• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
IMG_6101.webp
İyi akşamlar arkadaşlar, hepinizin kadir gecesi mübarek olsun ve bu mübarek gece de hepimizin duaları inşallah kabul olsun..
bizim de bugun kontrol vardı şükür bebişimizi net olarak gördük 1,5 cm civarında olmuş kuzucuk.. artık bir dahaki randevumuz 1 ay sonra..

Eki Görüntüle 2012185 İyi akşamlar arkadaşlar, hepinizin kadir gecesi mübarek olsun ve bu mübarek gece de hepimizin duaları inşallah kabul olsun..
bizim de bugun kontrol vardı şükür bebişimizi net olarak gördük 1,5 cm civarında olmuş kuzucuk.. artık bir dahaki randevumuz 1 ay sonra..
:KK33::KK33::KK33:kocaman olmus annesi masallah .bir ay da çokmusyaaa

Bugün çok önemli kadir gecesi allahıma şükür az zorlandım ama akşamı ettim şunun şurasında 3 gün felan kaldı yarın tutamam bi kan vericem inşallah diğergünler tutabilirim susuyorumda baya normalde hiç susamazdım rabbim yanımda olsun inşallah bebişim sağlıklıca büyür
Kan verirsen bozulmaz
Eki Görüntüle 2012185 İyi akşamlar arkadaşlar, hepinizin kadir gecesi mübarek olsun ve bu mübarek gece de hepimizin duaları inşallah kabul olsun..
hayırlı olsun darısı bize

Back
X