2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
aslında yanımda ablamda olacak annemde işten ayrılsın istemiyorum inş kadrom olurda 2 yıl ücretsiz izne cıkarım hiç gerek kalmaz sıkıntı cekmeye sonra zaten kreşe vereceğim

Gunaydin kizlarrr heryerleri agriyanlara benide ekleyin. Dun butun gun ayaktaydim. Egil kalk egil kalk belim filan koptu gitti. Tasinmak cok zor ismis

Kızlaarr :) doktorun erkek diyipte sonradan kız oldugunu ögrenen var mi ? Benim ki erkek dedi ikinci bebise ilkide erkek gecen alısverise cıkınca fırfırlı zıbınlar gördüm icim bi tuaf oldu :) bi kac haftaya kontrole gidicem diyorumki belki aaa bu kız der

Bacim burda her 3 kisiden 4 unun cinsiyeto degisti zaten

Her 3 kisiden 4 ü diyosun :) ya ben topige girmiyodum bayadir haberim yok :)
Banada doktorum kiz dedi hatta artik 16. Hafta degismez cinsiyet apacik belli kiz oldugu dedi ama yine guvenemiyorum ayrintili ultrason bekliyorum bazi seyler icin. Bende kiz anasi tipi yokmus kesin oglum olacakmis herkes oyle soyluyor. Bende surekli ruyamda erkek bebek goruyorum piskolojimi bozdular

Ben de önumuzdeki hafta gidiyim diyorum rabbim sagliklisini versin tabiki ama gönül de istiyo :)

hergün stressiz bir hamilelik geçirmeyi diliyorum ama evde yada işte yada trafikte beni hergün sinir edip strese sokan biri mutlaka buluyorum

Selam kizlar :)
ben tatildeyken neler olmus oyle. kavgalar edilmis, forum terkedilmis felan, ne kadar gereksiz olmus.

Iyisiniz insallah :) degisen cinsiyet var mi :)

gurbet hareketler siklasti mi canim artik???

Selam kizlar :)
ben tatildeyken neler olmus oyle. kavgalar edilmis, forum terkedilmis felan, ne kadar gereksiz olmus.

Iyisiniz insallah :) degisen cinsiyet var mi :)

gurbet hareketler siklasti mi canim artik???
Ay evet cnm dün bütün gün hareketliydi
Bugün daha ses yok dün çok yoruldu heralde
Sende durumlar nasil

Benim cinsiyet bugün kesinleşir artık heralde

İnşallah canım gönlünden ne geçiyosa onu versin rabbim inşallah. Pembelere alışmıştım sonra erkek dediler mavilere alıştım şimdi tekrar kız derseler isyan edicem doktorumu şikayet edicem hastaneyi terk edicem şaka bi yana çok ekşınlı bi öyle bi böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…