2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın canlar :)

Bnm kontrolüm bu Perşembe ama ben temmuz sonu gitmek istiyorum ya ne gerek var :D :p

Bir de dün herkes zayıflamışsın dedim ya 57.7 dim 57.3 üm çok verdiğim bir kiloda yok yani hoşuma gitmedi değil tabii :confused:

selam guzel anneler :KK200: dün göbek deliğimde cok agrım vardı sızede de oldu mu boyle agrı ? bırde gecen gun ruyamda cokk guzel kız bebegım varmıs opmeye kıyamıyorum boyle :anne: acaba erkek mı olcak dedım kendı kendıme yaw :spor:

selam guzel anneler :KK200: dün göbek deliğimde cok agrım vardı sızede de oldu mu boyle agrı ? bırde gecen gun ruyamda cokk guzel kız bebegım varmıs opmeye kıyamıyorum boyle :anne: acaba erkek mı olcak dedım kendı kendıme yaw :spor:

Ben de kız isterken rüyamda pat diye oğluma benzeyen ikinci oğlum doğmuş :D O yüzden içime kız doğan hissim de kayboldu :))

Bnm kontrolüm bu Perşembe ama ben temmuz sonu gitmek istiyorum ya ne gerek var :KK70: :p

Bir de dün herkes zayıflamışsın dedim ya 57.7 dim 57.3 üm çok verdiğim bir kiloda yok yani hoşuma gitmedi değil tabii :confused:
En son ne zaman gittim ki kontrole
Almadığın ne iyi işte :)) bana da yüzün güzelleşmiş iyice diyorlar aslında ama aynı gözüküyorum kendime :))

En son ne zaman gittim ki kontrole
Almadığın ne iyi işte :)) bana da yüzün güzelleşmiş iyice diyorlar aslında ama aynı gözüküyorum kendime :))
En son 12 gün önce gittim canım kontrole :)

Hamilelik yaramış sana o zaman canım dışardan gören göz daha iyi bilir biz kendimize hergün bakıyoruz ya anlamıyoruz çok değişimi :)

Benim son günler de sağ tarafımda olauyor sola doğru uzandığım zamanlar böyle sanki içerden bişey o bölgemi içeri cekiyor gibi bi agrı nasıl anlattıysam :KK53:

En son 12 gün önce gittim canım kontrole :)

Hamilelik yaramış sana o zaman canım dışardan gören göz daha iyi bilir biz kendimize hergün bakıyoruz ya anlamıyoruz çok değişimi :)
Bi bebek için baya gelişme olmustur canım git bence daha net görürsün onu :)
Olabilir canım bir de o moda daha giremedim sizde de oluyor mu sanki şubatın basında ben değilim doğuracak olan Hale'n hissedemiyorum hamileliği inAnamıyorum bide :)

Bi bebek için baya gelişme olmustur canım git bence daha net görürsün onu :)
Olabilir canım bir de o moda daha giremedim sizde de oluyor mu sanki şubatın basında ben değilim doğuracak olan Hale'n hissedemiyorum hamileliği inAnamıyorum bide :)

Ben de hiç bişey hissedemiyorum canım oğlum 12 haftallıkken avuç içimle karnımın altına bastırınca elimin altından kayıyor kaçıyor gibi oluyordu bunda hiç öyle bişey yok tabi daha 2 hafta var ama yine boş hissediyorum :))

Benim de hiç olmadı, hatta artık halsizlik filan da yok, her şey yolunda olsun da Ağrı sızı bulantı umrumda değil :)
bendeaynen oyleyım ya sadece sancım oluo ara ara o kadar. bazen seslenıyorum yavrum bısı yapta orda oldugunu hıssedeyım dıye ama tık yok :rolleyes: saglıkla dogsunlar da hıcbısı hıssetmım :KK36:

Bnm kontrolüm bu Perşembe ama ben temmuz sonu gitmek istiyorum ya ne gerek var :KK70: :p

54 tüm 57 kg oldum 4 5 aylik gibi bi gobekle geziyorum:oops: nereye gidecek bu gobegin sonu bilmem:)

Back
X