- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #8.001
Doktordan çıktım arkadaslar iyiymisiz bi sorun yokmus test sonucum iyiymis bi sıkıntı yok allah bin sukur hepinizin iyi haberler alması dilegiyle
Gözün aydın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktordan çıktım arkadaslar iyiymisiz bi sorun yokmus test sonucum iyiymis bi sıkıntı yok allah bin sukur hepinizin iyi haberler alması dilegiyle
Kız demiştin yine sen. Tutuyor mu senin bilmiyorum ama ben sana güveniyorum niyeyseBu resimde kıza benzetiyorum, ben daha önce de tahmin yapmıştım sanki sana.
kizlar holmeys _angels arkardasimiz deyince hemem hastaneyi aradim sonucum cikmis atladim gittim sonuc aldim cok sukur iyi dedi drmuz cinsiyet ogrenmek istiyorum dedim ultrasona cok girmesenz iyi olur yurt disinda 3 kre giriyorlar dedi ben cok istiyorum dedim utrasonla bakti erkek diyemem kiz olabilir ama 1 ay daha bekleyelim dedi benden boyle kizlar
Kız demiştin yine sen. Tutuyor mu senin bilmiyorum ama ben sana güveniyorum niyeyse
Sağlıkla gelsinler hepsi kabulümüz. Merak hakkımız nasılsaHadi bakalım, Allah gönlüne göre versin inşallah.
AYnen bende hiç çıkmıyordum bugün işle ilgili biyere gitmem gerekti dönüşte kötü oldum tansiyonum düşmüş çalıştığım yerde hemşire var 8/6 olmuş hemen tuzlu ayran ama elim ayağım titriyor sonra 15.30 gibi izin alıp anneme geldim yatıyorum ben mersindeyim sıcak nem çok fazla bol sıvı tüketmemiz gerek Allah yardımcımız olsunkızlar ben işe geliyorum sabah iş yerinden odamdan dışarı çıkamıyorum. çok sıcak baygınlık geçirmemek için zor dayanıyorum
siz ne yapıyorsunuz.
nasil baş ediyorsunuz sıcaklar ile
Gözün aydın canım darısı bizlere iyi sonuçlar alalım hepimizkızlar doktor aradı, 1/27153 müş sonuç, ve gayet iyi bir sorun yok dedi çok şükür. sadece serbest bhcg biraz düşükmüş ama sorun değil dedi. ohhh rahatladım :)
inşallah canım demire çoktan başladım zaten folik asit 1 hafta kullandım sonra demir ilacı verdi dr umEtkilenmemek elde değil ama sen güzel düşün, güzel haberler duyacaksın İnşallah. Diş ağrısını doktoruna söylersin, belki artık Demir ve multivitqmine başlatır seni de![]()
Beren ismide hoşuma gidiyo oğlumun adına uyuyo hemde :)benum arkadasimin ikizleri beren ve duru
Evet ikili test sonucuikili testte mi?
AYnen bende hiç çıkmıyordum bugün işle ilgili biyere gitmem gerekti dönüşte kötü oldum tansiyonum düşmüş çalıştığım yerde hemşire var 8/6 olmuş hemen tuzlu ayran ama elim ayağım titriyor sonra 15.30 gibi izin alıp anneme geldim yatıyorum ben mersindeyim sıcak nem çok fazla bol sıvı tüketmemiz gerek Allah yardımcımız olsun
Banada hep kız yorumu geliyor hadi hayırlısı
Gözün aydın canım darısı bizlere iyi sonuçlar alalım hepimiz
Çok sağol canım aynen bi sıcak ki nefes AlamuyorsunÇok geçmiş olsun, aman dikkat sizin oralar kaynıyordur şimdi. İş yerindekiler yardımcı olsun azıcık, seni çıkartmasınlar.
ikili test sonuçları belli olmaya başlamış bakalım bende yarın yaptırcam inşallah iyi çıkar
Evet ikili test sonucu