2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
ilk bebek mi canim?
Bende bebek arabasi yatagi felan bakiyorum ara ara fikir edinmek icin :)

İkinci canım 2 yaşında oğlum var :)

Bebek arabası alırken içinin geniş olmasına dikkat et biz dar almışız küçük geldi hemen yaşından sonra sığamadı pek rahat olmadı :)
Yerim olmadığı için park yatak alıcam oğlum beşiğinde yatıyor hala :)

AYNEN KIŞ OLSA ZORLARSIN BİRAZ CORBAYA FALAN ŞİMDİ NERDE BU SICAKTA CORBA MÜMKÜN DEĞİL ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN BİRDE ÇALIŞMAK IKI KAT ZOR GEÇİYOR
ben de çalışıyorum, sabahları servisle gidiyorum işe istanbulda ve içim dışıma çıkıyor ona rağmen, günün en zor zamanı sabah yolculuğu :( gerçi haftasonu da evde sürekli oturup kendimi dinledim aklıma kötü kötü şeyler getirdim, en azından iş yerinde kafam dağılıyor :)

Merhaba , evet bugün gittim doktora kese görüldü kalp atışı da duyuldu ama 7+0 olması gerekiyorken 6+1 ile uyumlu çıktı.

Henüz tam sevinemedim anlayacağınız. Benim tüp bebek olduğu için geç döllenme durumu da Yok . Sata göre bakarsak zaten 16 mayıs benim sat tarihim
Kan ignesi kullaniyomusun..
Dr da farkli olcmus olabilir..

Selam kizlar bugun dr a gittik maalesef haberler iyi degil 5+5 12000 degerlw ne karindan ne de vajinal usg ile gorunmedi kese dr disgebelikten veya dusuk ihtimalle mol gebelikten suphelendi regl olmam gereken tarihi tam 2 hafta gectim.radyolojiye gonderdi en gec carsamba görün renkli doppler istedi.bu süreçte eger agri batma bayginlik olursa beklemeden acile git dedi.progestani kesti iliskiyi yasakladı

Merhaba arkadaşlar. Allah nasip ederse ben de 2018 Şubat annesi olacağım.
10 yıllık evliyim 5 yaşında bir oğlum var. Tüp bebek tedavisi ile kavuştum ona.
Şimdi ilk defa doğal yoldan hamile kaldım ikinciye hem de oğlumdan 5 yıl sonra.
Kan testinde 6716 çıktı değerim. Bugün kese göründü. Son adet tarihime göre 6 haftalık ama geç döllendiği için 5 haftalık görünüyor.
Kese şuan 10 mm. 10 gün sonra tekrar gideceğim inşallah kalp atışını görürüm.
Son adet tarihim 22 Mayıs beni de listeye yazarsanız çok sevinirim.

canım özelden yazabilir misin bana listedeki tüm bilgileri. bilgisayardan girdiğimde eklerim hemen :)

hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin.

Hg hayirli olsun gözün aydın ne kadar çok kişi olduk tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalan benim de bir kızım var 2 yaşında tüp bebek ve simdi kendiliğinden hamile kaldım 2 yıl sonra bana çok denirdi işte tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalırsın diye ama hikaye gibi gelirdi yaşayınca anladım hikaye değil gerçekmiş

bu topikte tüp bebekler ve tüp bebekten sonra doğal yoldan kalanlar ne kadar çok gerçekten :)

AYNEN CANIM YA NAPICAM BEN BİLMİYORUM EN SEVDİĞİM ŞEYLER BİLE GÖZÜMDE YOK

bebek senin vücudunu sömürür canım, alacağını alır ama sen çok güçsüz düşersin. o yüzden azcık da olsa zorlamaya çalışsan. bak ben mide bulantısı çekmiyorum ama acıkırsam başlıyor midem dönmeye. belki yersen biraz rahatlar.

