- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #19.601
Ayy ne güzel degisiklik olur sana da işte hem orasi sicaktir simdiYarında hava böyle olcakmış canım çıkar bi hava alırsın orası rahatlatıyor insanı.Bende cuma günü manisaya gidiyorum canım abimin yemin törenine
Canim sen nereye gideceksin ayrıntılı içinŞÜKRET HALİNE 1 gün sallamışlar beni 12 gün salladı gebermeyesiceler.
Eskişehir de serinledi baya geceleri bende dün açmayı düşündüm kombiyi vazgeçtim polarla hirkayla idare ediyorumBiz yozgatta kombiyi actik iki gundur kizlar daridi basiniza
Ben de hamileligin basindan beri gazdan kurtulamadim ya ne fena biseymis surekli karin agrisi yapiyo
Biz yozgatta kombiyi actik iki gundur kizlar daridi basiniza
Ben de hamileligin basindan beri gazdan kurtulamadim ya ne fena biseymis surekli karin agrisi yapiyo
G gokce41 guzel haberlerle gel insallah canim
Homely_angel ayrintili guzel gecmis sevindim cnm
cennet35 senin de mi bugundu ayrintili guzel haberle gelirsin sen de inşallah
G gokce41 guzel haberlerle gel insallah canim
Homely_angel ayrintili guzel gecmis sevindim cnm
cennet35 senin de mi bugundu ayrintili guzel haberle gelirsin sen de inşallah
Yapacakları kusurlu bikaç hareketten biridir kapı kapatıp gitmek benim de en nefret ettiğim telefonu işim var deyip yüzüme kapatmasi bide sen konuş ben dinliyorum deyip ise devam edip beni dinlememesi...daha da var sesimle bagarmaya başlıyorum üstteki kadın altta cinayet işleniyor diyodur heralde
Gozun aydin, cok sevindim :)
Kızlar geldim kilomuz 348 plesanta rahim ağzını tam kapatmıyormuş ama yakınmış bayağı 0.7 mm uzanıyor yazıyor raporda. Renkli boyutlu hiç bir görüntü vermedi bebeğin sinir oldum onun dışında güzelmiş herşey
Kızlar benim bugün sağ yumurtalığımın olduğu yerde bi sancı var. 2saattir takip ediyorum 4-5dk’da bir oluyor. Normalde de gebelik başından beri bi ağrı girdi mi sağıma oluyordu. Dr’a demiştim rahim büyüyor demişti. Ama bu değişik geldi neden olabilir?
Bir de bende idrar enfeksiyonu var. Ondan da olabilir mi acaba
Hadi gozun aydin cnm plasenta da yukari cikar inşallah en kisa zamandaKızlar geldim kilomuz 348 plesanta rahim ağzını tam kapatmıyormuş ama yakınmış bayağı 0.7 mm uzanıyor yazıyor raporda. Renkli boyutlu hiç bir görüntü vermedi bebeğin sinir oldum onun dışında güzelmiş herşey
Gunaydinlaar. Nasilsiniz hanimlar
Ben ilk haftalarimda yazmistim buraya. Sonra annemin yanina gittim, bulantilardan cok cektigim icin. Gerci hala da cekiyorum ama yapacak bir sey yok malesef.. Burayi da pek takip edemedim. Ama heyecanlarimi sorularimi paylasmak istiyorum bundan sonra
Ayna duşta duruyor watsonsdan aldım küçük tutma yeri olan bir tane. Baya iş gördü. Ilkinde de hep onu kullanmiştım.
