2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
canım kötü düşünme bende daha cuma hissetim 3 pıt oda dün hissetmedim mesela belki sende hissediyorsun ama gaz sanıyorsundur 1 2 haftaya hıssetmeye baslarsın içini ferah tut
Aynen mutlu dusunelim mutlu olalim dimi :)

Soru sormak isteyen arkadaslar varsa yazsin sorayim aksama :)

lütfetmişler düz memurluk mu o kadar okumuşsun calısıp düz olsan düz olursun yani ne alaka cidden sacmalamıslar bu işler hep torpille yok mu büyük yerlerden bi dayı öyle hallolur belki
o olmadığı için 1 yıldır bekliyorum. ya düz memur alsınlar gocunmuyorum. ama yaptıkları muameleye kızıyorum. ne demek ya hamile zaten süt izni ücretsiz izini vs devlet kurumu sayılır ayıp yani

o olmadığı için 1 yıldır bekliyorum. ya düz memur alsınlar gocunmuyorum. ama yaptıkları muameleye kızıyorum. ne demek ya hamile zaten süt izni ücretsiz izini vs devlet kurumu sayılır ayıp yani
Aynen sen olmasan suan baska bırıde hamıle kalabılır orda özel sırket olsa bu baskılar sacmalıklar bı nebze alısık olunur da devlet ısı sonucta ve bu senın en dogal hakkın resmen psıkoljık baskı uyguluyorlar ınsanın uzerınde
ıns ıstedıgın olur cnm bebek kısmetıyle gelir umarım bı bakmıssın her sey tık tık yerıne oturmus olur

Evet genellikle rahat olmaya calisiyorum. Bir kere evhal yaptim ondada kanamam oldu stresse bagli ondan sakin kalmaya calisiyorum :) neyse bakalim kaldi 3.5 saat :)

Ahahah uzayli kiz :d valla insallah terslik olmaz. Dikkat ettim agir falan kaldirmadim ama tasinma yerlesme ne de olsa. Artik hayirlisi :)
ayrıntılıya mı gireceksin cnm bugün sen

Nasıl hissetmezsiniz ben 9 haftadan beri hissediyorum :skandal::-)diyim de daha panik olun :rolleyes:17.haftamda hissetmiştim oğlumun tekmelerini,kızımda da aynı 17de hissettim,şu an 19 ve okuldayken otururken bile tekmeler geliyor:) annenin kilosuna göre değişiyor olabilir mi acaba bu süreç?

Selam kızlar ben daha hic hisseemiyorum kızımı ya kipirdamiyor 19.haftadayim 2.gebeliğim hala bekliyorum:mad:

ilk başlarda bende böyle bişey düşünmüştüm canım. taşıma için evet kolay ama 6 ayla sınırlı kalması düşündürdü beni. yani en azından 1 yıla kadar kullanım olsa iyi olabilir. normalde benim bebek için boş bir odam var ancak ben bebeğimden de eşimden de ayrı yatmak istemiyorum. o yüzden yatak odama park yatak düşünüyorum. gerçi daha erken diyorum kendimce ama bende henüz karar veremedim.. bu konuda aşırı kararsızım :işsiz:

Bende bu konuda çok kararsızım:mad:

Doğuma kabaca 15 hafta var kızlaarr :rolleyes::KK70:Oğlumu 37 haftalık doğurdum bu daha erken olacak gibi zaten azcık heyecan yükleyeyim çabuk bitirin hazırlıkları sonra doğum çantası var daha :rolleyes::KK70::KK70:

Öyle söyleyince hakkaten kısa geldi:KK71: ama benimki şubat sonuna doğacak sizlerden gerideyim:-)

Of ne pişirsem derdi is coming:bicak:

Bazen annemi düşünüyorum 35senedir ne yapıyor diye:ıslık: bir de babam 3çeşit yer her gün:KK57:

Valla kiprasmiyo ya. Yada kiprasiyoda ben gaz saniyorum hep. Arada tam gobek deligimin 3 4 parmak altinda bi sertlik oluyo sonra kayboluyo çocuktur heralde diye.umuyorum :KK70:
Yada ben bayilamiyorum diye o bayildi yorgunluktan :KK70:
Yat sırtüstü elini göbeğine koy bekle, bi anda pıt die bi şi vuruyo, elini koymadan gaz gibi geliyo ama elini koyunca göbeğe o yükselişi hissediyosun

Allah razı olsun arkadaşlar. işle ilgili. ben memur mühendisim. eşimde öyle. eşim manisanın ilçesinde evimiz de orada. ben denizlinin bir ilçesindeyim. çalışırken annemlerde kalıyorum hafta içi. haftasonu evime gidiyorum. bir ara denizli merkezden ilçeye gitgel yaptım.tayin istiyordum merkeze. nakil geçiş daha doğrusu. nasılsa tayinim olacak diye oğlumu denizli merkeze okula verdim. eşim de eş durumundan denizli merkeze tayin istedi. gel gelelim 2-3 ay önce söz verenler şimdi hamileliğimi bahane edip istemiyorlar. mühendisliğimi düşürüp düz memur alalım diyorlar. olur yeterki düzenimiz olsun diyorum ama yıldırmak için başka bahaneler uyduruyorlar. çok bişi istemiyorumki. devlet dairesi hamile diye memur kabul etmeme durumu olurmu hiç. zırt pırt izin ister şimdi ücretsiz izin süt izni uğraş dur demişler. yazıklar olsun diyorum ancak ne diyebilirim
Canim cok uzuldum durumuna insallah çozulur hersey birlesirsiniz.Ben artik devlet kurumlarinada guvenmiyorum ogretmenim idareciler kendilerinden olanlari kayiriyir surekli bize cektiriyor cileyi ama yinede elimizden geleni yapalim gun gelir devran döner onlarinda eşleri kızlari vardir hic bunu düşünmüyorlar.Hamile olmak suçmuymuş yani çok sinir bozucu

Back
X