- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #18.801
Dun konusmustuk ama unutmussundur tabi:) benim ayrintili raporunda plasentayla ilgili grade 2 yaziyo bu yaslanmaya basladigini gosteriyormus sanirim. Kafama takildi Siz de ne yaziyor diye merak etmistimteşekkür ederim cnm grade neydi hatırlayamadım
Ara öğün yapiyorum aslinda ama iste onlar da hic yetmiyo. Ben de idare etmeye calisiyirum artik napiyimcanım bende doymuyorum ama maalesef yıyemıyorum cunku cok kılo alırsam normal dogum yapamacagım cunku kılolu basladım su ıcıyorum baktım doymayacagım 1 saat 2 saat öncesınden kefır ayran vs ıcıyorum öğün arası yaparsan belki aksama cok acıkmazsın kuzum
Sac duzlestirici mi :)) kesinlikle philips öneririm dereceleri ayarlanabilen. Çok memnundum ama kapandigim icin artik kullanmiyorumya konuyla alakasız kızlar ama düzleştirici alacağım önerisi olan
ay bende 10 gündür öyleyim dünden beri sakız çiğniyorum susatsın su içeyim. ne yediğimin önemi yok yeterki yiyeyim modundayım. sabah yarım ekmeğin arasına peynir koydum hüsmen amca gibi işyerimde yedim. şimdi verseler gene yerim ama sakıza abandım. yeşil sebze alacağım salatalık vs onlarla ağzım meşgul olsun. 10 gün önce akşama kadar 1 kilo karışık meyve sebze yetiyordu.şimdi olmuyo. acaba çayı abarttım kahve vs kesince o mu bu derece açıktıtrıyoki. ama ben bişiler yiyip içince mutlu olan biriyimGünaydın kizlar
54.5 le basladim 60 im su an. En fazla alan bendim bi ara yetismissiniz bana
Dun bi arkadas yazmis kimdi hatirlayamadim. Ekmek pilav vs yemiyorum diye. Boyle dikkat eden arkadsslar var sanirim ama benim aklim almiyo nasil doyuyorsunuz2 dilim bugday ekmegiyle sinirladim kendimi ama inanin ac kalkiyorum sofradan. Mesela aksam yemegim genelde 1 tabak yemek 1 kase corba sinirsiz salata iki dilim ekmek. Yesem iki kati kadar yerim daha
Philips kesinlikle öneririm canimya konuyla alakasız kızlar ama düzleştirici alacağım önerisi olan
benim kafa gitti evde kagıtlar aksam bakıp söyleyim sana cnmDun konusmustuk ama unutmussundur tabi:) benim ayrintili raporunda plasentayla ilgili grade 2 yaziyo bu yaslanmaya basladigini gosteriyormus sanirim. Kafama takildi Siz de ne yaziyor diye merak etmistim
canım süt ürünleriyle ara öğünlerini desteklersen biraz tutar seni bi elma ve bır bardak süt veya kefirAra öğün yapiyorum aslinda ama iste onlar da hic yetmiyo. Ben de idare etmeye calisiyirum artik napiyim
çok teşekkür ederim cnm bakayım onaPhilips kesinlikle öneririm canim Eki Görüntüle 2049952
Ama bunları yediğimde , tartıya çıktığımda kilo almadığımı görmek paha biçilemeezzzz:)) beyaz ekmek ve meyveyi kestim , aslında akşam yemeğinden sonra sadece soda içiyorum ve üstüne yoğurt yiyorum-gece yatarken de bazen süt.. galiba en etken o olduGünaydın kizlar
54.5 le basladim 60 im su an. En fazla alan bendim bi ara yetismissiniz bana
Dun bi arkadas yazmis kimdi hatirlayamadim. Ekmek pilav vs yemiyorum diye. Boyle dikkat eden arkadsslar var sanirim ama benim aklim almiyo nasil doyuyorsunuz2 dilim bugday ekmegiyle sinirladim kendimi ama inanin ac kalkiyorum sofradan. Mesela aksam yemegim genelde 1 tabak yemek 1 kase corba sinirsiz salata iki dilim ekmek. Yesem iki kati kadar yerim daha
Havuç yiyebilirsin, hem soğuk algınlığı icin de iyi. Biri sakız çiğneme, bebeişin salyalı olur dediğinden beri çiğnemiyorum:))ay bende 10 gündür öyleyim dünden beri sakız çiğniyorum susatsın su içeyim. ne yediğimin önemi yok yeterki yiyeyim modundayım. sabah yarım ekmeğin arasına peynir koydum hüsmen amca gibi işyerimde yedim. şimdi verseler gene yerim ama sakıza abandım. yeşil sebze alacağım salatalık vs onlarla ağzım meşgul olsun. 10 gün önce akşama kadar 1 kilo karışık meyve sebze yetiyordu.şimdi olmuyo. acaba çayı abarttım kahve vs kesince o mu bu derece açıktıtrıyoki. ama ben bişiler yiyip içince mutlu olan biriyim
Onlarin ben taaa evdadlarini seveyim :)Kizlar size bisi daha soracagim. Alisverise basladiniz mi. Biz cinsiyetini ogrenince basladik. Hepsini bi arada alamayiz diye ama cevredekiler ugursuzluk diyorlar. Sizce olabilir mi bole bisi. Korkuyorum valla.
