- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #18.961
Bnde geceleri kalkip yemk yiyom canm ama bugun cok kotu midemde yanma var ya
Ama hergun cok az yanma oluyordu canm ama bugun cok şiddetli yanma var tansyon icin hp limon iciyorum ya acaba ondanmi olduGece yiyip yatınca da yanma yapar canım ama hamilelikten de yanıyor işte maalesef şimdilik yok ben de oğlum da 1 hafta yanma şikayetim vardı geçmişti kendi
Benim kadın doğum doktorum 3 kez baktırıyor.aynı hastanede radyolog 18-21-26.haftalarda bakılıyor çok şükğr sorun yok ama bebişi görmek çok keyfliNeden detaylıya ikinci kez gittin cnm. Ben 1 kez detaylıya gittim.
aktara sorsan gebeyim önereceğiniz bir şey var mı diye canım beşki başka bsy verirYok canim herseyi denedim, normal yedim suda bekletip yedim olmadi
Kizlar bu arada ben grupta konustuktan sonra elma sirkesini denedim. Tabi suyumada dikkat ettim ve tuvalete cikmaya da ozen gosterdim. 1 hafta sonra 42 olan degerim 6 olmustu baya fark etmis yani. Ara ara yapiyorum yinede
Arkadaşlar hergün dışarda yemek zorunda olan var mı? Ben öğle aralarında mecburen dışarıda yiyorum ve bugün dalgınlıkla salata da yemiş bulundum sonradan aklıma geldi. Şu toksoplazma bu kadar kolay bulaşmaz herhalde değil mi?
Benim de baş ağrım var hatta yüksek tansiyon sanıp limonlu su falan içmiştim. Bugün eczanede olcturdum meğer dusukmus. Eve tansiyon aleti alıcam sanirim. Kullanan varsa önerdiğiniz bir marka model var mı?
canım çok geçmiş olsun bende devlette ayrıntılı bakıldıgına inanıyorum paralel olarak devlete gitmeyi düşünüyorum ve kanıma baktırmak istiyorum yakın zamanda senin gibiKizlar tansiyon takibine basladiniz mi 20. Haftadan sonra cabuk yukseliyormus ve Allah korusun kötü sonuclar getirebiliyormus. Bugun saglik ocaginda tesadufen baktirdim 13.3 - 9 çıktı. Idrarda protein de eklenirse bu durumda gebelik zehirlenmesi olabiliyormus. Ve onceki tahlillerime baktığımda sanirim idrarda protein görülmüşsinirlerim bozuldu ya. Madem böyle bisey var ben bunu tesadufen mi ogrenecektim ve benim doktorum bana en son 8 agustosta bakti ve iki ay sonra gel dedi ben bu dönemde yine kendi istegimle klasik tahlillerimi yaptirdim. Iyi ki de yaptirmisim. Neyse bugün sakin olmaya çalışıyorum yarin gidecegim eğer korkulan durum varsa o doktor anasindan doğduğuna pisman olacak....!!!
ben geçen haftadan beri çekiyorum doktor başı aşağı geldğinden olabilir ama idrar da alalım belki enfeksiyon vardır dedi gece agrıyor adım atarken ağrıyor sancı giriyor adetliyken ya da öncesinde de olurdu bende şimdi resmen geçmiyorSelamm bugün detaylıya girdim ikinci kez maşallah herşey yolundaaa çok şükür..ara ara vajinadan bacağa vuran ağrım oluyor doktorum normal olduğunu söyledi, biraz rahat biridir kendisi ama çok güveniyorum..var mı benim gibi tam vajina girişinden akşamları özellikle yorulunca ağrısı olan.
toksoplazma çiğ et ve et ürünlerinden kedi dışkısından vs bulaşıyor salatadan bulaşmaz diye düşünüyorum.
iyi yıkanmamış sebzeden de geçiyor şöyle ki sebze iyi yıkanmazsa topraklı oluyor toprakta kedi dışkısı olabilir o dışkıdan sebzeye parazit bulaşmış olabilir böylelikle sebzeden tokso kapılabiliyor ya da parazitli kıl yapışmış olabiliyor sebzelerePişmemiş sebzeden de bulaşıyor maalesef ama bu yaşıma kadar dikkat etmediğim halde bulaşmamış herhalde ben yine evham yapiyorum.
