- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #18.841
çok şükür iyi olmasına sevindim her şeyin kilo bence gyaet iyi 1 ayda 1 kilo almış gibisin hiç takma kafanaSlm güzel hamişler uzun süredir bakamıyordum buralara.
Bizden gelişmeleri kısaca yazayım ilk doz tetanozu yaptırdım kolumda ki ağırlık geçmedi hala
Dün de ayrıntılı ultrasona girdim her ayrıntısına uzun uzun ince ince bakıldı şükür sağlıklı kilosu da 410gr gelişimi güzel dedi doktorum da. Şükür Rabbime çok heyecanlı ve stresliydim ama bitti inş sizlerde güzel haberlerini alırsınız kuzularınızın
Bir de kilo konusu konuşulmuş sanırım en çok ben mi aldım ne 63 le başlamıştım 69 olmuşumaman bebiş ii olsun da verilir kilolar.
Bu güne kadar bişi almamıştım bugün kızımın bebeklik kıyafetlerini çıkartıp bakıcam ona göre alırım artık diyorum eksiklerini. İki cinsiyet te aynı olması iyiymiş bir çok şeyi hazır zaten
çok şükür iyi olmanıza sevindim ikinizinde bebişlerimiz büyüyor ne güzelkizlar dun ayrintili ultrasona girdim gayet iyi gecti minakim 370 gr olmus dr bi sorun gormedi cok sukur bi dahaki kontrole kasimda cagirdi arada ayrintili bakan dr a kizmi diye teyit acisindan bi sordum evett dedi allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsinn inss
not ettim cnm çok teşekkür ederimBende babyliss marka düzleştirici tavsiye ederim
canım geçmiş olsun yat dinlen ama idrar yollarına baktır derim dün bende ağrım var diyince çiş alalım dedi sağlık ocağında verebilirsin sanırım hem içinde rahatlarAğrılaar ,sürekli alttımdan bişey çıkıp gidecek gibi hiss ve saat başı gelen çiş bugün çok şikayetim var
canım mantar ve türevleri olabilir kültür versen iyi olur sonra sıkıntısı çıkabilirbenimde habire iki üç günde bir vajinal kaşıntım var bende bundan çok bunaldım akıntılardan heralde((
geçmiş olsun gurbet benimde 20 lik ara ara baş gösteriyor korkmaktayımSlm kızlar en son dayanamayıp kanal tedavisi yaptırmış bulunmaktayım keşke hiç beklemeseydim
Sağol cnm ben 2 aydır geçer diye bekledim ama daha fena gittigeçmiş olsun gurbet benimde 20 lik ara ara baş gösteriyor korkmaktayım
Tesekkurler kızlar hepsini inceleyecegim aklimı diger karistiran kulakdan ölcen mi alındanmi bilemedim ama genelde herkes temazsız önermiş
Yok canım mantarda antibiyotik kullanılmaz diye biliyorum. Ona göre doktor verir krem ilaç. Doktoruna sor benceAntibiyotik filan verir bebeğe zararlı olur diye hiç kondurmak istemedim canım ya , beyaz koyu kıvamlı kaşıntılı ise mantar olabilir canım
Coook tesekkur ederim :)İyi canım sıkıntı yok kilo da hiç belli değil :) Çok tatlış anne olmuşsun bu arada
İyi bari canım başıma gelmedi de gelse napardım diyordum doğana kadar ağrı çekilir mi hiç yoksaEvet cnm lokal anestezi ile yapıldı sonrasında kalp atışı dinlendi
Mantar ben de değil canım arkadaş için dedim idrar yolu iltihabı olabilir bende ki ama hiç yanma yok idrarım daYok canım mantarda antibiyotik kullanılmaz diye biliyorum. Ona göre doktor verir krem ilaç. Doktoruna sor bence
İdrar da yanma olmayınca pek ihtimal vermiyordum ama doktoruma gidince söylerim artıkçok şükür iyi olmasına sevindim her şeyin kilo bence gyaet iyi 1 ayda 1 kilo almış gibisin hiç takma kafana
çok şükür iyi olmanıza sevindim ikinizinde bebişlerimiz büyüyor ne güzel
not ettim cnm çok teşekkür ederim
canım geçmiş olsun yat dinlen ama idrar yollarına baktır derim dün bende ağrım var diyince çiş alalım dedi sağlık ocağında verebilirsin sanırım hem içinde rahatlar
canım mantar ve türevleri olabilir kültür versen iyi olur sonra sıkıntısı çıkabilir
P Prime18 evet benimki de aynisi ve yillardir kullaniyorum. Eger saclarin dalgali kabariksa bu sekilde genis olanlardan almani oneririm.Philips kesinlikle öneririm canim Eki Görüntüle 2049952
Bende öyle düşünmüştüm yanmam yok diye ama gerekli gördü kuzum belki yanma olması dah aileriki boyuttur o boyuta geçmemişimdir :)İdrar da yanma olmayınca pek ihtimal vermiyordum ama doktoruma gidince söylerim artık
benim düz saçlarım ama aşırı elektirikleniyor düm düz olsun fönlü gibi dursun istediğim için alacağım artık gerek duymaya basladım cunku
Olabilir aslında benim daha önce yanma olmadığı halde enfeksiyon çıkmıştı yine olabilir o zamanBende öyle düşünmüştüm yanmam yok diye ama gerekli gördü kuzum belki yanma olması dah aileriki boyuttur o boyuta geçmemişimdir :)
Sıkıntı YÖKGunaydin Kizlar, bende de durum bu sekilde. 61 basladim bu sabah 67.1 gordumneyse bundan sonra dikkat etmeye basliyorum.
amin insGözünüz aydın sağlıkla doğsun inşallah
Günaydın kizlar
54.5 le basladim 60 im su an. En fazla alan bendim bi ara yetismissiniz bana
Dun bi arkadas yazmis kimdi hatirlayamadim. Ekmek pilav vs yemiyorum diye. Boyle dikkat eden arkadsslar var sanirim ama benim aklim almiyo nasil doyuyorsunuz2 dilim bugday ekmegiyle sinirladim kendimi ama inanin ac kalkiyorum sofradan. Mesela aksam yemegim genelde 1 tabak yemek 1 kase corba sinirsiz salata iki dilim ekmek. Yesem iki kati kadar yerim daha
Benim haftada bir toplu iğne ucu kadar akıntım geliyor yeşil, doktora söyledim . Çoğalırsa antibiyotik veririm dedi.. idrar kültürü bile istemedi..kızlar bu mantarın bebeğe bir zararı olurmu sizce sürekli tekrarlıyor?benden başka mantar olan varmıııı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?