2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Arkadaslar bende dr.a gittim.bahsetmistim beta hcg yuksek oldugu halde kese haftasina gore kucuk gorundu diye.bugun ikinci kese gorundu.tabi sevinemedik bile.yas 36 iki gebelik kaybi olunca keske tek olsaydi dedi dr.ikinci %70 zaten gider dedi.dua edin bizede.kan sulandirici ignede kullaniyorum

Arkadaslar bende dr.a gittim.bahsetmistim beta hcg yuksek oldugu halde kese haftasina gore kucuk gorundu diye.bugun ikinci kese gorundu.tabi sevinemedik bile.yas 36 iki gebelik kaybi olunca keske tek olsaydi dedi dr.ikinci %70 zaten gider dedi.dua edin bizede.kan sulandirici ignede kullaniyorum

Betahcg hangi haftada kaç çıkmıştı .

Kizlar ben hastanedeyim..dun yoldaydik arabada kanamam basladi..cok yogun sekilde..hemen en yakin hastaneye geldik..bos olan gelisimi duran kese yoktu..otekinde bebek vardi kalbide atiyodu..ama sonrada kanamam devam etti..dr muayene edicek..hic umutli degilim o da gitti galiba :KK43:

Cok gecmis olsun canim.bugun benimde ikinci kese gorundu.biri 5+4 digeri 4+6 gorunuyo.sen tedaviylemi hamile kalmistin.dr.cok umutsuz konustu keske tek olsaydi dedi yasimdan ve kan pihtilasmasi durumumdan dolayi.zaten 2 tane gebelik kaybim var.rabbim yavrularimizi korusun

Ay ne guzel benim de ilki sezeryan cok istiyorum normal dogum doktorum destekliyor ama hastaneyle anlasamadim ins ikna ederim dedi

Bende korkuyorum biraz aslinda ama sezeryan sonrasi riskle ayni risk tasiyor diyor. hastanelerin tam tesekkullu olmasi gerekiyormus. bi de ne yazik ki Turkiye de pek nornal dogum tercih edilmiyor.

Merhaba kızlar.. tüp bebek tedavisi ile 2. Halileliğimi yaşıyorum . Geçtiğimiz perşembe pıhtı şeklinde az bir lekelenme olmuştu. Doktoruma sorduğumda yerleşme kanamasıdır dedi. 2 embriyo transferi yapıldığından ve bhcg değerim ikiz gebeliğe işaret etmediğinden ben bir embriyonun bu lekelenmeyle atıldığını düşünüyorum. Bugün tekrardan tuvalete çıktıktan sonra 2-3 damla kan gördüm. Yarın tekrardan bhcg baktırıcam. Bu kanamalar 2-3 damla da olsa hayra alamet değil. Cezayir'de yaşıyorum. Nolur dua edin de bebeğime birşey olmasın.

Selam kizlar bugun dr a gittik maalesef haberler iyi degil 5+5 12000 degerlw ne karindan ne de vajinal usg ile gorunmedi kese dr disgebelikten veya dusuk ihtimalle mol gebelikten suphelendi regl olmam gereken tarihi tam 2 hafta gectim.radyolojiye gonderdi en gec carsamba görün renkli doppler istedi.bu süreçte eger agri batma bayginlik olursa beklemeden acile git dedi.progestani kesti iliskiyi yasakladı
Sen gibiydi durumum dış gebelik tanısı kondu. Renkli doppler ile kalp atışı onaylandı sol tüpümdeydi laparoskopiyle tüpüm alındı canım. Benim 6+4 te sonlandırıldı. Değerim 15bini geçmişti. Doktor direk yatış verdi. Seni eve bile gönderemem iç kanaman başlayabilir demişti. Dikkat et canım Allah yardımcın olsun

en baştan olumsuz olma canım, ne mucizeler var hayatta. Allah onlara ömür verdiyse ikisi de büyür ;)

Cok gecmis olsun.insallah dr.lar gorememistir ve kendini gosterir insallah rahim icinde.hakkinizda hayirlisi olsun
Sagol canim
Sen gibiydi durumum dış gebelik tanısı kondu. Renkli doppler ile kalp atışı onaylandı sol tüpümdeydi laparoskopiyle tüpüm alındı canım. Benim 6+4 te sonlandırıldı. Değerim 15bini geçmişti. Doktor direk yatış verdi. Seni eve bile gönderemem iç kanaman başlayabilir demişti. Dikkat et canım Allah yardımcın olsun
canim agrin olmus muydu

Merhaba kızlar.. tüp bebek tedavisi ile 2. Halileliğimi yaşıyorum . Geçtiğimiz perşembe pıhtı şeklinde az bir lekelenme olmuştu. Doktoruma sorduğumda yerleşme kanamasıdır dedi. 2 embriyo transferi yapıldığından ve bhcg değerim ikiz gebeliğe işaret etmediğinden ben bir embriyonun bu lekelenmeyle atıldığını düşünüyorum. Bugün tekrardan tuvalete çıktıktan sonra 2-3 damla kan gördüm. Yarın tekrardan bhcg baktırıcam. Bu kanamalar 2-3 damla da olsa hayra alamet değil. Cezayir'de yaşıyorum. Nolur dua edin de bebeğime birşey olmasın.

çok kanamalı geçen hamilelikler de var. evet minnak bir kan zerresi bile çok can sıkıcı oluyor ama her şey olacağına varacak deyip rahatlatmaya çalış kendini ;)

Bende korkuyorum biraz aslinda ama sezeryan sonrasi riskle ayni risk tasiyor diyor. hastanelerin tam tesekkullu olmasi gerekiyormus. bi de ne yazik ki Turkiye de pek nornal dogum tercih edilmiyor.
Facede ssvd grubu var orada olanlar paylasiyor cok tesvik edici oluyor :)

Back
X