- 16 Kasım 2013
- 1.066
- 750
- 123
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #19.641
Yok canim ben sadece markanın guvenilirligini biliyorum ailecek de isbirin yataklarini kullaniyoruz cok iyi gercekten. Ama magazadakilere danismak en iyisi yenidogan bebegin omurgası için en iyi modeli onlar önerebilirCanım peki 4 tane bebek yatağı modeli var sen inceledin mi hangisi daha iyi yada hangisini tercih etmeli
Çıkar canım inşallah sorunsuz bi gebelik dönemi atlatıp evladını sağ salim kucağına almayi nasip etsin Rabbim bütün anne olacaklara bize de...Teşekkür ederim canım inşallah tamamen çıkar ikimizin de
Kızlar geldim kilomuz 348 plesanta rahim ağzını tam kapatmıyormuş ama yakınmış bayağı 0.7 mm uzanıyor yazıyor raporda. Renkli boyutlu hiç bir görüntü vermedi bebeğin sinir oldum onun dışında güzelmiş herşey
Tatlıs kıza bak sen ya babaci olacak şimdiden kızlar babalarina aşık olur derler allah nazarlardan saklasin hep saglıkli olsunlar inşallahKizlarr bende bugun son kez ayrintili ultrasona girdim.:) cok sukur iyi dedi doktor. Gecen gittigimde ultrason degerlerinin yanında yildiz vardi bu sefer hepsi sinirlarda gorundu:) kiloda almis cadaloz. Bide poz verdi babasina gicik oldum :)) onada benziyo gibi geldi ruyamdada oyle gormustum. Gerci daha anlasilmaz ama olsun. Doktor bana cok sakin duruyorsun dedi. Hissedince bende bir durgunluk oldu zaten. Tetanoz asisini yaptir dedi doktro birde kan degerlerim iyi ama aile hekimi sormustu demiri artik baslayalim ozaman dedi ilerde nasil olsa gerekicek dedi. Yani ben istiyormusum gibi hissetti heralde yoksa vermesede olur bencede degerlerim yerindeydi sonucta.
Benimde tam gogsumun altina denk gelen kisim kasiniyor iyice yaglanayim bari de gerim gerim geriliyordu zaten. Dikkat etmek gerek artik buyuyorlar. Catlak patlak oluruz sonra:)
Anam maşallah baya kilo almislar biri fena olacak hem boy hem kilo fazla bu kızceler tam sevilmelik doktorlerı takmayalım yavrularimizn sagliginin keyfini surelimGeldim kızlar benim minnoslar baya büyümüş biri 370 gram 24 cm biri 500 gram 28 cm olmuş maşallah kızlarıma :) Dr a sinir oldum ama hiç bişey konuşmadı yorum bile yapmadı kağıttan okudum değerleri renkli göstermedi o kadar parayi boşa verdim
Tamam canım gidip inceleyeceğim en kısa sürede tesekkur ederim bilgini paylastıgın icinYok canim ben sadece markanın guvenilirligini biliyorum ailecek de isbirin yataklarini kullaniyoruz cok iyi gercekten. Ama magazadakilere danismak en iyisi yenidogan bebegin omurgası için en iyi modeli onlar önerebilir
Bi kağıt verdiler elime onda yazıyo bişeyler tok karna gelin önceki test sonuçlarını falan getirin diyor ikili testi falan bu arada sanırım bende devletten vazgeçtim anadolu hast.de yapacağım doğumu doktorda ya alev özlem karadag ya da murat boylu olcak kuzenimin tanidik arkadaşı varmış personel indirimi falanda ayarliycak..benim kuzen de Acıbademe gidiyo aşırı pahali orası ya muayene 200 tl kuzenim normal yapacak hesaplatmislar 7500 tl demişler son fiyati ama cok luks güzel hastahane orda dogum yapmakta cok guzel...Ümit falan diyodum ama ümitten daha iyiymis anadolu bende onda karar kıldım muayene ve takip için daha erken demişler bir iki hafta falan daha bekliycem bu arada mavi hastahanedeki doktoruma devam edicem...Tıpta ücretsiz sanırım ayrıntılı bu arada öyle dediler ama ?acıbademe gidiyorum canım ben. sen mete beye gideceksin sanırım o da perintolog. ama mutlaka tok karnına bir şeyler ye de git.özellikle tatlı. benden en baştan beri çekilen ultrasonları vs de istedi doktor.
İnşallah amin canım hepimizeÇıkar canım inşallah sorunsuz bi gebelik dönemi atlatıp evladını sağ salim kucağına almayi nasip etsin Rabbim bütün anne olacaklara bize de...