Aynen dogunca gorucegız ben sıgara ıcersın o agzınla öptürmem solutmam sevidrmem dedim bırakacağım doğdugu gün dedi amaa zor gibi ya neyse hevesini kırmıyorum şimdilikbenimkide icmiyo artık fazla akillandi yalniz giysilerini toplamaz ama bulasik yikar ...aynen bende zaten günde en fazla 5 tane tek iciyodum sonra 2 ye düştü sonra bıraktım şimdi kokusundan tiksiniyorum...ama eşim sağolsun icmesem bile solutuyodu vazgeçti şükür...şimdi de arabada biyere giderken içiyo pofur pofur ama at deyince atiyo...Bunlar cemkirmeyince anlamiyo demek bide gece horlamasi olmasa uyku da ağır uyanmaz uyansa da kotkuttun der ne bagariyon der..bebisler dogsun gorcem ben onların hepsini ya ben ne sorcam bi de genel olarak herkese aslında bu sorum ya bu avmlerdeki xraylerden gecmiyosunuz dimi kizlar???
geçmiş olsun canım görüntü niye vermedi ki unutmuş olabilir mi yukarı cıkabılır belkı de e bsy dedı mı yat dınlen vs dıyeKızlar geldim kilomuz 348 plesanta rahim ağzını tam kapatmıyormuş ama yakınmış bayağı 0.7 mm uzanıyor yazıyor raporda. Renkli boyutlu hiç bir görüntü vermedi bebeğin sinir oldum onun dışında güzelmiş herşey
Ben valla surat asarim soylenirim de biraz kinciyim huyumu çok iyi bilir ondan o da kuzu gibi olur alttan alır hep :) muhtemelen kızım da benim gibi inat huysuz olcak anne kiz iligini kemigini kurutcaz adamınDün geldi kuzu gibi, normalde hayatta yapmaz çünkü nasıl tepki vereceğimi bilir. Ben de kapıyı çekip çıkma ya da telefon kapatma gibi şeyleri asla yapmam ve yapılmasına izin vermem, yapana tepkim çok büyük olur. Dün ayrıntılı olmasa o kapı açılmazdı muhtemelen de bu güne geldiğine dua etsin :) bütün akşam çıkardım sonra acısını ama hala tam geçmedi sinirim.
Evde koku kalmadı da Allahtan böyle insanın soludugunda burnunu yakan koku vardi..Sözde kendi diyodu arabada kimseye sigara icirtmiycem kendi iciyo valla o da diyo da bebek olunca icmem hayatta birakacagini bende sanmıyorum zor yani...canım bende geciyodum 1 ay önce falan bi bayan gördüm hamile geçmedi eşim kızdı sen niye geciyon dedi o günden beri çantamı bırakıp yandan geçiyorum bişey demiyo kimse gecsem eşim kızıyor...bide radyasyon var sanırım onda doktora bi danışmak lazım aslında hiç aklıma gelmedi...Aynen dogunca gorucegız ben sıgara ıcersın o agzınla öptürmem solutmam sevidrmem dedim bırakacağım doğdugu gün dedi amaa zor gibi ya neyse hevesini kırmıyorum şimdilik
ben geçiyorum cnm
geçmiş olsun canım görüntü niye vermedi ki unutmuş olabilir mi yukarı cıkabılır belkı de e bsy dedı mı yat dınlen vs dıye
Cnm görüntü derken bebekmi dönmedi goremedin yoksa benimki gibi net goruntu olsun diye fazla bakmadı renkliye 23 hafta bakalım dedi net görürsün diye seninde ondanmı yoksa iyi olsunlarda bebısler .Kızlar geldim kilomuz 348 plesanta rahim ağzını tam kapatmıyormuş ama yakınmış bayağı 0.7 mm uzanıyor yazıyor raporda. Renkli boyutlu hiç bir görüntü vermedi bebeğin sinir oldum onun dışında güzelmiş herşey
Çok guzel bir duygu resmen izliyorum onu harika birşey darısı hissetmeyenlerin başına .2 haftadır dişardan hissediyoruz esim her akşam tekmelerini seviyor bazen tişört üstünden bile belli oluyor benim :)
Teşekkür ederim canım inşallah tamamen çıkar ikimizin deCanim benimde placenta previa dendi yakin dendi rahim agzina...sürekli doktorum radyolojiye yolladı detaylı bakilsin diye placenta zaten ilerleyen haftalarda cikiyomus yukarı herhalde...gözün aydın darısı yarın benim başıma bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?