2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yarin benim randevum da. Insallah duyariz kalbini:KK17:

Burdaki takvimde 7 haftalik gorunuyor ama baska uygulamalarda 6+3 su an. Aradaki fark neden acaba:KK51:

Siskinlik gercekten fena. Tamam 1 haftadir mide bulantisindan dolayi sadece ekmek yiyebiliyorum ama onuda abana abana yemiyorum yani nasil bu kadar sisnis olabilirim :)

Benin doktorum 42 yi beklemedi bile, 4kg diye 40. haftada 0 acilmayla sezeryana aldi. ama simdi bende eger ki sartlarim el verirse sezeryan sonrasi nirnal dogum istiyorum. tabii biliyorum henuz cok erken bunu konusmak icin ama icimden gecen o bakalim :)

Benimde içimden ssvd geçiyor bakalım inşallah o günleri görürüz :nazar::nazar:

merhaba hanımlar. pazartesi günü 6+5 te kalp atışını duyduk bizde ama alttan baktı dr. hiç sorun olmaz dedi. sanırım çok gaz varmış karnımda zorlamicam seni dedi. :nazar: bebiş 7,5 mm dedi sizce normal midir? :nazar: dr herşey normal dedi ama ben yinede endişe ediyorum bir düşüğüm olmuştu diye..
bir de çoook mide bulantılarım var arada istifra ediyorum bu sabahta ettim. :işsiz:

Günde iki kez iciyorum canim 4. Haftadan beri.. Doktora gidince rica edecegim kessin ya da günde bir taneye düşürsun

canım tüp bebek olduğu için ben transferden beri kullanıyorum progestan. fitil olarak kullanıyorum. Allah a şükür hiç etkilemedi beni. doktoruna bunu diyebilirsin. zaten zor zamanlar geçiyor birde artırmasın.

canım tüp bebek olduğu için ben transferden beri kullanıyorum progestan. fitil olarak kullanıyorum. Allah a şükür hiç etkilemedi beni. doktoruna bunu diyebilirsin. zaten zor zamanlar geçiyor birde artırmasın.

Ya ben bu mide bulantisindan unutuyorum suekli almayi progestani. insallah lekelenmem olmaz yine :(

arkadaşlar doktortan yeni cıktım doktor gaz cok var bebeği göremiyorum gazdan dedi kayısı incir ye üzerine ılık su iç dedi siz neler yapıyorsunuz ben gaz sancısı cok çekiyorum birazda kabızlık var

arkadaşlar doktortan yeni cıktım doktor gaz cok var bebeği göremiyorum gazdan dedi kayısı incir ye üzerine ılık su iç dedi siz neler yapıyorsunuz ben gaz sancısı cok çekiyorum birazda kabızlık var

benimde çok gaz vardı alttan baktı bebeğe, şükür gördük ve kalp atışlarını duyduk.. :nazar:
bana herhangi bişey demedi bende kayısı incir yiyim bari :işsiz:

merhaba hanımlar. pazartesi günü 6+5 te kalp atışını duyduk bizde ama alttan baktı dr. hiç sorun olmaz dedi. sanırım çok gaz varmış karnımda zorlamicam seni dedi. :nazar: bebiş 7,5 mm dedi sizce normal midir? :nazar: dr herşey normal dedi ama ben yinede endişe ediyorum bir düşüğüm olmuştu diye..
bir de çoook mide bulantılarım var arada istifra ediyorum bu sabahta ettim. :işsiz:
Benim de mide bulantılarım fena ya :(( zencefil çayı yapıyorum yudum yudum içiyorum ama ne kadar faydası oluyor anlamadım

Bende gaz sancisi cekiyorum bolca.Ben onceden de yasadigim icin taktiklerim var.Ozellikle kuru fasulye nohut uzak dur salataliktan uzak dur.gazli icecek icme.bolca yuruyus yap bagirsaklarin calissin.

Dün gece gittik dojtora canim o da fitil olarak al dedi bu sabah ilk defa denedim ama 25 dakika yatmama ragmen sanki hepsi disari cikti akintiyla

Back
X