2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynen riskli dönemi atlatmış olacaksin :) biz de karadeniz turuna çıkmayı düşünüyorduk bayramda ama 3 ayim bitmis olacak bir zarari olur mu bilmiyorum. Eşim de müdürü ile konuşmuş izin işini adam demiş sana hem bayramda yıllık izin hem doğumda:)) valla herkes bi yerlere kaçtı yine bir ben evde kaldim bu yaz
Olsun olsun bayramda cikarirsin acisini;) ben yolculuk cok yaptim ama kardeniz daha uzun bilemedim

Olsun olsun bayramda cikarirsin acisini:KK66: ben yolculuk cok yaptim ama kardeniz daha uzun bilemedim
Eşim de ben de aslen Trabzonluyuz canim üç sehirde düğün yaptik biri de Trabzondu ama düğünden sonra tekrar gitmek nasip olmadi. 3 sene olacak. Bakalim doktor arabamizla gitmeye izin verirse aheste aheste gideriz ama vermezse de ucakla gideriz artık

Ben de 10+ 5 teyim geçen haftalara göre daha dinç gibiyim ama tam bitmiş sayılmaz yine de halsizliğim bence 12-13. Haftaları bulur tam olarak düzelmemiz
Aynen canim dün çok fenaydim mesela baş agrisi da girdi gözlerimi acamiyordum ama son günlerde bir gün kötü isem bir gün iyi olmaya başladım. Bu bile iyi benim için insallah zamanla daha iyi olacagiz 20 gün daha gider en fazla tahminim

Eşim de ben de aslen Trabzonluyuz canim üç sehirde düğün yaptik biri de Trabzondu ama düğünden sonra tekrar gitmek nasip olmadi. 3 sene olacak. Bakalim doktor arabamizla gitmeye izin verirse aheste aheste gideriz ama vermezse de ucakla gideriz artık

ben de bayramdan sonra benzer uzunlukta bir yola niyetliyim. Tabii nasip olursa. Risk olmadıkça, sık mola ile sıkıntı olmaz sanıyorum.

Kizlar evinizin temizligini nasıl hallediyorsunuz. Ben hamileligimi ögrendigimden beri ilk defa bugün evi süpürdum kocam supuruyordu ama istedigim gibi olmuyordu koltuklarin altını arkasını almayı unutuyordu. Bir de işten yorgun gelip ev işi yaptığı için ben de bunaltmak istemiyordum. Bugün salonu odalari falan süpürdm mutfakta detayli temizlik yaptim ama belim kopuyo şimdi gobegimin altina da hafif agri girdi.
vallahi bulantılardan mutfağın kapısından giremiyorum, eşime de dedimki ben zaten bi şey yiyemiyorum lütfen sen yiyeceğini kendin hazırla.
evde yaptığım tek iş çamaşırları yıkayıp asmak :S normalde ayda bir temizlikçi alıyordum, bu dönemde 15 günde 1'e çıkardım, 1 haftada da kirleniyor ev ama umursamıyorum artık. ütüleri de temizlikçiye veriyorum
zaten gündüz iş yerinde kafamı zor tutuyorum, diyorum şu dönemde çalışabilmem bile bir mucize, benden daha fazla mucize beklemeyin lütfen :))

Ben bayramda bosnadaydım esim ve oğlumla. Uçakla gittik tabi. Acayip gezdik bir hafta eşim diyorki orada daha iyiydin şimdi daha hasta gibisin:KK66:

vallahi bulantılardan mutfağın kapısından giremiyorum, eşime de dedimki ben zaten bi şey yiyemiyorum lütfen sen yiyeceğini kendin hazırla.
evde yaptığım tek iş çamaşırları yıkayıp asmak :S normalde ayda bir temizlikçi alıyordum, bu dönemde 15 günde 1'e çıkardım, 1 haftada da kirleniyor ev ama umursamıyorum artık. ütüleri de temizlikçiye veriyorum
zaten gündüz iş yerinde kafamı zor tutuyorum, diyorum şu dönemde çalışabilmem bile bir mucize, benden daha fazla mucize beklemeyin lütfen :))
Calisiyorsan mecbur yardimci lazim sana canim. Valla ben evlendim calismayi bıraktım koca parasi yiyorum :D benim bey de akşama kadar işte eve gelince de evde çalışıyor çok yoğun cocukk napsin:)

Ben bayramda bosnadaydım esim ve oğlumla. Uçakla gittik tabi. Acayip gezdik bir hafta eşim diyorki orada daha iyiydin şimdi daha hasta gibisin:KK66:
Demek ki beni hep gezdirmen lazım deseydin sen de :)) ya uçakla gidersek arabasiz kalırız araba kiralariz büyük ihtimal ama kendi arabamizla gitsek çok keyifli olurdu valla.. Bakalim hayirlisi hele o gün gelsin de..

