2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhabalar hanimlar:KK52:
Hayirlisiyla insallah subatta anne olucam :anneadayı:
Pko hastasiyim bebisim olmycak diye cok korkuyodum ama cok sukur Rabbim nasip etti banada hamisligi:KK200:
:KK49:
Allah büyük canım o "ol" demiş zaten bende pko var ilk kızım tüp bebek ve ikinci doğal yoldan hamile kaldım mucizenin de mucizesini yaşıyorum

Ay benim duam:KK48: o kadar istahsiz ki kizim ac yasiyor resmen. Yemek yedirmek icin mucadele etmem lazim her zaman o hali bulamıyorum kendimde malesef
Ahh ahhh 2 yıldır ne uğraştığımi ben biliyorum 4. Aylıkken kilo alımı yavaşladı mamaya başladık sonra her ay kilosuna bakılırken cebine taş koyasim geliyordu yemek yedirmek zaten iyice psikolojimi alt üst etti yaptığım herşey geri gidiyordu uyku desen daha 2/3 aydır iyiyiz çok arada fark olmadan uykusuz geceler beni bekliyor yine :) napalim sağlıklı olsunlar da bunları da unuturuz

Selam kızlar üzülerek aranızdan ayrılıyorum listeden de adımı çıkarabilirsiniz. çarşamba gunu kontrolum vardı doktor kalp atışı duyamadı dün sabah kürtaj oldum. inşallah siz sağlıklıca alırsınız kucağınıza.

Selam kızlar üzülerek aranızdan ayrılıyorum listeden de adımı çıkarabilirsiniz. çarşamba gunu kontrolum vardı doktor kalp atışı duyamadı dün sabah kürtaj oldum. inşallah siz sağlıklıca alırsınız kucağınıza.
Geçmiş olsun cnm allahım bir daha yaşatmasın kalp atışı hiçmi duyulmadı yoksa so nradan mı durdu

Büyük geçmiş olsun vardır bu şerde de bir hayır muhakkak , Allah göbeğini kucagini en kısa zamanda doldurur inşallah

Selam kızlar devlet hastanesinden geliyorum ultrason cihazlarda ölçüm farklı oluyor mu sizde
Özelde gecen hafta 7+1 günlüktü bugün 9+1 ölçtü doktor bilemedim yani cok şükür iyiyiz kan verdim
Canım ultrasonun bebegi hangi taraftan gordugu bile etkiliyor kalp atisini duymaya gittigimde ozelde olctu aa 7 haftalik olmus dedi oynatti tekrar olctu 6+3 olctu sonra.sata gore 6+5 dim. Bir de forumlarda bebegin sag yada solda durusuna gore kiz erkek yorumu yapiyorlar o da sacma cunku doktor 2-3 pozisyondan ultrason kagidi verdi herbirinde farkli tarafta duruyor.tamamen ultrasonun gorusuyle alakali

6. haftada duyduk 7+3de durmuş 8. haftada kontrolde anladık hiç bişey hissetmedim. inşallah ilk ve son olur
Çok gecmis olsun. Ne kadar sagliksiz bebegin tutunamadigi bilsek de zor oluyor gercekten.Allah sabirlar versin.hayirli zamanda ins tekrar sevindrsin saglicakla.

Neden biraz aciklar misiniz
Allah korusun bebegimde bir hastalık varsa da onun kalbini durdurmak bana düşmez Allah benim kaderime ne yazdiysa razıyım ben bu bebegi cok bekledim ve kucağıma almak istiyorum bana birsey kazandirmayacak testi yapip da sıkıntılı dönemler yaşamak istemiyorum rahat bir gebelik yaşamak istiyorum. Eğer doktorum gerekli bir durum görür ve yapmak icin ısrar etmezse yaptirmayacagim canim

6. haftada duyduk 7+3de durmuş 8. haftada kontrolde anladık hiç bişey hissetmedim. inşallah ilk ve son olur

Cok cok gecmis olsun. Insallag en kisa zamanda tekrar ayni heyecani ve mutlulugu yasar, saglikli bir hamilelik gecirirsin. hepimizde hep ayni korkular var...

