat olarakta uygun bugun arkadaşımın kargosu gelmis kiz bebek kiyafeti ve ayakabisi gelmis guzeldi amahp boyle iyi cikarmi diye merak ettim kotu yonu kargo bir ayda geliyormuş
Urunler tasarim olarak guzeller. Ama mobilya secerken bir su bazli boya arayan biri olarak kansorejen madde konusunda mimlenmis Çin mali kiyafeti bebegime giydirmem acikcasi.

Urunler tasarim olarak guzeller. Ama mobilya secerken bir su bazli boya arayan biri olarak kansorejen madde konusunda mimlenmis Çin mali kiyafeti bebegime giydirmem acikcasi.
Evet oda var canm bnde Çin mali olunca biraz kararsz kalmistim ozmn soz konusu bebek olunca en iyisi burdan bilindik bi yerden almak

Ben oğlum 6 aylıkken başladım. Ek gıdaya geçmiştik. Ama ben ikili eğitim olan bir okuldayım. Sabahçıyım o sene sabah emiyordu 6 gibi zaten derste 6.50 başlıyordu. Öğlene yarışıyordum tekrar emiyordu.. tek sorun eve gelen bakıcı bulamadım sabah erkenden bakıcıya götürmek zorundaydım. Yani 6.40 gibi bakıcıda oluyordu. sarıp sarmalayıp götürüyordum.. hazırlanmak çok zor oluyordu...

Canim benim de yanlis bakmisti doktor iki kat fazla sivin dedi. Insuline basliyoruz dedi. 1 hafta panikler icinde erken dogum falan arastirdim. Sonra izmirde annemin buldugu bir doktora gittim, sivi fazla falan degilmis. Eminmisiniz diyorum, bu aletlerde yanilma payi yok sinirda bile degilsiniz dedi. Doktorlar yanlis bakabiliyor yani.

merhaba
ben kiz bebek icin yazlik urunler aldim.4 6 aylik olarak siparis verdiim.urunler geldi 2 aylik bebege ancak olur.kaliteside fena degil.beden secimlerinde yaniltiyor malesef.

merhaba hanimlar
daha once buraya gogus ucumun olmadigini ve nasil bi oneriniz olur diye size danismistim.

aventin gogus ucu cikarici tekli aparatli olani aldim.her gogus ucu iciin 7 saat bekletmeliymisiz.ben urunu taktigimda inanilmaz derecede gogus ucumun ciktigini gordum.fakat urunu takarken vokumlandigi icin goguslerimden süt damlalari cikinca urunu takmaktan vazgectim.doguma 1 hafta kala ve emzirmeden once takmak yeterli olucak diye dusunuyorum.

gogus ucu koruyucu aventin urununu aldim.yara oldugunda korumasi saglamasi icin.urunun ise yariyacagi kesin .

Aa evet anlatmistin simdi hatirladim cnm. Niye oyle bakti acaba ya aslinda iyi bi dr tecrübeli devlette olmasina ragmen ilgili. Ama ayrintiliya giresiye bi korku yaşattı bana

merhaba
ben kiz bebek icin yazlik urunler aldim.4 6 aylik olarak siparis verdiim.urunler geldi 2 aylik bebege ancak olur.kaliteside fena degil.beden secimlerinde yaniltiyor malesef.
Mrb beden olarak yanlış gönderiyorsa tekrar iadesi yada degisimi olmuyo dimi? Kendim icin bi iki sey beğenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…