Ay saçmalamasinlar bi yaaaa.. Nerde yaziyor ugursuzluk diye kim nerdwn vikariyo bunlari. Hemen hemen hepimiz basladik. Hatta ben bebegimin ilk kiyafetini bundan tam iki sene once aldim simdi bebek nasip oldu. Sayılı gün cabuk geciyor besigi odasi arabasi kiyafeti hastane masrafı derken nasil kalkilacak altindan acaba? Ugursuzluk diyenlere söyle zamani gelince 200 er lira atsinlar ortaya madem zorlanmamis olursunuzKizlar size bisi daha soracagim. Alisverise basladiniz mi. Biz cinsiyetini ogrenince basladik. Hepsini bi arada alamayiz diye ama cevredekiler ugursuzluk diyorlar. Sizce olabilir mi bole bisi. Korkuyorum valla.
Valla ya cok tesekkur ederim icim rahatladi. Kimsrye gostermiyim diyorum eve gelince aldiklarjmi koydugum odaya girmis birisi telde konusmak icin. Sonra aa sen alisveris mi yaptin yapilir mi simdiden iyi olmaz ole hicbisey alma son ay al herkes bisi dedi cok uzuldum.Onlarin ben taaa evdadlarini seveyim :)
Al bacim sen gonlune gore bosver milleti. Ugursuzlukmusmus. ayrica yillarca milletin ugursuz deyip tekme attigi kapkara kömür gibi kedi besledim. Onun bana getirdigi uguru şansı hicbisey getirmedi bosver sen takil kafana gore
Ay cok sagol ya tek degilmisim. Bana ole anormal bisi yapmisim gibi konustular ki. Hamilelikle duygusala bagladim resmen.Ay saçmalamasinlar bi yaaaa.. Nerde yaziyor ugursuzluk diye kim nerdwn vikariyo bunlari. Hemen hemen hepimiz basladik. Hatta ben bebegimin ilk kiyafetini bundan tam iki sene once aldim simdi bebek nasip oldu. Sayılı gün cabuk geciyor besigi odasi arabasi kiyafeti hastane masrafı derken nasil kalkilacak altindan acaba? Ugursuzluk diyenlere söyle zamani gelince 200 er lira atsinlar ortaya madem zorlanmamis olursunuz
son ay hangi birini alacaksın ki. özellikle oda vs yapacaksan şimdiden alman lazım ki 3 ay da ancak mobilya kokusu gitsin. yazık değil mi o bebeye. ben keseyi gördüm göreli alıyorum valla. cinsiyeti belli olduğu akşam gittim odasını aldım. yığılı eşyası var şimdiden. son aylarda belki yatman gerekecek belki hareket etmek zor gelecek.şimdi rahatken al alabildiğini.Valla ya cok tesekkur ederim icim rahatladi. Kimsrye gostermiyim diyorum eve gelince aldiklarjmi koydugum odaya girmis birisi telde konusmak icin. Sonra aa sen alisveris mi yaptin yapilir mi simdiden iyi olmaz ole hicbisey alma son ay al herkes bisi dedi cok uzuldum.
200 lira mıAy saçmalamasinlar bi yaaaa.. Nerde yaziyor ugursuzluk diye kim nerdwn vikariyo bunlari. Hemen hemen hepimiz basladik. Hatta ben bebegimin ilk kiyafetini bundan tam iki sene once aldim simdi bebek nasip oldu. Sayılı gün cabuk geciyor besigi odasi arabasi kiyafeti hastane masrafı derken nasil kalkilacak altindan acaba? Ugursuzluk diyenlere söyle zamani gelince 200 er lira atsinlar ortaya madem zorlanmamis olursunuz
canım %90 herkes önceden alıyor o zaman herkesin cocuğunga bır ugursuzluk olurdu sen takma öyle seyleri içinde kalmasın istediğini al nazara inanırım ama değecek dedikçe de çağırıldığını düşünüyorum sen hiç kötü düşünme istediği al al koy boş ver konusan konussunKizlar size bisi daha soracagim. Alisverise basladiniz mi. Biz cinsiyetini ogrenince basladik. Hepsini bi arada alamayiz diye ama cevredekiler ugursuzluk diyorlar. Sizce olabilir mi bole bisi. Korkuyorum valla.
Ay saçmalamasinlar bi yaaaa.. Nerde yaziyor ugursuzluk diye kim nerdwn vikariyo bunlari. Hemen hemen hepimiz basladik. Hatta ben bebegimin ilk kiyafetini bundan tam iki sene once aldim simdi bebek nasip oldu. Sayılı gün cabuk geciyor besigi odasi arabasi kiyafeti hastane masrafı derken nasil kalkilacak altindan acaba? Ugursuzluk diyenlere söyle zamani gelince 200 er lira atsinlar ortaya madem zorlanmamis olursunuzKizlar size bisi daha soracagim. Alisverise basladiniz mi. Biz cinsiyetini ogrenince basladik. Hepsini bi arada alamayiz diye ama cevredekiler ugursuzluk diyorlar. Sizce olabilir mi bole bisi. Korkuyorum valla.
İşte öyle diyince susacaklar ondan diyorum. Ya 200 er tl atin ya da susun demenin kibarcasi:))200 lira mı20 lira at desen atmazlar
canım iş yerinde alttan baktığı ultrason fotosu kalmış böyle bsyler yazıyor ama anlamadım acaba alttan baktıgı için fark eder mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?