Allah korusun bebegimde bir hastalık varsa da onun kalbini durdurmak bana düşmez Allah benim kaderime ne yazdiysa razıyım ben bu bebegi cok bekledim ve kucağıma almak istiyorum bana birsey kazandirmayacak testi yapip da sıkıntılı dönemler yaşamak istemiyorum rahat bir gebelik yaşamak istiyorum. Eğer doktorum gerekli bir durum görür ve yapmak icin ısrar etmezse yaptirmayacagim canim

Bende ayni sekilde dusunuyorum, ilk hamileligimde yaptirmistim. risk olabilir 3lu testte bakicaz dediler. tabii ben ister istemez uzuldum. esimle konustuk sanki aldiracakmiyiz diye. bu hamileligimde bende yaptirmayi dusunmuyorum. haftam yaklastigi icin soyledimde zaten. Rabbim hakkimizda hayirlisini ve tabii ki saglikli evlat nasip etsin insallah :)

Hayırlı olsun bebişin ,sağlıkla gelsin inşallah
Bende de tsh yüksek çıktı aslında 3 farklı sonuç çıktı endekronolijiye gittim ilaç verdi sabahları içiyorum haftaya kontrol var senin tüm değerlerde bakıldı mı anti tpo anti tg ultrason bide tsh t3 t4
Yani normalde bi ay bi ilaç kullanıp değer düşecek mi yükselecek mi diye bakılıp ondan sonra Ne olduğu belli oluyor

Dune kadar yasamis oldugum yogun mide bulantisi ve istifra maratonundan bugun sanki o kisi ben degilmisim gibi uyandim. Hadi bakalim alsin mi simdi de niye kusmuyorum korkusu. ayh. :(

Hepimizin bebisleri hayırlı sağlıklı olur inşallah. Evet canım tüm değerlere bakıldı.
Hayırlı olsun bebişin ,sağlıkla gelsin inşallah
Bende de tsh yüksek çıktı aslında 3 farklı sonuç çıktı endekronolijiye gittim ilaç verdi sabahları içiyorum haftaya kontrol var senin tüm değerlerde bakıldı mı anti tpo anti tg ultrason bide tsh t3 t4
Yani normalde bi ay bi ilaç kullanıp değer düşecek mi yükselecek mi diye bakılıp ondan sonra Ne olduğu belli oluyor

Göğüs uçlarına krem tavsiyesiniz var mı kızlar? canım yanıyor kabardı koyu renk kısım şiş resmen.

Hepimizin bebisleri hayırlı sağlıklı olsun inşallah. Evet bende de 3 farklı sonuca bakıldı . Ultrason a girdim . Tsh değeri bayağı yüksek çıktı . Doktor hasimato dedi. Işte bi haftadır ilaç kullanıyorum sabah aç karnına . Haftaya gideceğim kontrol için inşallah değer normal seviyesine iner. Bebislere de zarar gelmez .

Neeee. . . .. Canım... Allah sabır versin yavrunla cennete kavusacaksiniz inşallah kelimelerin kifayetsiz kaldığı an... Rabbim tez zamanda tekrar sevindirsin seni

Bende ayni sekilde dusunuyorum, ilk hamileligimde yaptirmistim. risk olabilir 3lu testte bakicaz dediler. tabii ben ister istemez uzuldum. esimle konustuk sanki aldiracakmiyiz diye. bu hamileligimde bende yaptirmayi dusunmuyorum. haftam yaklastigi icin soyledimde zaten. Rabbim hakkimizda hayirlisini ve tabii ki saglikli evlat nasip etsin insallah :)
Amin. Benim daha once iki düşük oldu canim birincisini zaten düşünce hamile oldugumi anladik. Ikincisine hamile kalinca eşimle oturup dua ettik. Allah im eger hayırsız bir evlat olacaksa ya da hastaliklarla imtihan olacaksak bu yavrumuzu bizr verme. Hayırlı saglikli evlat olacaksa ver... Ve bebek 1 hafta sonra düştü tabi ki cok üzüldük ama o dua aklımıza geldi. Demek ki hayirli ya da saglikli degildi dedik.. Ve biz 2.5 senedir hep saglikli olsun diye dua ettik hayirli salih ve saliha evlat olsun dedik.. Ben duami ettim Rabbim e sigindim ve duamin kabul olduğuna inanarak icim rahat bir gebelik yasamak istiyorum :)

Back
X