2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba arkadaşlar. Allah nasip ederse ben de 2018 Şubat annesi olacağım.
10 yıllık evliyim 5 yaşında bir oğlum var. Tüp bebek tedavisi ile kavuştum ona.
Şimdi ilk defa doğal yoldan hamile kaldım ikinciye hem de oğlumdan 5 yıl sonra.
Kan testinde 6716 çıktı değerim. Bugün kese göründü. Son adet tarihime göre 6 haftalık ama geç döllendiği için 5 haftalık görünüyor.
Kese şuan 10 mm. 10 gün sonra tekrar gideceğim inşallah kalp atışını görürüm.
Son adet tarihim 22 Mayıs beni de listeye yazarsanız çok sevinirim.

Bilmiyorum ki tatlım daha ilk olacak Pazartesi gidişim , hastane nasıl doktor nasıl şu an için bilgim Yok. Rasgele işime yakın bir hastaneden aldım randevuyu. Ama özel ve yeni açılmış bir hastene cihazların da yeni olacağını tahmin ediyorum. 7+0 oluyor Pazartesi , inşallah duyulur
Merhaba :) gittiniz mi acaba dr à kalp atışını duydunuz mu minik kulun? Ben de bugün gittim de sat 21 mayıs ama kalp atışı için gelecek hafta Cuma gel dedi .

Etiket yapamadim kizlar. Cok sagolun..muayene oldum..cok sukur bebegim.iyi..kalp atisi duyduk.gelisimde var. Diger kese kucucuk kalmis..ondan kaynakli kanama..ama cok oldu..hala da az az devam ediyor..cok korktum..
Ama ondan kaynakli olmasi umut verici tabi..
Cikis islemlerim oluyo.. rapor.oldum..

Oyle iste son durum..opuyorum hepinizi.
Çok şükür canım Neyse ki iyiymiş bebek dikkat et kendine allah yardimci n olsun

Kan testinde 6716 çıktı değerim. Bugün kese göründü. Son adet tarihime göre 6 haftalık ama geç döllendiği için 5 haftalık görünüyor.
Hg hayirli olsun gözün aydın ne kadar çok kişi olduk tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalan benim de bir kızım var 2 yaşında tüp bebek ve simdi kendiliğinden hamile kaldım 2 yıl sonra bana çok denirdi işte tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalırsın diye ama hikaye gibi gelirdi yaşayınca anladım hikaye değil gerçekmiş

canım benim doktorum yarım saat ne yapmam gerektiğini anlattı durdu. Kiminin ağzından lafı cımbızla alırsın benimkini de takip edebilmek olay. Dedi ki ilk 3 ay yediğin şeyler bebeğe gitmiyor. boşuna agop'un gazı gibi yeme :) o nedenle çok dert etme...

İNANIRMISIN İÇİME BUZ GİBİ SU SERPTİN ALLAH RAZI OLSUN

ben de aynı durumdayım :KK43: sadece 1 gün geçti bulantım, onun dışında durmaksızın devam ediyor, çantamda çubuk krakerle geziyorum
dün ekmeğin içine yumurta koyup gözümü kapatıp yedim zorla, bir de burnumu kapatıp bir avuç ceviz yedim
eğer yiyebiliyorsan fındık ve ceviz yemeye çalış, bir de yiyebiliyorsan yoğurt.
sanırım ilk aylarının yaza gelmesi de bizi böyle yaptı, yarın doktora bir önerisi var mı soracağım, bilgi verirse yazarım yine

AYNEN KIŞ OLSA ZORLARSIN BİRAZ CORBAYA FALAN ŞİMDİ NERDE BU SICAKTA CORBA MÜMKÜN DEĞİL ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN BİRDE ÇALIŞMAK IKI KAT ZOR GEÇİYOR

aramıza hosgeldinnnn :) benimde bir oğlum var 3,5 yaında.insallah bu bebislerimiz kız olur :)

Kizlar hala sarı akintiniz oluyor mu ben 9. Haftadayim ne kadar sürüyor ki bu akıntı
Benim oluyor. Ilk hamilelikte doğuma kadar sürdü. Bazen o kadar artiyordu ki suyum geliyor sanıyordum. Eğer idrar yolu enfeksiyonu yoksa endise etmeye gerek yok demişti doktor.

Benim oluyor. Ilk hamilelikte doğuma kadar sürdü. Bazen o kadar artiyordu ki suyum geliyor sanıyordum. Eğer idrar yolu enfeksiyonu yoksa endise etmeye gerek yok demişti doktor.
Idrar yolu oldugubu sanmiyorum canim yanma kaşıntı falan yok çünkü ya da agri da yok. Bazen korkuyorum leke mi geliyor diye bakıyorum hafif sariya dönük akıntı olmuş. Paronayak oluyor insan her şeyden korkuyor ilk gebelik olunca

Selamlar,
Sağlık ocağının gafına rağmen annem babam hiç bişy anlamamış gibiler. Ya da bana öyle davranıyorlar:)
Şu hapşırırken gelen sancı bende de var. Sarı akıntı diyorsunuz ya, ben afedersiniz tuvaletimi yaptıktan sonra farkında olmadan tekrar ıslanıyorum çok az, acaba akıntı mı bu?

Haftasonu düğüne gittim bir güzel oynadım (çok abartmadan). Düğün dönüşü yol çalışması nedeniyle yolda kaldık.
6 saatim otobüste geçti. Çok korktum bir şey olacak diye allahtan kanama olmadı.
Perşembe doktor kontrolü, kalp atışı için.

Bu arada ben de euthyrox kullanıyorum tsh için. 25 mg, günde 2 tane. İlk testte tsh 5 çıkmıştı, 1 ay sonra 4 çıktı. Hala içiyorum bakalım ne kadar sürecek. Ama bu ilaç bebeğin zeka gelişimi için faydalıymış.

Son olarak bana karnım büyümüş gibi geliyor. Çok erken aslında sizde durum ne? Hamile kalmadan hemen önce rejimle 2 kilo vermiştim. Hamile kalıp rejimi bırakınca o kiloları geri aldım. Belki de ondan bana öyle geliyordur.

Merhaba :) gittiniz mi acaba dr à kalp atışını duydunuz mu minik kulun? Ben de bugün gittim de sat 21 mayıs ama kalp atışı için gelecek hafta Cuma gel dedi .
Merhaba , evet bugün gittim doktora kese görüldü kalp atışı da duyuldu ama 7+0 olması gerekiyorken 6+1 ile uyumlu çıktı.

Henüz tam sevinemedim anlayacağınız. Benim tüp bebek olduğu için geç döllenme durumu da Yok . Sata göre bakarsak zaten 16 mayıs benim sat tarihim

kizlar bende bugun dr giitim ilkevvel dr degistirdim bi dr begendim allahin izniyle bu dr devam edicem ins cok midem bulsniyor dedim kusma ve kilo kaybinin normal oldugunu sadece mide bulantisi ilaci vererek bu sureci atlatacagimi cok daha kotu olursam serum verdiririz kendine gelursin dedi ama yuzumun renginin iyi oldugunu gerek olmadigini soyledi bu arada minnagimida gordum suan bi sorun yok 1 ay sonra gidecegim zeka testinde bahsetti onlarida yapariz gelince dedi iyi bi sekilde ayrildim bide dediki subatin 12 dogum tarihi ancak sezeryan oldugun icin ilk dogumun subat basi gibi ins kucagina alirsin bebegini dedi

Back
X