- Konu Sahibi Homely_angel
- #5.241
Benim daha sürünür kesin :)dün hallettim ütüyü çok mutlu oldum :) darısı sana arkadaşım..akşam arkadaşlar gelecek kek yapmam lazım kara kara onu düşünüyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim daha sürünür kesin :)dün hallettim ütüyü çok mutlu oldum :) darısı sana arkadaşım..akşam arkadaşlar gelecek kek yapmam lazım kara kara onu düşünüyorum :)
Ultrason cihazi iyi olmayabilir belki çünkü ben de aynı zamanlarda baktırdıgımda çok net göründü bizimki.. başka doktora baktır benceEvet sağda kalp atışını duydum Allahtan
Ben Samsun'da ikamet ediyorum normalde
yaz tatili için ailemin yanına geldim 3hafta sonra gel dedi ama o zaman da özelde bildigim bir doktor a görünecem
Elime verdiğinde iş işten geçmişti valla devlette böyle oluyor
Zaten yangından mal kaçırdık sanki
Kesinlikle bizim heyecanımızı anlamıyorlar
Gelişimi normal dedi kendi de birşey gördü mü bilemiyorum
İlk uzandığımda keseyi boş gördük belki onun için normaldi ama ben kalp krizinden gidiyordum sanki
Sonra içinde belli belirsiz birşey göründü ve kalp arşını dinletti
Öyle olunca şükrettim ben de gördüklerime
Ankaradayım ben. Aslında bizde doguma ödemezdik belkide benim ekstralari odemedi sigorta![]()
1 ay cok kesinlikle benim 2.gebelik olduğu halde 3 haftada 1 gidiyorum. Hatta ilk zamanlar 1.5haftada gittim ilk kez 3 hafta olacak.
Evet sağda kalp atışını duydum Allahtan
Ben Samsun'da ikamet ediyorum normalde
yaz tatili için ailemin yanına geldim 3hafta sonra gel dedi ama o zaman da özelde bildigim bir doktor a görünecem
Elime verdiğinde iş işten geçmişti valla devlette böyle oluyor
Zaten yangından mal kaçırdık sanki
Kesinlikle bizim heyecanımızı anlamıyorlar
Gelişimi normal dedi kendi de birşey gördü mü bilemiyorum
İlk uzandığımda keseyi boş gördük belki onun için normaldi ama ben kalp krizinden gidiyordum sanki
Sonra içinde belli belirsiz birşey göründü ve kalp arşını dinletti
Öyle olunca şükrettim ben de gördüklerime
masallah cnm buyumus
masallah cok sevindim buyumus benimki dun gordum minisimi buyuyorlar allahin izniyleCanım sağ olsun tarafta sırt üstü görünüyor sanki, kolları da belli. Yanlış görmüyorsam tabi :) boyu da 2.12cm olmuş :)
aaa ben senin sanmistim yanlis mi okumusum ilahi banaBenimki değil tatlım bu, benimkini salı günü göreceğiz inşallah.
Kizlar size bir sorum var, cevap verirseniz cok sevinirim. Telefon konusunu ne yapiyorsunuz? Ben yatarken kapatiyorum sadece ama gun icinde hep elimde. Acaba radyasyon falan zarar veriyomudur?
Evet 60 kişilik alanda 60 bilgisayar ve 60 telefon ile çalışıyorum. Bunun önüne geçmek imkansızEvet hatta cok zararli ama bir yerde evdeki kablosuz wifi nin daha fazla manyetik alan yayip daha tehlikeli oldugunu okumustum ama detayini hatirlamiyorum simdi. hatta bi arastirayim tekrardan bu vesileyle :)
Benim sınırsız diye önemsemedim açıkcası. Ama normalde para tuzağı kesinlikle.Belki aynı hastanedir diyecektim :) ama değilmiş. Yalnız aklında olsun kan setlerini filan dışarda özel laboratuvarda yaptırırsan 1/3 fiyatına geliyor :)
Hahahaaa doktora regl olamıyorum diye giderdin bebeği görürdün :)
Kızlar bişey sorucam.. hamilelik sürecinde saç dökülmesinin durduğunu veya çok azaldığını okumustum. Ben de Hale'n fazla fazla dökülüyor normalde de dökülür bi değişim olmadı yani sizde bi değişiklik var mı bu konuda
Bende bir değişiklik yok canım kimi dökülür diyor kimi dökulmez diyor bence bi fark yokKızlar bişey sorucam.. hamilelik sürecinde saç dökülmesinin durduğunu veya çok azaldığını okumustum. Ben de Hale'n fazla fazla dökülüyor normalde de dökülür bi değişim olmadı yani sizde bi değişiklik var mı bu konuda
Ben de bir değişiklik yok sanırım, aynı duruyor.
Ben de okuyunca sevinmiştim azalır diyeBende bir değişiklik yok canım kimi dökülür diyor kimi dökulmez diyor bence bi fark yok
Kızlar bişey sorucam.. hamilelik sürecinde saç dökülmesinin durduğunu veya çok azaldığını okumustum. Ben de Hale'n fazla fazla dökülüyor normalde de dökülür bi değişim olmadı yani sizde bi değişiklik var mı bu konuda
Hmm anladım canım. Evet onu da okudum Doğumdan sonra yine aynı haline dönüyormuş diye3 aydan sonra vitamin ve kan ilaclarini kullanmaya baslayalim ozaman dokulmuyor cnm. Doguma kadarda saclarimi kestirmedim belime kadar uzadi harika omustu canlanmisti paril paril parliyordu ama Ben gecen sene dogum yaptim 1 senedir emziriyordum emzirirkende cok dokuluyor vucut vitaminsiz kaliyor