Aman cnm sakın ihmal etme ben artık dayanamadımbenimde gitmem lazım hala sallıyorum
HEMEN bir genel cerrahtan randevu al krem verirler tedavi için.
Sirkeli suyla mı yıkadın yoksa direk pamukla mı sildin canım??
Teşekkür ederim iyi bir yerde yedim ama işte şu evhamlar evhamlar. Bundan sonra daha dikkatli olucam inşallah sorunsuz geçer gebeliğimizin kalan yarısı da.canım çok geçmiş olsun bende devlette ayrıntılı bakıldıgına inanıyorum paralel olarak devlete gitmeyi düşünüyorum ve kanıma baktırmak istiyorum yakın zamanda senin gibi
sen bencede doktorunu değiştir canım son zamanlarda seni hatırlayacak biri gerekli sana
ben geçen haftadan beri çekiyorum doktor başı aşağı geldğinden olabilir ama idrar da alalım belki enfeksiyon vardır dedi gece agrıyor adım atarken ağrıyor sancı giriyor adetliyken ya da öncesinde de olurdu bende şimdi resmen geçmiyor
iyi yıkanmamış sebzeden de geçiyor şöyle ki sebze iyi yıkanmazsa topraklı oluyor toprakta kedi dışkısı olabilir o dışkıdan sebzeye parazit bulaşmış olabilir böylelikle sebzeden tokso kapılabiliyor ya da parazitli kıl yapışmış olabiliyor sebzelere
etli çiğ köfte vs yemekte yasak
ama tokso ilk aylarda büyük sorun sonrasında korumaya alınıyor bebek bi salatadan bir şey olacağını düşünmüyorum canım bildiğin yerse bir de çok telaşlanma derim
Günaydın canm geçmiş olsun tuzlu ılık suyla gargara yap limonlu balli su ic birde balli sut de iyi geliyo karabiberli tavuk suyu corbasida cok iyi gelirGünaydın kızlar
grip uyandım bu sabah burnum tıkalı boğazım çok ağrıyor.İlaç alamıyacağım için tavsiyelerinizi alırım.
Cnm 10 gündür hüsmen dayı gibiydim. Elimde kuru ekmekle dolaşıyordum. İşyerindekiler dalga geçiyordu nerdeyse onları yiyecek gibiyim. Biraz tabi tayin stresi de vardı. Çayı çok kaçırdım o yüzden galiba. Günde çok açık 4 bardakla sınırladım kendimi. İçimi kazıyo. Artı acıkınca sakız su elma. bunlar bastırdı beni.Zamansız yiyince zamansız acıkıyor insan
2 t. K- bal-sirke-limon suyu +bir tutam tarçın, biraz sıcak suyla sulandır, etkisini göreceksin, ben de ses bile gitmişti, 2 gün de kendime geldim, öğretmen olmama rağmen şükür geçiyor.. şuan hemen yap, sonra gece yatarken ve sabah aç karnına yap.Günaydın kızlar
grip uyandım bu sabah burnum tıkalı boğazım çok ağrıyor.İlaç alamıyacağım için tavsiyelerinizi alırım.
çok sağol canım2 t. K- bal-sirke-limon suyu +bir tutam tarçın, biraz sıcak suyla sulandır, etkisini göreceksin, ben de ses bile gitmişti, 2 gün de kendime geldim, öğretmen olmama rağmen şükür geçiyor.. şuan hemen yap, sonra gece yatarken ve sabah aç karnına yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?