- Konu Sahibi Homely_angel
- #4.561
Merhabalar topiği yeni farkettim.bende şubata ikinci kuzumu bekliyorum inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canim kabuguyla birlikte.su haric tum malz.rondodan geciricez.Portakal ve limonu kabuguyla birlikte mi rondodan geciriyorsun canım hem portakal nereden bulacağız bi mevsimde
evet bende o gruptaydim.Ben 2014 Eylül annelerindendim bana da tanidik geldi sen de mi o gruptaydin
Hayırlı olsun bebişin ,sağlıkla gelsin inşallahMerhaba kızlar , 7+2 haftalık hamileyim. Düşük tehlikesi var ayrıca geçen hafta kan tahlili yaptırdım hasimato hastalığı çıktı . Tiroid beziyle alakaliymis. Ilaç kullanıyorum. Hiç böyle bi hastalık duydunuz mu gebelikte ?
Ayy hadi bakalim heyecanlandimm:))Olabilir canım bnm oğlum 12-14 hafta arası belliydi bile :)
Düşünmüyorum canimİkili test yaptırmayacaksınız galiba?
Neden biraz aciklar misinizDüşünmüyorum canim
Hayırlı olsun bebişin ,sağlıkla gelsin inşallah
Bende de tsh yüksek çıktı aslında 3 farklı sonuç çıktı endekronolijiye gittim ilaç verdi sabahları içiyorum haftaya kontrol var senin tüm değerlerde bakıldı mı anti tpo anti tg ultrason bide tsh t3 t4
Yani normalde bi ay bi ilaç kullanıp değer düşecek mi yükselecek mi diye bakılıp ondan sonra Ne olduğu belli oluyor
Herkes heran aynı psikolojide..öyle olmayacak inşallahhh stres yapmakızlar ben de ne kasık ağrısı ne bulantı hiç bişey kalmadı bi tek gögüslerim hassas .. o kadar ki hamile olup olmadığıma emin değilim. Sanki yarın gideceğim ve doktor bişey yok burda diyecek. O kadar ki korkuyorum![]()
Bunu bende denedim güzel oldu evet katılıyorum ben limonu tek koymuştum 2 idealmişmerhaba guzel hamisler.bugun kontrolum vardi.minnakimi gordum,duydummm dunyalar benim oldu.
son adet tarihim 2 mayis ama doktorun 10 mayis olarak kabul edicez dedi.gec dollenme olmus.kismetse 14 şubatta dogum olucak.rabbim o gunleride gostersin insallah.
malum havalar cok sicak.az da olsa asitli seyler tuketiyorum malesef.
evde yapimi kolay limonata tarifimi sizinle paylasmak istedim.
2 limon
1 portakal buzlukta 1 gun donduruyoruz.
ertesi gun limon portakal 1 cay kasigi limon tuzu ve 1 su bardagi sekeri.rondoda pūre haline gelene kadar çekiyoruz.bu karisimi 3lt soguk suya ekliyoruz.15 dk kadar bekledikten sonra tūlbent yada cok ince olacak suzgecten geciriyoruz.
harika tadi oluyor.eksi oldugu icinde mide bulantisini cok fazla bastiriyor.hem dogal ev yapimi hemde saglikli .hararetimi alan tek icecek oldu .bu sicak gunlerde :))
Meyve ve kuruyemişe düşkün aslındabenim oglumda hicbirsey yemiyor.ne yaparsam yapim geri ceviriyoroyle uzuluyorumki.ama cok fazla sivi tuketiyor.
ayran muzlu sut meyveli yogurt gibi.
kiziniz nasil yemek degilde icecek seyleremi duskun
canım haşimato dediği bir troid hastalığı TSH'ın 2,5 'un altında olmasını istiyorlar gebelikte. Bu hormon çok önemli.. çok çalışırsa zayıf, az çalışırsa kilo vermekte zorlanırsın. Gebeliği de çok etkiliyormuş. Ama ilaçla düzeltilebiliyormuş. Ben de sınırda olduğu için endokrine gittim. Ama anlık bir yükselişmiş benimki. Yeni testte normal çıktı. O nedenle ilaç kullanmama gerek kalmadı. Bu hormonun düzensizliği gebe kalmakta zorlanmamıza , gebe kalsakta düşüğe, yada bebeğin zeka geriliğine sebep olabiliyormuş. o nedenle takibi çok önemli dedi doktorum.Merhaba kızlar , 7+2 haftalık hamileyim. Düşük tehlikesi var ayrıca geçen hafta kan tahlili yaptırdım hasimato hastalığı çıktı . Tiroid beziyle alakaliymis. Ilaç kullanıyorum. Hiç böyle bi hastalık duydunuz mu gebelikte ?
Canim masallah iste ne guzel geciriyorsun hamileliginin tadini çıkar. Ben progesta. Kullandigim icin cok fena oluyordum onu da icmesem ayni senin gibiyim. Geçen tansiyonum cok düştü artık ilaca dayanamiyordum. Eşim de doktora gidelim diyince hemen gitmek istedim çünkü ilacin etkisi dışında bir belirtim yok Allah korusun acaba bir sorun mu var diye korkuyordum. Ama ultrasonda minigimizi gördük çok saglikliydi masallah resmen insana benzemeye başlamış:) kalbi damarlari bile oluşmuş vücudunda kan dolasimini gördük:) kötü düşünmene hic gerek yok keyfini çıkar bu rahatliginin:))kızlar ben de ne kasık ağrısı ne bulantı hiç bişey kalmadı bi tek gögüslerim hassas .. o kadar ki hamile olup olmadığıma emin değilim. Sanki yarın gideceğim ve doktor bişey yok burda diyecek. O kadar ki korkuyorum![]()
Yok canım 2015 mart anneleri grubundaydim:))bisi sorucam canim:)
2014 eylul anneleri gurubundamiydin.ismin ordaki bi arkadasimizi animsatti da merak ettim :)
Evet cnm bende bir devlete bir özele gittim devlet 5 gün falan ileri söylediSelam kızlar devlet hastanesinden geliyorum ultrason cihazlarda ölçüm farklı oluyor mu sizde
Özelde gecen hafta 7+1 günlüktü bugün 9+1 ölçtü doktor bilemedim yani cok şükür iyiyiz kan verdim
Yok canım 2015 mart anneleri grubundaydim:))bisi sorucam canim:)
2014 eylul anneleri gurubundamiydin.ismin ordaki bi arkadasimizi animsatti da merak ettim :)