Biz de doktor gittik bugün
Kistim halen var ama doktor kendi kendine kaybolur diye umuyor inşallah dediği olur
Onun dışında işe yarar birşey söylemedi
Belli belirsiz bir foto
Biryerleri ölçtü ama bebeğin kafası neresi poposu neresi Allah bilir

Canım sağ olsun tarafta sırt üstü görünüyor sanki, kolları da belli. Yanlış görmüyorsam tabi :) boyu da 2.12cm olmuş :)

Bakalim ben simdiye kadar idare ettim ama hamileligin ilerleyen donemlerinde mecbur yardımcı bulacagim kendime. Doktorum evin işlerini yapabilirsin kendine hasta muamelesi yapma güçlü hisset yavas yavas yap işlerini dedi. Tamam ev ici kolay da camlarim da batti valla utanıyorum insanlar farkedecek diye

Bizim tüp bebek olunca bir de doktor da biraz fazla önlem almayı sevince böyle oluyor galiba canım. Tencere dahil kaldırmayacaksın dedi. Ama sen de dikkat et kendine, 15 günde bir birini bulsan ağır şeyleri halletse gerisini sen yapmaya devam edersin yine.

Ben kendimi artık şöyle rahatlatıyorum ben girip cıktıktan 1 dk sonra bile olacak olan olur. Ve artık baya büyüdüler kalp atıslarını iki kez duyduk. Yani erken gitsekte oda 2 3 gün idare edecek. Sen bilirsin ama bekle derim. Ben oğlumda çok tedirgindim ve sürekli aģlayan bir oğlum oldu hamilelik kesinlikle etkiledi bana göre.

Eyvaaaah ayvayı yedim desene, ben kendimi sakinleştirmeye çalışsam da özellikle bazı zamanlar çok endişeleniyorum. Ama kesinlikle haklısın 1 dakika sonra ne olacak bilmiyoruz. Bir ay sonra gel dediği için doktor sanırım bu çok uzun geldi bana.

Evet tam dediğin gibi bizim acıbadem sigortamız var. Memoriala gidiyorum ben. Muayenelere tetkiklere vs hiç ödemedim oğlumda ki bir muayene 250 lira tetkiklerde çok pahalı kan testlerinde 800 lira ücret cıkmiş mesela. Normal doğum 6000 liraydi biz onun icinde 3200 lira ödedik sadece.

Aaa hangi memorial? Ben Doğuma hiç ödemeyeceğim inşallah sınırsız paket çünkü. Ama kontrollerde ödemeye devam,

Eyvaaaah ayvayı yedim desene, ben kendimi sakinleştirmeye çalışsam da özellikle bazı zamanlar çok endişeleniyorum. Ama kesinlikle haklısın 1 dakika sonra ne olacak bilmiyoruz. Bir ay sonra gel dediği için doktor sanırım bu çok uzun geldi bana.
1 ay cok kesinlikle benim 2.gebelik olduğu halde 3 haftada 1 gidiyorum. Hatta ilk zamanlar 1.5haftada gittim ilk kez 3 hafta olacak.

Hiç net göremediniz mi bebeği sağ da bi kıvrım var o olabilir.. net çıkmayan bi çıktı vermiş size saçma olmuş biraz

Evet sağda kalp atışını duydum Allahtan

Gelisimiyle ilgili ne dedi? Hiç belli değil.fotoğrafta gerçektende. Bence imkanın varsa başka doktorla devam et ilerleyen haftalarda dahada önemli oluyor bu durum.

Ben Samsun'da ikamet ediyorum normalde
yaz tatili için ailemin yanına geldim 3hafta sonra gel dedi ama o zaman da özelde bildigim bir doktor a görünecem

Gece flasi patlamamis makine gibi cekmis valla insan biraz detaylisini bulup ceker biz heyecanla bekliyoruz onlari görmeyi ama doktorlar bu heyecanimiza önemsemiyor demek ki.. Ben bütün fotolari biriktiriyorum doktor bana böyle verse az daha ayrintili çeker misiniz diye ikaz ederim heralde

Elime verdiğinde iş işten geçmişti valla devlette böyle oluyor
Zaten yangından mal kaçırdık sanki
Kesinlikle bizim heyecanımızı anlamıyorlar

Canım sağ olsun tarafta sırt üstü görünüyor sanki, kolları da belli. Yanlış görmüyorsam tabi :) boyu da 2.12cm olmuş :)

Gelişimi normal dedi kendi de birşey gördü mü bilemiyorum
İlk uzandığımda keseyi boş gördük belki onun için normaldi ama ben kalp krizinden gidiyordum sanki
Sonra içinde belli belirsiz birşey göründü ve kalp arşını dinletti
Öyle olunca şükrettim ben de gördüklerime

Valla benim de tatile ihtiyacım var kızlar bütün sene çalıştıktan sonra hep yazın tatil yapmanın hayalini kurmuştu m hele simdi daha stresliyim tatil iyi gelirdi ama. 3 ay dolduktan sonra sorun olur mu bilmiyorum eşimin izni de hiç olmuyor zaten şimdi 10 gün alacak sonra tekrar verirler mi allah bilir

Back
X