2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
ŞÜKRET HALİNE 1 gün sallamışlar beni 12 gün salladı gebermeyesiceler.
Canim sen nereye gideceksin ayrıntılı için
?doktorum beni tipa yolladı 5 ekim yani yarın için randevu verdiler saat falan bişey de yazmıyor ama sabahtan diyor kagitta...

Eskişehir de serinledi baya geceleri bende dün açmayı düşündüm kombiyi vazgeçtim polarla hirkayla idare ediyorum

Dün geldi kuzu gibi, normalde hayatta yapmaz çünkü nasıl tepki vereceğimi bilir. Ben de kapıyı çekip çıkma ya da telefon kapatma gibi şeyleri asla yapmam ve yapılmasına izin vermem, yapana tepkim çok büyük olur. Dün ayrıntılı olmasa o kapı açılmazdı muhtemelen de bu güne geldiğine dua etsin :) bütün akşam çıkardım sonra acısını ama hala tam geçmedi sinirim.

Canim benimde placenta previa dendi yakin dendi rahim agzina...sürekli doktorum radyolojiye yolladı detaylı bakilsin diye placenta zaten ilerleyen haftalarda cikiyomus yukarı herhalde...gözün aydın darısı yarın benim başıma bakalım

G gokce41 Kizlar gunaydin, agdayi doktorunuz mu yasakladi? Ben jilet denedim gecenlerde ama kasintidan cok kotu oldum. Guvendiginiz yere yaptirabilirsiniz diyolar ben ayda 1 gidiyorum o yuzden.

Evet doktorum yasakladı. Oradaki kasları çektiği için kasılma oluşturabilirmiş. Yoksa çok temiz bir yere gidiyordum ama hamilelik boyunca jilet işte.

Benim doktorum geçmeyen ağrıları bildir diyor, enfeksiyona bağlı mıdır dersen sanmıyorum.

Hadi gozun aydin cnm plasenta da yukari cikar inşallah en kisa zamanda

Hoşgeldin, paylaş tabi ki

Aynen dogunca gorucegız ben sıgara ıcersın o agzınla öptürmem solutmam sevidrmem dedim bırakacağım doğdugu gün dedi amaa zor gibi ya neyse hevesini kırmıyorum şimdilik
ben geçiyorum cnm
geçmiş olsun canım görüntü niye vermedi ki unutmuş olabilir mi yukarı cıkabılır belkı de e bsy dedı mı yat dınlen vs dıye

Ben valla surat asarim soylenirim de biraz kinciyim huyumu çok iyi bilir ondan o da kuzu gibi olur alttan alır hep :) muhtemelen kızım da benim gibi inat huysuz olcak anne kiz iligini kemigini kurutcaz adamın

Evde koku kalmadı da Allahtan böyle insanın soludugunda burnunu yakan koku vardi..Sözde kendi diyodu arabada kimseye sigara icirtmiycem kendi iciyo valla o da diyo da bebek olunca icmem hayatta birakacagini bende sanmıyorum zor yani...canım bende geciyodum 1 ay önce falan bi bayan gördüm hamile geçmedi eşim kızdı sen niye geciyon dedi o günden beri çantamı bırakıp yandan geçiyorum bişey demiyo kimse gecsem eşim kızıyor...bide radyasyon var sanırım onda doktora bi danışmak lazım aslında hiç aklıma gelmedi...

Kizlarr bende bugun son kez ayrintili ultrasona girdim.:) cok sukur iyi dedi doktor. Gecen gittigimde ultrason degerlerinin yanında yildiz vardi bu sefer hepsi sinirlarda gorundu:) kiloda almis cadaloz. Bide poz verdi babasina gicik oldum :)) onada benziyo gibi geldi ruyamdada oyle gormustum. Gerci daha anlasilmaz ama olsun. Doktor bana cok sakin duruyorsun dedi. Hissedince bende bir durgunluk oldu zaten. Tetanoz asisini yaptir dedi doktro birde kan degerlerim iyi ama aile hekimi sormustu demiri artik baslayalim ozaman dedi ilerde nasil olsa gerekicek dedi. Yani ben istiyormusum gibi hissetti heralde yoksa vermesede olur bencede degerlerim yerindeydi sonucta.
Benimde tam gogsumun altina denk gelen kisim kasiniyor iyice yaglanayim bari de gerim gerim geriliyordu zaten. Dikkat etmek gerek artik buyuyorlar. Catlak patlak oluruz sonra:)

Cnm görüntü derken bebekmi dönmedi goremedin yoksa benimki gibi net goruntu olsun diye fazla bakmadı renkliye 23 hafta bakalım dedi net görürsün diye seninde ondanmı yoksa iyi olsunlarda bebısler .

Hanımlar merhaba şimdiki sorumda bebek yatağı oda takiminı aldık ama yatağına kararsız kaldim siz ne dusunuyosunuz işbir yatak diyolar ama hangisi fikir paylasirmisiniz?

Teşekkür ederim canım inşallah tamamen çıkar ikimizin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…