2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bilmiyorum ki canım ya kimseye vermediler suratsızlardı 1 ay sonra kontrol dedi prof ama hiç gelesim yok doğrusu bir daha

Cnm görüntü derken bebekmi dönmedi goremedin yoksa benimki gibi net goruntu olsun diye fazla bakmadı renkliye 23 hafta bakalım dedi net görürsün diye seninde ondanmı yoksa iyi olsunlarda bebısler .
Herşeyini gördük canım gösterdi de elimize foto vermediler hiç sadece

Ohh canim masallah sevindim darisi bizim basimiza insallah

Hanımlar merhaba şimdiki sorumda bebek yatağı oda takiminı aldık ama yatağına kararsız kaldim siz ne dusunuyosunuz işbir yatak diyolar ama hangisi fikir paylasirmisiniz?
İşbir yataktan daha iyisi yok canım. Fiyati hiraz yüksek digerlerine göre ama sınıfının en iyisidir işbir

Üni hastenesi diye herhalde ya 1 buçukta ordaydım ama 4 de anca girdim içeri çok yoruldum kızım da kıpır kıpırdı

lierac phtolastil jel kullandım canım

Canim sen nereye gideceksin ayrıntılı için
?doktorum beni tipa yolladı 5 ekim yani yarın için randevu verdiler saat falan bişey de yazmıyor ama sabahtan diyor kagitta...
acıbademe gidiyorum canım ben. sen mete beye gideceksin sanırım o da perintolog. ama mutlaka tok karnına bir şeyler ye de git.özellikle tatlı. benden en baştan beri çekilen ultrasonları vs de istedi doktor.

Gözün aydın canım çok şükür yine de dikkat edersen sorun olmayacak bir şey değil mi

Hadi gözün aydın canım darısı sağlıkla kucağına almana olsun kuzucukları:)

Canim minoset ve parol alinabiliyor ama minoset plus olmamasina dikkat etmek lazim. Ben daha hic kullanmadim ama aklimda olsun diye sormustum.

Parol ic canim sorun olmaz ben de zir durumda kalinca iciyorum. Günde 4 taneye kadar kullanilabiliyor mecbur kalinca

Canım ben devamlı iciyorum miğren oldugu icin parol icebilirsin doktorlr
Sorun olmaz diyo bir hafta bir iciyorum agrıyınca
Sağolun kızlar 2 gün felaket ağrıdı da dün gittim doktoruma minoset verdi çok şükür bugün ağrımadı basim

Aynen canım ya bana da renkli göstermedi bebişin fotosunu bile vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…