- 1 Eylül 2009
- 2.578
- 1.533
- 373
- Konu Sahibi Homely_angel
- #5.761
Merhaba arkadaşlar hala göğüsleri ağrıyan bulantısı devam eden arkadaşlar var mı ne zaman bitecek acaba bu belirtiler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah kuzuya artık belli oluyo demekki elleri ayakları bu kontrolde bizde görürüz inşallah böyleKızlar doktordan geldi normal kontrol iyiyiz cok şükür hareketlenmiş :)
Resim atayımda büyümüşüz baya darısı basınıza
seninle bizim randevuların arası hep 4 gün oluyor :) benimde cuma günü yine 19,45 :)Kızlar doktordan geldi normal kontrol iyiyiz cok şükür hareketlenmiş :)
Görürsün tatlım cok şekerler allah bizlere bağışlasın evlatlarımızıMaşallah kuzuya artık belli oluyo demekki elleri ayakları bu kontrolde bizde görürüz inşallah böyle
Evet canım farketmiştim gecen bende :) hadi bakalım bebişlerin fotolarınıda yollayınseninle bizim randevuların arası hep 4 gün oluyor :) benimde cuma günü yine 19,45 :)
Ay hadi insallah hayirlisiyla.. Persembe kontrolüm var cok stresliyimBen de yarın 12 ye giriyorum :)
Selam kizlar yarin nasipse 12. Haftamiza girecegiz şimdiye kadar kusmayan ben bu sabahtan beri evi batirdim banyoya yetisemiyorum resmen. Allah tan halilarimi yikamaya vermiştim yoksa batmisti her yer. Aman bee 12. Hafta geçer dedik ben resmen 1 gün kala jübile yaptim![]()
Kızlar doktordan geldi normal kontrol iyiyiz cok şükür hareketlenmiş :)
Aynen canım biz de dün kayinpedere gitmistik çok sevgili evlerden ırak gorumcem ellerine krem sürdü ay bir koktu krem yiyesim geldi resmencanım bendede yaklaşık 1.5 haftadır öğlenleri miğde bulantısı var. tamamen nazar ettik biz bence. hiç bulantım yok dedim. aşermiyorum dedim. şimdi yemeğin ardından jübilesini yapıyorum. hemen bulanmaya başlıyor terbiyesiz. :)) neyse belki psikolojiktir bilmiyorum. bebeğimi 29 hazirandan beri görmedim. içerde ne var ne yok bilmiyorum. heralde vücudum kendi kendine böyle bulanmaya başladı.
Birde acaip aşerme var. sonrada oldu oda. herşeyden gözkirası canım istiyor. pazara gittim dün ve bir daha gitmicem karar verdim :))
Benim kontrol geçen Perşembeydi ama ben 13. Haftanın içinde gitmek istiyorum ısrarları şöyle bayağı büyümüş olsun diye belkim cinsiyet filan tahmin edilirAy hadi insallah hayirlisiyla.. Persembe kontrolüm var cok stresliyim
Ay bir de o var yaaa ben yine de doktora soracagim evir çevir bana cinsiyet söyle diye deli gibi alisveris yapmak istiyorum :))) kız hissediyorum ama hep erkek ruyalari mavi mavi rüyalar görüyorum görumcem de rüyasında eşimle bebek için taraftar formalari kiyafetleri aldigimizi görmüş. Bu hafta cok stresliyim 12 gündür bebegimden haberim yok kötü haberler aldikca iyice evham yapiyorumBenim kontrol geçen Perşembeydi ama ben 13. Haftanın içinde gitmek istiyorum ısrarları şöyle bayağı büyümüş olsun diye belkim cinsiyet filan tahmin edilir![]()
Benim şükür kasik ağrım yok olmadı da bulantım var hala hala ! Bazen de göbek deligimin çevresi aciyacak kadar gerginlesiyor bazenkızlar yaa kasık ağrısı olmayan varmı benim gibi. Ben mi çok anormalim diye düşünüyorum da :)
Ben de bir rahat 15 gündür görmüyorum belki daha fazla hesaplamadım tam :)) İnşallah gönlümüze göre olur :))Ay bir de o var yaaa ben yine de doktora soracagim evir çevir bana cinsiyet söyle diye deli gibi alisveris yapmak istiyorum :))) kız hissediyorum ama hep erkek ruyalari mavi mavi rüyalar görüyorum görumcem de rüyasında eşimle bebek için taraftar formalari kiyafetleri aldigimizi görmüş. Bu hafta cok stresliyim 12 gündür bebegimden haberim yok kötü haberler aldikca iyice evham yapiyorum
Benim şükür kasik ağrım yok olmadı da bulantım var hala hala ! Bazen de göbek deligimin çevresi aciyacak kadar gerginlesiyor bazen
canım doktor bana da dedi kasık ağrısı olur normaldir dedi. ama olmayınca da insan stres yapıyor acaba bir şey mi var diye. ultrason cihazım olsa kendim bakıcam nerdeyse :))Benim bu ara kasık agrım oluyor doktor normal rahim büyüyor dedi
Eşim bana diyor ikinci el cıkma cihaz alıcam sana bak bütün güntamam canım demekki benim gibi birisi var :)) Bende yemekten sonra hafif bir şişkinlik oluyor okadar oda yediğim yemeğe bağlı tabi. kafayı yicem kontrol manyaklığından ama yok 1 ay sonra gel dedi diye doktorada gitmedim 3 hafta olacak nerdeyse :))
canım doktor bana da dedi kasık ağrısı olur normaldir dedi. ama olmayınca da insan stres yapıyor acaba bir şey mi var diye. ultrason cihazım olsa kendim bakıcam nerdeyse :))
Sen daha yeni gördün benim tam 7 gün olduEşim bana diyor ikinci el cıkma cihaz alıcam sana bak bütün gün![]()
Kız 12 gün olmuştu eşime dedim hadi gidelim özledim diye :) 12 gün nasıl geçirdim bir bilsen annem iyimisin diye diye :)Sen daha yeni gördün benim tam 7 gün oldu