2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Gece yiyip yatınca da yanma yapar canım ama hamilelikten de yanıyor işte maalesef şimdilik yok ben de oğlum da 1 hafta yanma şikayetim vardı geçmişti kendi
Ama hergun cok az yanma oluyordu canm ama bugun cok şiddetli yanma var tansyon icin hp limon iciyorum ya acaba ondanmi oldu

Günaydın kızlar

Dün biraz uzak kaldım ama geçmişi okudum.
Hemoreid oldum sanırım yazmıştı bir arkadaş, tavsiye de verilmiş çok doğru bence de. Annemde var çıkınca sıcak suyla hallediyor geçiyor diyor.

Kizlar bu arada ben grupta konustuktan sonra elma sirkesini denedim. Tabi suyumada dikkat ettim ve tuvalete cikmaya da ozen gosterdim. 1 hafta sonra 42 olan degerim 6 olmustu baya fark etmis yani. Ara ara yapiyorum yinede

Sirkeli suyla mı yıkadın yoksa direk pamukla mı sildin canım??

Bende öğlen dışarda yemek zorundayım. Çorba yiyorum. Köfte tavuk et pişmemiş olur diye almıyorum. Çok doymadıysam bi tane ugak tost yiyorum, karbohidrat almamak için dirensem de

Benim de baş ağrım var hatta yüksek tansiyon sanıp limonlu su falan içmiştim. Bugün eczanede olcturdum meğer dusukmus. Eve tansiyon aleti alıcam sanirim. Kullanan varsa önerdiğiniz bir marka model var mı?

Genellikle omron öneriliyor. Koldan ölçen olursa daha iyi diyorlar. Ben bilekten ölçülen almıştım gebeliğin başında.

canım çok geçmiş olsun bende devlette ayrıntılı bakıldıgına inanıyorum paralel olarak devlete gitmeyi düşünüyorum ve kanıma baktırmak istiyorum yakın zamanda senin gibi
sen bencede doktorunu değiştir canım son zamanlarda seni hatırlayacak biri gerekli sana

ben geçen haftadan beri çekiyorum doktor başı aşağı geldğinden olabilir ama idrar da alalım belki enfeksiyon vardır dedi gece agrıyor adım atarken ağrıyor sancı giriyor adetliyken ya da öncesinde de olurdu bende şimdi resmen geçmiyor

toksoplazma çiğ et ve et ürünlerinden kedi dışkısından vs bulaşıyor salatadan bulaşmaz diye düşünüyorum.

Pişmemiş sebzeden de bulaşıyor maalesef ama bu yaşıma kadar dikkat etmediğim halde bulaşmamış herhalde ben yine evham yapiyorum.
iyi yıkanmamış sebzeden de geçiyor şöyle ki sebze iyi yıkanmazsa topraklı oluyor toprakta kedi dışkısı olabilir o dışkıdan sebzeye parazit bulaşmış olabilir böylelikle sebzeden tokso kapılabiliyor ya da parazitli kıl yapışmış olabiliyor sebzelere
etli çiğ köfte vs yemekte yasak
ama tokso ilk aylarda büyük sorun sonrasında korumaya alınıyor bebek bi salatadan bir şey olacağını düşünmüyorum canım bildiğin yerse bir de çok telaşlanma derim

kızlar iş yerinden arkadaşımın akrabası bitkilerle vs karışım yapıyor kitabı falan varmıs
idrar yolu enfeksiyonu için sarımsak yut her gün kızılcık kaynatıp iç demiş şimdi netten baktım kızılcık zararlı değilmiş gebelere sarımsakta tanısyon sıkıntısı yoksa yutulabilir isterseniz bi deneyin ben deneyeceğim

şimdi baktım netten bir hamile bayanda kızılcık suyuyla kurtulmus enfeksıyondan blogunda yazmıs

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar çarsamba gunune devlet hastanesınden randevumu aldım bır de orda bakılsın bakalım hem kan da vermıs olurum özel doktorumda kan tahlılı vs tutuyor baya bu sayede kontrolde olmus olurum bakalım fetal eco ısteyecegım yonlendırırler umarım

Sirkeli suyla mı yıkadın yoksa direk pamukla mı sildin canım??

canım sirkeli suyla pamuk kullandım ben. direk yıkama da yapılabilir tabi. pamuğun bir yüzünü tek sefer için kullandım. sonra diğer yüzüyle sildim. pamuğu öyle yapınca daha temiz olur diye düşündüğümden yani.

Teşekkür ederim iyi bir yerde yedim ama işte şu evhamlar evhamlar. Bundan sonra daha dikkatli olucam inşallah sorunsuz geçer gebeliğimizin kalan yarısı da.

Günaydın kızlar
grip uyandım bu sabah burnum tıkalı boğazım çok ağrıyor.İlaç alamıyacağım için tavsiyelerinizi alırım.

Günaydın kizlarrrr nasilsiniz
Bsy sorucam sze kizlarrr gebelikte kahvaltılık gevrek zararlimi acaba

Günaydın kızlar
grip uyandım bu sabah burnum tıkalı boğazım çok ağrıyor.İlaç alamıyacağım için tavsiyelerinizi alırım.
Günaydın canm geçmiş olsun tuzlu ılık suyla gargara yap limonlu balli su ic birde balli sut de iyi geliyo karabiberli tavuk suyu corbasida cok iyi gelir

Zamansız yiyince zamansız acıkıyor insan
Cnm 10 gündür hüsmen dayı gibiydim. Elimde kuru ekmekle dolaşıyordum. İşyerindekiler dalga geçiyordu nerdeyse onları yiyecek gibiyim. Biraz tabi tayin stresi de vardı. Çayı çok kaçırdım o yüzden galiba. Günde çok açık 4 bardakla sınırladım kendimi. İçimi kazıyo. Artı acıkınca sakız su elma. bunlar bastırdı beni.

Günaydın kızlar
2 t. K- bal-sirke-limon suyu +bir tutam tarçın, biraz sıcak suyla sulandır, etkisini göreceksin, ben de ses bile gitmişti, 2 gün de kendime geldim, öğretmen olmama rağmen şükür geçiyor.. şuan hemen yap, sonra gece yatarken ve sabah aç karnına yap.

çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…