Selamlar,
Sağlık ocağının gafına rağmen annem babam hiç bişy anlamamış gibiler. Ya da bana öyle davranıyorlar:)
Şu hapşırırken gelen sancı bende de var. Sarı akıntı diyorsunuz ya, ben afedersiniz tuvaletimi yaptıktan sonra farkında olmadan tekrar ıslanıyorum çok az, acaba akıntı mı bu?

Haftasonu düğüne gittim bir güzel oynadım (çok abartmadan). Düğün dönüşü yol çalışması nedeniyle yolda kaldık.
6 saatim otobüste geçti. Çok korktum bir şey olacak diye allahtan kanama olmadı.
Perşembe doktor kontrolü, kalp atışı için.

Bu arada ben de euthyrox kullanıyorum tsh için. 25 mg, günde 2 tane. İlk testte tsh 5 çıkmıştı, 1 ay sonra 4 çıktı. Hala içiyorum bakalım ne kadar sürecek. Ama bu ilaç bebeğin zeka gelişimi için faydalıymış.

Son olarak bana karnım büyümüş gibi geliyor. Çok erken aslında sizde durum ne? Hamile kalmadan hemen önce rejimle 2 kilo vermiştim. Hamile kalıp rejimi bırakınca o kiloları geri aldım. Belki de ondan bana öyle geliyordur.

iyi bari, manyak hemşire yüzünden sürpriz bozulmadı :)

canım ben 3 farklı kitaptan hafta hafta okuyorum. geçen gün karnınız çıkıyor sanabilirsiniz, o bağırsaklarınız bir oyunu yazıyordu. ilk üç ay olurmuş ;)

bebek senin vücudunu sömürür canım, alacağını alır ama sen çok güçsüz düşersin. o yüzden azcık da olsa zorlamaya çalışsan. bak ben mide bulantısı çekmiyorum ama acıkırsam başlıyor midem dönmeye. belki yersen biraz rahatlar.
Aynen cnm bendede mide bulantısı yok ama acıktığım zaman çok kötü midem kazınıyo

Selam kizlar bugun dr a gittik maalesef haberler iyi degil 5+5 12000 degerlw ne karindan ne de vajinal usg ile gorunmedi kese dr disgebelikten veya dusuk ihtimalle mol gebelikten suphelendi regl olmam gereken tarihi tam 2 hafta gectim.radyolojiye gonderdi en gec carsamba görün renkli doppler istedi.bu süreçte eger agri batma bayginlik olursa beklemeden acile git dedi.progestani kesti iliskiyi yasakladı

çok üzüldüm :( umarım bir mucize olur da görünür kese. Hayırlısı olsun canım.

Ankara yanıyor hava çok sıcak. Hiç halim yok benim de sabahtan beri hiç bir iş yapamadım işler bana bakıyor ben onlara . Kendimi çok halsiz hissediyorum
Bütünüyle katılıyorum yazdıklarına canim... Sıcak halsizlik yalnızlık... Kendimi berbat hissediyorum

kizlar bende bugun dr giitim ilkevvel dr degistirdim bi dr begendim allahin izniyle bu dr devam edicem ins cok midem bulsniyor dedim kusma ve kilo kaybinin normal oldugunu sadece mide bulantisi ilaci vererek bu sureci atlatacagimi cok daha kotu olursam serum verdiririz kendine gelursin dedi ama yuzumun renginin iyi oldugunu gerek olmadigini soyledi bu arada minnagimida gordum suan bi sorun yok 1 ay sonra gidecegim zeka testinde bahsetti onlarida yapariz gelince dedi iyi bi sekilde ayrildim bide dediki subatin 12 dogum tarihi ancak sezeryan oldugun icin ilk dogumun subat basi gibi ins kucagina alirsin bebegini dedi

Benimde ilk dogumum sezeryan, ama doktorum tutturdu simdi ssnd diye. bakalim ne olacak

Back
X