- 29 Mart 2017
- 1.553
- 5.116
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
- #2.741
KIzlar bişiiii soracağım ,bu göğüs ucu kararması Ne zaman oluyor benim daha olmadı ama göğüs hassasiyeti devam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım ben tutuyorum vallahi bugün çokp önemliydi yarın tutmicam ama kan vericem telefi aederim sonraDoktor bol su dedi bana kese oluşurken o yüzden ben tutmadım cnm
Bende bulantı oluyor hele sabah 5 de uyandım onun yüzünden ..Tutuyorum vallahi rabbim kabul eylesin yarın tutamicam kan vericem telefi ederim sonra inşallahCanım doktorunla görüş öyle karar ver istersen , benimki tüp bebek , muayene günleri dışında hepsini tuttum çok şükür. Hamile iken kesinlikle oruç tutulmaz diye bir kural Yok , sadece anne yada bebek tehlikeye girerse tutmayıp sonra kazası yapılabiliyor. Eğer doktorun sakıncası Yok derse tutarsın neden tutmayasın. Ben 5+2 yim , hiçbir belirtim Yok zaten bulantı vs için erken , oruç tutuyorum , hiç rahatsız da olmadım.
Aklına takılacaksa doktoruna sor öyle karar ver
Allah kabul etsin herkesin orucunu ,kan verince bozulmuyor oruç vücuda bişey girerse bozuluyor bende ilk Kan testimi yaptırdığımda oruçtumBende bulantı oluyor hele sabah 5 de uyandım onun yüzünden ..Tutuyorum vallahi rabbim kabul eylesin yarın tutamicam kan vericem telefi ederim sonra inşallah
Bugün çok önemli kadir gecesi allahıma şükür az zorlandım ama akşamı ettim şunun şurasında 3 gün felan kaldı yarın tutamam bi kan vericem inşallah diğergünler tutabilirim susuyorumda baya normalde hiç susamazdım rabbim yanımda olsun inşallah bebişim sağlıklıca büyürGunler uzun oldugu icin ilk 3 ay tavsiye edilmiyor. bebegin gelisim evresi ya cok cok su icmen lazim. tutmaman daha iyi. hele senin miden bulanmaya baslamis. ben 5 ve 6. hafta tuttum ama sonra biraktim dayanamadim. madem miden bulaniyo birak istersen zaten kac gun kaldi ki
Saolasın canım rabbim tutan herkezin orucunu kabul eylesinHadi yaaa bilmiyodum bugün verirdim tühhh yarına kaldı artık.Allah kabul etsin herkesin orucunu ,kan verince bozulmuyor oruç vücuda bişey girerse bozuluyor bende ilk Kan testimi yaptırdığımda oruçtum
Bende çok dikkat ediyorum hazır bişey yemiyorum meyve suyu kola çay kahve kesinlikle ağzımı sürmüyorum.Ama canım aşırı tatlı çekiyor aşırı bende bir tane çikolatayla ödüllendiriyorum.Kesinlikşe ekmek kullanmıyorum kepekte dahil doktor yasakladı banaTatlım her şey Allah' tan, çok dikkat etsek de her şey olabilir tabiki ama risk ortadayken bize düşen azami ölçüde dikkat etmek tabiki. Ben çayı bile sınırsız içmeyi doğru bulmuyorum, sonuçta yararlı bir şey olmadığına göre yerine su içmek daha sağlıklı geliyor bana.
Rabbim hepimizin bebeklerine sağlık, uzun ömür versin İnşallah.
Ay bende çok merak ediyorum göğüs ucu kararması Ablam da ve benim ilk gebeliğimde 2 buçukta başlıyor yavaş yavaşKIzlar bişiiii soracağım ,bu göğüs ucu kararması Ne zaman oluyor benim daha olmadı ama göğüs hassasiyeti devam
Canım kan almak bozuyor vermek bozmuyor. Bende hem bhcg için hem tsh için ayrı ayrı günlerde verdim kan bozmuyor Emin'im. Abdesti bozuyor orucu bozmuyor. Allah kabul etsin canımSaolasın canım rabbim tutan herkezin orucunu kabul eylesinHadi yaaa bilmiyodum bugün verirdim tühhh yarına kaldı artık.
Biri daha söyledi ben bozuyor sanıyordum iyi oldu orucumu tutarım inşallahCanım kan almak bozuyor vermek bozmuyor. Bende hem bhcg için hem tsh için ayrı ayrı günlerde verdim kan bozmuyor Emin'im. Abdesti bozuyor orucu bozmuyor. Allah kabul etsin canım
kaçta randevun canig.allah korusun aklına getirme öyle seylerBen kaldım ama sol kasıgımdaki agrıdan ötürü yarın gidecem korkuyorum ya dış gebelikse diye
ayy tüp bebis haaa.allah kucağına sağlıklı almayı nasip etsin.ikiz olma sansı varmıBen de gitmedim henüz sadece telefonla görüştüm tüp bebek olduğu için. 12 gün kadar sonra gel bakalım dedi test gününden sonra ama biraz daha geç gidip kalp atışını da duymak istiyorum inşallah. 5+2 yim şu an daha zaten
:) bayramdan sonra gideyim kalbinide duyarım diyorum:) doktorum 40 kmötedeki bir hastanede ben de na çok güveniyorum.bosa git gel yapmayayım dedimBen varım yarın sabah gideceğim bende :) Sen ne zaman gideceksin?
gittinmi canigİnşallah duyarsın duyarsın da darısı başımıza deriz![]()
Yok canım tek embriyo transfer oldu , transfer sonrası 12. günde hcg 500 küsürdü. Tek yani. Amin inşallah Rabbim hepimizin her aşamasının sağlıkla ilerleyip sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinayy tüp bebis haaa.allah kucağına sağlıklı almayı nasip etsin.ikiz olma sansı varmı
benim ilk hamileliğimde son aylara yakın olmustu.zenci memesi gibi:)KIzlar bişiiii soracağım ,bu göğüs ucu kararması Ne zaman oluyor benim daha olmadı ama göğüs hassasiyeti devam
aminnnnn.insallah sorunsuzca kucağına alırsın.Yok canım tek embriyo transfer oldu , transfer sonrası 12. günde hcg 500 küsürdü. Tek yani. Amin inşallah Rabbim hepimizin her aşamasının sağlıkla ilerleyip sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
yok yok bisey olmaz bebislereHayırlı akşamlar hayırlı kandiller rabbim dualarımızı kabul etsin hepinize canı gönülden iyi güzel temennilerimi iletiyorun..
Beşinci haftanın başındayım doktor alttan muayene etti ve ben kendimi kastım kitlendim resmen kesede bebişe zararı olmuşmudur çok endişeliyim gerçekten çok üzüldüm.