Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi akşamlar arkadaşlar, hepinizin kadir gecesi mübarek olsun ve bu mübarek gece de hepimizin duaları inşallah kabul olsun..
bizim de bugun kontrol vardı şükür bebişimizi net olarak gördük 1,5 cm civarında olmuş kuzucuk.. artık bir dahaki randevumuz 1 ay sonra..
Eki Görüntüle 2012185
İyi akşamlar arkadaşlar, hepinizin kadir gecesi mübarek olsun ve bu mübarek gece de hepimizin duaları inşallah kabul olsun..
bizim de bugun kontrol vardı şükür bebişimizi net olarak gördük 1,5 cm civarında olmuş kuzucuk.. artık bir dahaki randevumuz 1 ay sonra..
Bugün çok önemli kadir gecesi allahıma şükür az zorlandım ama akşamı ettim şunun şurasında 3 gün felan kaldı yarın tutamam bi kan vericem inşallah diğergünler tutabilirim susuyorumda baya normalde hiç susamazdım rabbim yanımda olsun inşallah bebişim sağlıklıca büyür
Eki Görüntüle 2012185
Yok arkadaşlar ikinizin fotosu da çıkıyor 277. sayfa paylaşılan tüm fotolar çıkıyor saydırınca sıradan diğer arkadaşında çıkıyor yanlış anlaşılma sizin mevzu :))
Yok arkadaşlar ikinizin fotosu da çıkıyor 277. sayfa paylaşılan tüm fotolar çıkıyor saydırınca sıradan diğer arkadaşında çıkıyor yanlış anlaşılma sizin mevzu :))