2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
çok şükür iyi olmasına sevindim her şeyin kilo bence gyaet iyi 1 ayda 1 kilo almış gibisin hiç takma kafana

çok şükür iyi olmanıza sevindim ikinizinde bebişlerimiz büyüyor ne güzel

Bende babyliss marka düzleştirici tavsiye ederim
not ettim cnm çok teşekkür ederim

Ağrılaar ,sürekli alttımdan bişey çıkıp gidecek gibi hiss ve saat başı gelen çiş bugün çok şikayetim var
canım geçmiş olsun yat dinlen ama idrar yollarına baktır derim dün bende ağrım var diyince çiş alalım dedi sağlık ocağında verebilirsin sanırım hem içinde rahatlar
benimde habire iki üç günde bir vajinal kaşıntım var bende bundan çok bunaldım akıntılardan heralde((
canım mantar ve türevleri olabilir kültür versen iyi olur sonra sıkıntısı çıkabilir

Tesekkurler kızlar hepsini inceleyecegim aklimı diger karistiran kulakdan ölcen mi alındanmi bilemedim ama genelde herkes temazsız önermiş

ben bimden vakti zamanında kulaktan ölçeninden almıştım iyi gayet. yeğenimede almıştım ablamlar kullandı baya :) tabi özel bir marka model olsun istersen bilemem :)

İdrar da yanma olmayınca pek ihtimal vermiyordum ama doktoruma gidince söylerim artık

İdrar da yanma olmayınca pek ihtimal vermiyordum ama doktoruma gidince söylerim artık
Bende öyle düşünmüştüm yanmam yok diye ama gerekli gördü kuzum belki yanma olması dah aileriki boyuttur o boyuta geçmemişimdir :)

P Prime18 evet benimki de aynisi ve yillardir kullaniyorum. Eger saclarin dalgali kabariksa bu sekilde genis olanlardan almani oneririm.
benim düz saçlarım ama aşırı elektirikleniyor düm düz olsun fönlü gibi dursun istediğim için alacağım artık gerek duymaya basladım cunku
not aldım canım buna da bakacagım haftasonu tesekkur ederım :)

Ben yazmıştım canım yemiyorum pilav ekmek

Benim gebeliğim baya planlı oldu, yılbaşında haziranda bebek yaparız diyorduk o yüzden ocak şubat aylarında hem biraz kilo verdim hem de sağlıklı beslenmeye başladım. Çünkü bebek için faydalı olmayan bişey tüketmemek gerektiğini düşündüm. Hee tam anlamıyla yapabildim mi şimdiye kadar, tabi ki hayır ama elimden geldiğince yapıcam.

Arkadaşlar şimdi yine aklıma geldi ya malum oğlum ikş yaşında kardeşini olacağını çok anlayamıyor kardeşin ne olduğunu bilmiyor sadece bebiş bebiş diyor anladığından değil ama :) Bebek olduğunda ne desem nasıl alıştırsam ? Hediye alanlar var kardeşin getirdi bunu sana gibi yani küçük olduğu için kanar belki ama bilmiyorum ne yapsam

hanımlar merhabaaaa..

dün 1.doz tetonoz aşımı vuruldum. şuana kadar ağrı, ateşlenme, şişlik vb bir yan etkisi olmadı.
yalnız yaşadığım ilde 2gündür hava baya serinledi ve yağmur yağıyor o yüzden sanırım vücudumda hafif bir kırgınlık hissediyorum..
bir de benim bir sıkıntım var kızlarrr ben galiba hemoreid oldum çok afedersiniz dün hafifti ama bugün birazbüyümüş galiba, az biraz dışarı çıkıyor her wc gittiğimde geri ittiriyorum off off.. ne yapcam ben ya neden böyle olduki hafifte acı var orada, kanama yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…