Daha hiç araştırmadım, chicco next to me varmış onun gibi bişey istiyorum aslında. Onun fiyatı bence yüksek 800 tl. O kadar basit bişeye bu para fazla. Ona benzer bişey bulurum inşallah
Odayı takım alınca içinde neler oluyor ki? Çok cahilim hiç bilmiyorum. Beşik ve dolap benim aklıma gelenler
bide enzirmek için koltuk düşünüyorum yada sallanan sandalye
İnglesina çok iyi araba tek seferde kapanması çok kullanışlı. Ben sadece tasarım olarak beğenmedim onu
Valla canım bende montessori felsefesine tam anlamıyla hakim değilim baya geniş bi konu ama amaç çocuğun kendi kendine yatağı kullanabilmesi. Yani şimdi beşikte çocuk uyandı diyelim inmek istiyor mecbur ağlayıp sana sesini duyurmaya çalışacak. Bu da her işini ağlayarak anlatmasına yol açar gibi düşünülüyor. Aynı şekilde uyumak isterse de gidip kendi yatabilsin diye yatak yerde oluyor. Hatta dolabı filanda çocuk boyuna göre yapılıyor. Çocuğun gelişimi için yani. Dediğim gibi bende tam hakim değilim ama öğrenmeye çalışıyorum.
Fazla eşya beni sıkıyor. Sonra atsan atılmıyor kıyamıyorsun boşuna kalabalık. Park yatakları söküp tatile filan yanında götürenler varmış
Çocuklar arası çok açmamak yanlısıyım bende 2-3yaş iyidir beraber büyürler