- Konu Sahibi Homely_angel
- #4.521
İlkini 12.haftada öğrenmiştim.Bu doktorum da 12.haftada söylüyormuş.Bir de bişey dicem cinsiyet için kaçıncı hafta gitmeyi düşünüyorsunuz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlkini 12.haftada öğrenmiştim.Bu doktorum da 12.haftada söylüyormuş.Bir de bişey dicem cinsiyet için kaçıncı hafta gitmeyi düşünüyorsunuz![]()
Hamilelikte bitkisel çayları ıhlamur hariç hic onermiyorlar.Benim doktorum da yasakladıEvet canim sata gore hesapladim. Sat ile de bchcg degerim tutmuyor, uste adet gormusum gibi bi durum cikiyo ortaya. Bu konuda kafam cok karisikDoktora sorayim yarin ben kac haftaligim diye en iyisi
Evet oyle oluyo ya dogru diyosunuz. Dusunemedim ben nedense onutesekkur ederim
Bas edemiyorum ben.
Surekli bi calkalanma var midemde. Istifra cok olmadi ama olsa rahatlatir gibi geliyo bana nedense.Tiksinme cok var. Mutfaga hic giresim yok. Allahtan benden yemek bekleyen minik bi cocugum yok yani olanlara gercekten allah sabirlar versin. Acik sicak cay iciyorum gunde 2 bardaktan fazla olmamak kaydiyla, tuzlu cubuk kraker yiyorum, beyaz leblebi iyi gelir bastirir diyorlar. Taze zencefili yuvarlak yuvarlak dilimleyip 2 dilimi sicak suya atip biraz da limon ekleyip icmistim o da biraz rahatlatmisti. Bi de bogurtlen yapragi cayi iyi gelir diyolar
![]()
14. Haftada belli olurBen şu an 10. Haftadayim ve 1 ay sonraya randevu verdi doktor canım. 14. Haftaya denk gelir belli olur mu acepp
Beni Dr 10 güne bir gel i takip altında tutmak istiyorum dedi banaBir de bişey dicem cinsiyet için kaçıncı hafta gitmeyi düşünüyorsunuz![]()
Ben de oyle biliyordum. Kaciniyordum icmemistim hic ama biraz arastirdim, bi iki doktor tanidigima da sordum problem gormediler her bitki icin gecerli degil sanirimHamilelikte bitkisel çayları ıhlamur hariç hic onermiyorlar.Benim doktorum da yasakladı
Leblebi yiyorum bende az önce kızarmış ekmek ile peynir yedim aksam yemeği olarak benim 2 yaşında bir kızım var yemek yapasim da gelmiyor zaten boğazına düşkün bir kız olmadı hiç inşallah bu bebeğim uyuyan ve yemek yiyen bir çocuk olurEvet canim sata gore hesapladim. Sat ile de bchcg degerim tutmuyor, uste adet gormusum gibi bi durum cikiyo ortaya. Bu konuda kafam cok karisikDoktora sorayim yarin ben kac haftaligim diye en iyisi
Evet oyle oluyo ya dogru diyosunuz. Dusunemedim ben nedense onutesekkur ederim
Bas edemiyorum ben.
Surekli bi calkalanma var midemde. Istifra cok olmadi ama olsa rahatlatir gibi geliyo bana nedense.Tiksinme cok var. Mutfaga hic giresim yok. Allahtan benden yemek bekleyen minik bi cocugum yok yani olanlara gercekten allah sabirlar versin. Acik sicak cay iciyorum gunde 2 bardaktan fazla olmamak kaydiyla, tuzlu cubuk kraker yiyorum, beyaz leblebi iyi gelir bastirir diyorlar. Taze zencefili yuvarlak yuvarlak dilimleyip 2 dilimi sicak suya atip biraz da limon ekleyip icmistim o da biraz rahatlatmisti. Bi de bogurtlen yapragi cayi iyi gelir diyolar
![]()
benim oglumda hicbirsey yemiyor.ne yaparsam yapim geri ceviriyorLeblebi yiyorum bende az önce kızarmış ekmek ile peynir yedim aksam yemeği olarak benim 2 yaşında bir kızım var yemek yapasim da gelmiyor zaten boğazına düşkün bir kız olmadı hiç inşallah bu bebeğim uyuyan ve yemek yiyen bir çocuk olur
İlkini 12.haftada öğrenmiştim.Bu doktorum da 12.haftada söylüyormuş.
bisi sorucam canim:)Leblebi yiyorum bende az önce kızarmış ekmek ile peynir yedim aksam yemeği olarak benim 2 yaşında bir kızım var yemek yapasim da gelmiyor zaten boğazına düşkün bir kız olmadı hiç inşallah bu bebeğim uyuyan ve yemek yiyen bir çocuk olur
Portakal ve limonu kabuguyla birlikte mi rondodan geciriyorsun canım hem portakal nereden bulacağız bi mevsimdemerhaba guzel hamisler.bugun kontrolum vardi.minnakimi gordum,duydummm dunyalar benim oldu.
son adet tarihim 2 mayis ama doktorun 10 mayis olarak kabul edicez dedi.gec dollenme olmus.kismetse 14 şubatta dogum olucak.rabbim o gunleride gostersin insallah.
malum havalar cok sicak.az da olsa asitli seyler tuketiyorum malesef.
evde yapimi kolay limonata tarifimi sizinle paylasmak istedim.
2 limon
1 portakal buzlukta 1 gun donduruyoruz.
ertesi gun limon portakal 1 cay kasigi limon tuzu ve 1 su bardagi sekeri.rondoda pūre haline gelene kadar çekiyoruz.bu karisimi 3lt soguk suya ekliyoruz.15 dk kadar bekledikten sonra tūlbent yada cok ince olacak suzgecten geciriyoruz.
harika tadi oluyor.eksi oldugu icinde mide bulantisini cok fazla bastiriyor.hem dogal ev yapimi hemde saglikli .hararetimi alan tek icecek oldu .bu sicak gunlerde :))
Bnm canım çok gazlı asitli içecekler çekiyor kızlar ya havalarda sıcak malum hep elimin altında olsun istiyorum çok zararı olur mu ya![]()
Kızlar ben geçen cuma doktora gitmiştim 3 hafta sonra gel demişti yarın annem kadın doğum a gidecek semt polikinliginde bende mi onunla gitsem diyorum çok mu erken olur önceden bebeğimin kalp atışları durduğu için endiseliyim ve sık gitmek istiyorum ama bebeğe bir zararı olur diye de cekiniyorum
Ben de kac gundur peynir ekmek yiyebiliyorum sadece ögün olarakLeblebi yiyorum bende az önce kızarmış ekmek ile peynir yedim aksam yemeği olarak benim 2 yaşında bir kızım var yemek yapasim da gelmiyor zaten boğazına düşkün bir kız olmadı hiç inşallah bu bebeğim uyuyan ve yemek yiyen bir çocuk olur
Olabilir canım bnm oğlum 12-14 hafta arası belliydi bile :)Ben şu an 10. Haftadayim ve 1 ay sonraya randevu verdi doktor canım. 14. Haftaya denk gelir belli olur mu acepp
Valla canım ben de kola içmek istiyorum ama zararlı olur diye içmiyorum ama sodadan filan bir şey olmaz herhalde
İlkini 12.haftada öğrenmiştim.Bu doktorum da 12.haftada söylüyormuş.
Soda dışında asitli şeyler cısssss :)