2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kış gelecek hasta olmaktan korkacağız. Yağmur kar kayarız diye dışarı çıkmak istemeyeceğiz

Slm güzel hamişler uzun süredir bakamıyordum buralara.
Bizden gelişmeleri kısaca yazayım ilk doz tetanozu yaptırdım kolumda ki ağırlık geçmedi hala
Dün de ayrıntılı ultrasona girdim her ayrıntısına uzun uzun ince ince bakıldı şükür sağlıklı kilosu da 410gr gelişimi güzel dedi doktorum da. Şükür Rabbime çok heyecanlı ve stresliydim ama bitti inş sizlerde güzel haberlerini alırsınız kuzularınızın
Bir de kilo konusu konuşulmuş sanırım en çok ben mi aldım ne 63 le başlamıştım 69 olmuşum aman bebiş ii olsun da verilir kilolar.
Bu güne kadar bişi almamıştım bugün kızımın bebeklik kıyafetlerini çıkartıp bakıcam ona göre alırım artık diyorum eksiklerini. İki cinsiyet te aynı olması iyiymiş bir çok şeyi hazır zaten

Gözünüz aydın sağlıkla doğsun inşallah

Ilk gebelikte 33 haftada odasından arabasından kıyafetine hediyeliğine ne aklıma geldiyse hazırladım. Uğursuzluk falan olmadı saçma. Sonra 37 haftada aniden doğum yaptım geçte olsa zaten yetismezmiş.

benimde habire iki üç günde bir vajinal kaşıntım var bende bundan çok bunaldım akıntılardan heralde((
Kaşıntı olunca manta olabilir diyorlar canım ben de idrar yolu enfeksiyonundan şüphelenmeye başladım bugün , sürekli çişim var gibi karın ağrım da var bilemiyorum 1 aydır böyleyim

Kaşıntı olunca manta olabilir diyorlar canım ben de idrar yolu enfeksiyonundan şüphelenmeye başladım bugün , sürekli çişim var gibi karın ağrım da var bilemiyorum 1 aydır böyleyim
bencede sen sistit falan olmuş olabilirsin doktora bir görün bende bir sorucam gene yarında falan devam ederse çok akıntım oluyor ona bağlıda sonra mantar gibi kaşınıyor.Bu beyaz normal akıntılar yapıyor heralde?

Slm kızlar en son dayanamayıp kanal tedavisi yaptırmış bulunmaktayım keşke hiç beklemeseydim

Antibiyotik filan verir bebeğe zararlı olur diye hiç kondurmak istemedim canım ya , beyaz koyu kıvamlı kaşıntılı ise mantar olabilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…