İnşallah canım teşekkür ederimMaşallah canım goruntu verseymis keske neyse iyi olsunlarda imsallah plesantanda yukari cıkar kısa zamanda
Tatlıs kıza bak sen ya babaci olacak şimdiden kızlar babalarina aşık olur derler allah nazarlardan saklasin hep saglıkli olsunlar inşallah
Anam maşallah baya kilo almislar biri fena olacak hem boy hem kilo fazla bu kızceler tam sevilmelik doktorlerı takmayalım yavrularimizn sagliginin keyfini surelim
Tamam canım gidip inceleyeceğim en kısa sürede tesekkur ederim bilgini paylastıgın icin
Kuzenin sallamis sanirim. Dogum 4500 lira ilave vip paket 1750 lira. Ben bu fiyatlarla anlastim. Muayenede 120 liraBi kağıt verdiler elime onda yazıyo bişeyler tok karna gelin önceki test sonuçlarını falan getirin diyor ikili testi falan bu arada sanırım bende devletten vazgeçtim anadolu hast.de yapacağım doğumu doktorda ya alev özlem karadag ya da murat boylu olcak kuzenimin tanidik arkadaşı varmış personel indirimi falanda ayarliycak..benim kuzen de Acıbademe gidiyo aşırı pahali orası ya muayene 200 tl kuzenim normal yapacak hesaplatmislar 7500 tl demişler son fiyati ama cok luks güzel hastahane orda dogum yapmakta cok guzel...Ümit falan diyodum ama ümitten daha iyiymis anadolu bende onda karar kıldım muayene ve takip için daha erken demişler bir iki hafta falan daha bekliycem bu arada mavi hastahanedeki doktoruma devam edicem...Tıpta ücretsiz sanırım ayrıntılı bu arada öyle dediler ama ?
Hadi hayırli haberlerle gel insallahBenimde yarın kızlar dua edin bana da
Ya ben bi hastanemden fiyat alamadim ozel sigortalıyım diye veremiyolar bu sefer gittigimde sgk olarak sorayim bakalim ne diyecekler bu hastanenin bu fiyat politakisi beni cildirtti herseyin fiyatini en son ogreniyoz. Dr burda olmasa sırf su gıcıklik icin kapisindan gecmiycem hastaneninKuzenin sallamis sanirim. Dogum 4500 lira ilave vip paket 1750 lira. Ben bu fiyatlarla anlastim. Muayenede 120 lira
Benim ki 17 ekim de canımKızlar gözünüz aydın, darısı girmeyenlerin başına, en geç benim galiba. 14 ekimmm
Isteseydin cnm belki unutmustur dicemHerşeyini gördük canım gösterdi de elimize foto vermediler hiç sadece
Benim aldigim fiyat 2017 fiyati yil basindan sorna fiyat drgisir diyorlar.ama en fazla 500 1000 lira arasi degisir dediler. Gecen sene 4000 mis bu sene 4500 olmus seneyede 5000 falan olur dedi fiyat alma servisi. Biz yuzyuze gorustuk. Ben sgk liyim. Ona gore aldim fiyat. Yuzyuze görüş bence sende.Hadi hayırli haberlerle gel insallah
Ya ben bi hastanemden fiyat alamadim ozel sigortalıyım diye veremiyolar bu sefer gittigimde sgk olarak sorayim bakalim ne diyecekler bu hastanenin bu fiyat politakisi beni cildirtti herseyin fiyatini en son ogreniyoz. Dr burda olmasa sırf su gıcıklik icin kapisindan gecmiycem hastanenin
Prima pampers premium care bi paket 1 numara aldım bi pakette 2 numara canım arkadaslarin onerisi dogrultusunda
Sağol canım supheliyim doğru ölçüm yaptığına bile çok sinirim bozuk tek tesellim hareketlerini hissediyorum çünkü doğru dürüst görmedim bile bebekleriMaşallah canım goruntu verseymis keske neyse iyi olsunlarda imsallah plesantanda yukari cıkar kısa zamanda
Tatlıs kıza bak sen ya babaci olacak şimdiden kızlar babalarina aşık olur derler allah nazarlardan saklasin hep saglıkli olsunlar inşallah
Anam maşallah baya kilo almislar biri fena olacak hem boy hem kilo fazla bu kızceler tam sevilmelik doktorlerı takmayalım yavrularimizn sagliginin keyfini surelim
Tamam canım gidip inceleyeceğim en kısa sürede tesekkur ederim bilgini paylastıgın icin
Kimseye vermediler bir de beklemekten o kadar yoruldum ki diyesim gelmedi sağlık olsun kendi doktor veriyor iyi kötü :))Isteseydin cnm belki unutmustur dicem
aynen canım cd verdim dedi eve geldim açtım hiç bişey yok cd de bitek kan akışını gösteren bi foto koymuş o kadar hevesle gittim ölçümleri bile doğru yapmamistir kesin boşa vakit kaybı oldu yani benim için hala sinirim geçmedi bide üstüne etrafımdakiler aaaa daha 500 gram mi diyorlar iyice çıldırdım 22 haftada bebek 2 kilo olcak sanki Ayy bugün çok kötü geçti benim için ya baya doldum kusura bakmayın yazdım bayaAynen canım ya bana da renkli göstermedi bebişin fotosunu bile vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?