- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #7.481
Başka birşey yazmıyo cnmDüzeltilmiş mom değerleri kaç canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka birşey yazmıyo cnmDüzeltilmiş mom değerleri kaç canım?
Sağol cnm seninkide iyi çılar inşinşallah iyi çıkar canım bende haftaya yaptircam
Başka birşey yazmıyo cnm
Biz kız olursa Şahsenem koyacagiz heralde :)) eşimin ponçik bir babannesi var çok seviyoruz onu. Onun adını vermeyi düşünüyoruz. Genelde de herkes begeniyor babannemizin isminiKızlar nasılsıniz isim düşünmeye başladınız mı kız bebisler için isim önerisi olan var mı ben düşünüyorum ama karar veremiyorum bi türlü
Sağol cnm ikili test bunlarOnlar esas bize durumu anlatır ama bence iyi görünüyor değerler.
Geçmiş olsun cnmBen 3 gun hastanedeyim kizlar. Bugun 4 sise serum vereceklermis. Hadi insallah gecer artik.
Kizimda babasiyla haftasonu tatili yapmis olacak :)
Sağol cnm ikili test bunlar
Ense kalınlığı ile ortalama deger veriyormuş
Ense kalınlığım 1.2 çıkmıştı hakkımızda hayırlısı
Ben 3 gun hastanedeyim kizlar. Bugun 4 sise serum vereceklermis. Hadi insallah gecer artik.
tüm değerlerin iyi canım, bir sorun çıkmaz merak etme.
60.25Kızlar ikili test bhcg 34.2
Pappa da 2.5 çıkmış ne demek acaba
Gecmis olsun canımBen 3 gun hastanedeyim kizlar. Bugun 4 sise serum vereceklermis. Hadi insallah gecer artik.
Cok gecmis olsun canim toparlanirsin inşallahBen 3 gun hastanedeyim kizlar. Bugun 4 sise serum vereceklermis. Hadi insallah gecer artik.
Cinsiyet tahmini varmı cnm bhcg 50 altıysa erkek üzeriyse kız olma ihtimali varmış ne kadar doğru bilmiyorum60.25
3.45
Yas 28
Ense kalınlıgi 1mm
Doktorun asistanı arayıp degerlerin iyi oldugunu bi sorun olmadigini soyledi canim salı gunude dr gorusucem
Kız olabilir demisti dr canım dedigini dogruluyo gibiCinsiyet tahmini varmı cnm bhcg 50 altıysa erkek üzeriyse kız olma ihtimali varmış ne kadar doğru bilmiyorum
Allah şifa versin canim benim vok gecmis olsunBen 3 gun hastanedeyim kizlar. Bugun 4 sise serum vereceklermis. Hadi insallah gecer artik.
Bende burda okudum cnm çoğu kişininki tutmuşKız olabilir demisti dr canım dedigini dogruluyo gibi![]()
Kızım 25 ti kızCinsiyet tahmini varmı cnm bhcg 50 altıysa erkek üzeriyse kız olma ihtimali varmış ne kadar doğru bilmiyorum
Belki sende tersi tutacak cnmKızım 25 ti kız
Bunda 41 cıktı bilmiyorum![]()