2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba hanımlar bu hafta kizimin pit pit vuruşlarini hissettim çok şükür ben artık devamı gelir
Bu arada kilo durumlarını nasıl ben 6 kilo almışım 71im şu anda off oğlumda 18 kilo almıştım bunda daha çok dikkat ediyorum 12 13tu hedefim ama imkansiz gibi görünyor

Canım peki 4 tane bebek yatağı modeli var sen inceledin mi hangisi daha iyi yada hangisini tercih etmeli
Yok canim ben sadece markanın guvenilirligini biliyorum ailecek de isbirin yataklarini kullaniyoruz cok iyi gercekten. Ama magazadakilere danismak en iyisi yenidogan bebegin omurgası için en iyi modeli onlar önerebilir

Maşallah canım goruntu verseymis keske neyse iyi olsunlarda imsallah plesantanda yukari cıkar kısa zamanda

Tatlıs kıza bak sen ya babaci olacak şimdiden kızlar babalarina aşık olur derler allah nazarlardan saklasin hep saglıkli olsunlar inşallah

Anam maşallah baya kilo almislar biri fena olacak hem boy hem kilo fazla bu kızceler tam sevilmelik doktorlerı takmayalım yavrularimizn sagliginin keyfini surelim

Yok canim ben sadece markanın guvenilirligini biliyorum ailecek de isbirin yataklarini kullaniyoruz cok iyi gercekten. Ama magazadakilere danismak en iyisi yenidogan bebegin omurgası için en iyi modeli onlar önerebilir
Tamam canım gidip inceleyeceğim en kısa sürede tesekkur ederim bilgini paylastıgın icin

acıbademe gidiyorum canım ben. sen mete beye gideceksin sanırım o da perintolog. ama mutlaka tok karnına bir şeyler ye de git.özellikle tatlı. benden en baştan beri çekilen ultrasonları vs de istedi doktor.
Bi kağıt verdiler elime onda yazıyo bişeyler tok karna gelin önceki test sonuçlarını falan getirin diyor ikili testi falan bu arada sanırım bende devletten vazgeçtim anadolu hast.de yapacağım doğumu doktorda ya alev özlem karadag ya da murat boylu olcak kuzenimin tanidik arkadaşı varmış personel indirimi falanda ayarliycak..benim kuzen de Acıbademe gidiyo aşırı pahali orası ya muayene 200 tl kuzenim normal yapacak hesaplatmislar 7500 tl demişler son fiyati ama cok luks güzel hastahane orda dogum yapmakta cok guzel...Ümit falan diyodum ama ümitten daha iyiymis anadolu bende onda karar kıldım muayene ve takip için daha erken demişler bir iki hafta falan daha bekliycem bu arada mavi hastahanedeki doktoruma devam edicem...Tıpta ücretsiz sanırım ayrıntılı bu arada öyle dediler ama ?

İnşallah canım teşekkür ederim

Kuzenin sallamis sanirim. Dogum 4500 lira ilave vip paket 1750 lira. Ben bu fiyatlarla anlastim. Muayenede 120 lira

Benimde yarın kızlar dua edin bana da
Hadi hayırli haberlerle gel insallah

Kuzenin sallamis sanirim. Dogum 4500 lira ilave vip paket 1750 lira. Ben bu fiyatlarla anlastim. Muayenede 120 lira
Ya ben bi hastanemden fiyat alamadim ozel sigortalıyım diye veremiyolar bu sefer gittigimde sgk olarak sorayim bakalim ne diyecekler bu hastanenin bu fiyat politakisi beni cildirtti herseyin fiyatini en son ogreniyoz. Dr burda olmasa sırf su gıcıklik icin kapisindan gecmiycem hastanenin

Benim aldigim fiyat 2017 fiyati yil basindan sorna fiyat drgisir diyorlar.ama en fazla 500 1000 lira arasi degisir dediler. Gecen sene 4000 mis bu sene 4500 olmus seneyede 5000 falan olur dedi fiyat alma servisi. Biz yuzyuze gorustuk. Ben sgk liyim. Ona gore aldim fiyat. Yuzyuze görüş bence sende.

Prima pampers premium care bi paket 1 numara aldım bi pakette 2 numara canım arkadaslarin onerisi dogrultusunda

Bi tablo bulmuştum, görseli yükleyemedim de ilk numara bez için günlük 12 kullanımdan 1 ay kullanılacağını var sayarak yaklaşık 360 adet kullanılacağını yazmıştı. Hemen neden 2 numara aldınız peki, premium care in 0 numarası 3-6 kg için zaten?

Detaylıya gitmeyenlerden biri de benim, geçen Cuma günü olan randevum dr un ameliyatı sebebiyle bu haftaya kaldı, 6,5 haftadır muayeneye gitmiyorum Detaylıya da 23. Haftanın sonunda gitmiş olacağım

Sağol canım supheliyim doğru ölçüm yaptığına bile çok sinirim bozuk tek tesellim hareketlerini hissediyorum çünkü doğru dürüst görmedim bile bebekleri

Aynen canım ya bana da renkli göstermedi bebişin fotosunu bile vermedi
aynen canım cd verdim dedi eve geldim açtım hiç bişey yok cd de bitek kan akışını gösteren bi foto koymuş o kadar hevesle gittim ölçümleri bile doğru yapmamistir kesin boşa vakit kaybı oldu yani benim için hala sinirim geçmedi bide üstüne etrafımdakiler aaaa daha 500 gram mi diyorlar iyice çıldırdım 22 haftada bebek 2 kilo olcak sanki Ayy bugün çok kötü geçti benim için ya baya doldum kusura bakmayın yazdım baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…