- Konu Sahibi Homely_angel
- #4.941
Günaydın anne adayları :)))
Bir saat sonra randevumuz var bakalım nasıl geçecek kontrolümüz
Bir saat sonra randevumuz var bakalım nasıl geçecek kontrolümüz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı haberlerle dön canım bekliyoruz :)Günaydın anne adayları :)))
Bir saat sonra randevumuz var bakalım nasıl geçecek kontrolümüz![]()
Amin canım teşekkür ederim :)Hayırlı haberlerle dön canım bekliyoruz :)
selam guzel annelerdün göbek deliğimde cok agrım vardı sızede de oldu mu boyle agrı ? bırde gecen gun ruyamda cokk guzel kız bebegım varmıs opmeye kıyamıyorum boyle
acaba erkek mı olcak dedım kendı kendıme yaw
![]()
En son ne zaman gittim ki kontroleGünaydın canlar :)
Bnm kontrolüm bu Perşembe ama ben temmuz sonu gitmek istiyorum ya ne gerek var![]()
Bir de dün herkes zayıflamışsın dedim ya 57.7 dim 57.3 üm çok verdiğim bir kiloda yok yani hoşuma gitmedi değil tabii![]()
Benim hiç bulantım olmadı şükür.. olanların da hemen geçer inşallahGünaydın kızlar bulantıların geçtiği rahat bir hamilelik geçireceğiniz birgün olsun
En son 12 gün önce gittim canım kontrole :)En son ne zaman gittim ki kontrole
Almadığın ne iyi işte :)) bana da yüzün güzelleşmiş iyice diyorlar aslında ama aynı gözüküyorum kendime :))
Benim son günler de sağ tarafımda olauyor sola doğru uzandığım zamanlar böyle sanki içerden bişey o bölgemi içeri cekiyor gibi bi agrı nasıl anlattıysamselam guzel annelerdün göbek deliğimde cok agrım vardı sızede de oldu mu boyle agrı ? bırde gecen gun ruyamda cokk guzel kız bebegım varmıs opmeye kıyamıyorum boyle
acaba erkek mı olcak dedım kendı kendıme yaw
![]()
Bi bebek için baya gelişme olmustur canım git bence daha net görürsün onu :)En son 12 gün önce gittim canım kontrole :)
Hamilelik yaramış sana o zaman canım dışardan gören göz daha iyi bilir biz kendimize hergün bakıyoruz ya anlamıyoruz çok değişimi :)
Günaydın anne adayları :)))
Bir saat sonra randevumuz var bakalım nasıl geçecek kontrolümüz![]()
Benim hiç bulantım olmadı şükür.. olanların da hemen geçer inşallah
Bi bebek için baya gelişme olmustur canım git bence daha net görürsün onu :)
Olabilir canım bir de o moda daha giremedim sizde de oluyor mu sanki şubatın basında ben değilim doğuracak olan Hale'n hissedemiyorum hamileliği inAnamıyorum bide :)
ruyalar tersecıkar dıyolar bakalım gorcez artık benım ıcıme de kız doguyor ya ne bılımBen de kız isterken rüyamda pat diye oğluma benzeyen ikinci oğlum doğmuşO yüzden içime kız doğan hissim de kayboldu :))
pek anlayamadım ama ınsallah cok kotu bı durum degıldırBenim son günler de sağ tarafımda olauyor sola doğru uzandığım zamanlar böyle sanki içerden bişey o bölgemi içeri cekiyor gibi bi agrı nasıl anlattıysam![]()
bendeaynen oyleyım ya sadece sancım oluo ara ara o kadar. bazen seslenıyorum yavrum bısı yapta orda oldugunu hıssedeyım dıye ama tık yokBenim de hiç olmadı, hatta artık halsizlik filan da yok, her şey yolunda olsun da Ağrı sızı bulantı umrumda değil :)
54 tüm 57 kg oldum 4 5 aylik gibi bi gobekle geziyorumGünaydın canlar :)
Bnm kontrolüm bu Perşembe ama ben temmuz sonu gitmek istiyorum ya ne gerek var![]()
Bir de dün herkes zayıflamışsın dedim ya 57.7 dim 57.3 üm çok verdiğim bir kiloda yok yani hoşuma gitmedi değil tabii![]()