2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Urunler tasarim olarak guzeller. Ama mobilya secerken bir su bazli boya arayan biri olarak kansorejen madde konusunda mimlenmis Çin mali kiyafeti bebegime giydirmem acikcasi.
Çin malınında aslında kriteri var. Bircok ürün zaten cinde üretiliyor. Ama önemli olan güvenirlilikleri. Tabi ali expressten almam bu anlamda, dediğin gibi odası bile su bazlı olsun derken.

Selam kızlar nasılsınız
Zaten az yazıyordum okullar başladı iyice kayboldum
Çok üzgünüm ama çok ypruluuorum ya bugün beş saat derse girdim eve zor attım kendimi
İnşallah dönemi kapatabilirim
Sağlık ocağı aradı beni açı mı tahlil mi ne varmış galiba aç gel sesi ne ki bu ben mi yanlış anladım aç gel demesini acaba

Biberonda yine philips avent alıcam oğlumdan tecrübe yine ve oğlum bundan başka biberonu hiç tutamadı hala bunun büyüğünde süt içiyor
Cnm ben de dr browns kullandım çok memnundum. Biraz pahalı ama çoğu çocuk biberona çabuk alışıp memeyi bırakabiliyor. Bunu 0 aylık olanını aldım gıdım gıdım gelince hiç sıkıntı yaşamadım. Bide gaz olayı içinde uygun bir seçenek

Evet biberon bebeğin kolayına geliyor. Zaten anne yanındayken emen bebeğe biberon kullanılmaz ama işe dönünce mecbur annryi de emecek biberonu da. Onun için ayrı biberon var ben dr beows kullandım. Gıdım gıdım akıtınca bebek anneyi bırakmıyor.
Emzik ilk zamanlar değil ama sonraki zamanlar çok ihtiyaç bence. Ben görümcemde ve ablamda gördüm. Gece uyuturken anne işe gittiğinde çok işe yarıyor. Benim oğlum almadı. Daha doğrusu kv kullandırtmadı. Diş yapısını bozuyor dişlek olacak diye. Ama bizim çocuk doktorumuz bile tavsiye etmişti. Annenin de hayatı var anneye çok yardımcı diye. Ki ben okadar zorlandım ki her an şork şork diye beni soğuruyordu.Hatta doğumda psikoloğa gittim alıştırmalısın dedi. Çocuk oral ihtiyacı çok önemli annesini yanında hissediyor vs bişiler anlattı tam hatırlamıyorum. i fizyolojisimi yoksa psikolojisimi demişti

Benim oğlumfa bana yapısık halada öyle meme delisi. Ama bana göre ihtiyacı bu, bunun benim yerime emzikle giderilmesini istemiyroum herkesin kendi tercihi tabi.

Çin malınında aslında kriteri var. Bircok ürün zaten cinde üretiliyor. Ama önemli olan güvenirlilikleri. Tabi ali expressten almam bu anlamda, dediğin gibi odası bile su bazlı olsun derken.

Ben kendime birkac sey aldim. Genelde dekorasyon urunleri aliyorum. Yada degisik seyler :) amancocuk.kiyafeti im ih :)

Ozmn en iyisi burdan almakmış canm daha güvenli olur cok saol canm bnmm

Morhipoda guzel kampanyalar oluyor canim oraya bak arada bende takip ediyorum hep

Aslında bundan da az az geliyor gibi memnunum canım gaz konusunda da memnunum yine bundan alırım oğlumda memnun kaldık

Çok fazla değilmiş, dert etme çok karşılaşılan bir durum. Şeker yüklemesinde daha da net sebebi anlaşılır belki. Sonuçta bebiş iyiymiş

Ben kendime birkac sey aldim. Genelde dekorasyon urunleri aliyorum. Yada degisik seyler :) amancocuk.kiyafeti im ih :)

Morhipoda guzel kampanyalar oluyor canim oraya bak arada bende takip ediyorum hep
Saol canm hmn bakmayi basliyim cok eglenceli bsymis bu alışveriş:))))

Ay cok saol valla hemen gidilecek listesine ekledim kafam karısıkti baya etrafımdaki herkes ilke bebek diyo orayı duydunmu peki?
Evet cnm duydum gittim alışveriş yaptım hatta kiximdada bebek arabasini falan ordan almıştım arada mağaza indirimleri oluyor msj geliyor bazı ürünlerde o zamanlar uygun oluyor ama mobilyada biraz pahalı hatta benim söylediğim yer daha önce oraya ve baby home a mobilyayı yapıyordu oraya bebeğin diğer ihtiyaçları için bakabilirsin herşey var mobilya ya da bak daha sonra benim dediğim yere de git fiyat karşılaştır mutlaka favoride orda begendigin mobilyayı en az 1000tl daha aşağıya alırsın bence indirim işte sıkıştır düşüyor baya fiyat pesinse hele bide baya baya uygun olur cnm degerlendir yani esimin ismini versen tanır aslında birsürü arkadaşıma mobilya yaptirdim öğretmen dershaneci uğur hoca diye

Cnm açlık şekerine falanda bakiyorlar tahlilde ondan olabilir

Kendini bırakma bende bugün 7 saat artı nöbet tuttum... ayaklarım ve belim koptu ve evdede 5.5 yaşında bir oğlum... bir bıraksam daha da uyanmammm

Kendini bırakma bende bugün 7 saat artı nöbet tuttum... ayaklarım ve belim koptu ve evdede 5.5 yaşında bir oğlum... bir bıraksam daha da uyanmammm
Ayy ben de bir ben mi boyleyim diyordum okul acildigindan beri heryerim agriyor gece agridan uyuyamiyorum hatta. Oglumda cok hafiftim 2.gebelik galiba daha zormus. Alternatif yontem aramaya basladim haftada bir temizlik icin yardim aliyorum acaba gunluk hem yemegi hem temizligi yapacak birini mi ayarlasam dedim. 3 gundur hep basit seyler yapiyorum

Evet haklısın canım
pazartesi de 6saay ve nöbet vardı
O gün aman aman kıyamet gibi kalabalıktı okul tamamen iptaldim
uzun zamandır bu tempo yoktu hayatımızda yalında alışırız inşallah belki onun da etkisi bardır yani inşallah öyledir
Bir günüm boş ama kurs aldım inşallah üstesinden geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…