2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Maşallah baya büyük ama nasıl göremediki? Başka bir doktora gitsen acaba net söyler mi?
Kendi doktoruma gitmedim cnm eşim cok merak ettigi için gittik nöbetçi bir doktora pozisyon dan dolayı göremedi kendi doktorum da göremedi sorma vallahi hazırlık yapıcam beklemede kaldım baya boyumuz uzun babası gibi 1.87 felan olurmuş büyüyünce :)

siz siz olun kendinizi viruslerden iyi koruyun 12 gündür sürünüyorum bir gün hastahanede kaldım şimdide buhar tedavisi görüyorum öksürmekten bittim :hasta:

cumartesi gecesi eşimde bende aynı rüyayı görmüşüz son ana kadar kız denen bebek son anda erkekmiş kordondan fark edememişiz diyorlar eşimde bi doğuyor erkekmiş diye gördüm diyo
ikimizde aynı anda aynı gece görmemize çok şaşırdık hayır olsun inş :)

Bakıyorum netten ama tam anlamıyla tamam su diyemedim . Ben de bu konuyla ilgili fikir ve önerilerinizi soracaktım .
35 kişiyiz canım biri takdsa biri takmaz ben takayım desem darlar o beni hiç gelemem :D kasımda 85 olacağız vay benim halime :110:

B9BF6F4E-FBB8-487F-9690-4366104728FF.webp
Kızlar şu battaniye kundaktan almayı düşünüyor musunuz ? Bebiş içinde kaybolmaz değil mi kışın sıcak tutar gibş geldi aşıya hastaneye filan giderken ama bilemedim :KK64:

Kızlarr geldik. Cinsiyeti kesinleşti oğluşumun :anne: Gelişimi çok güzel dedi ben halâ hiç kilo almamışım. 20+1 deyiz 358 gram 22,5 cm minnak :nazar:
yeni doktorta gittin deği mi canım oy maşalllah kilo boy iyi gidiyor tütütütü masallah

kızlar malum benim kuku ağrım kasık agrım vardı bugün kuu agrım baldır agrısıyla bas gosterdı sanki bacak için kasılıyor gibi kalkarken ederken acaba su kalsüyum eksikliğinden olan kasılmalardan mı bilemedim carmsaba devlet doktoruna da gıdıcem kalsıyuma baktırıyım diyorum bu tarz kaslmaları olan oldu mu sonra kalsıyum alınca geçen

Back
X