2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benimkinin uçlar füze gibi zaten dahada büyümesin:oops:
Uçları 1 haftadır sızlıyodu bugün hafiflemiş ondan şaşırdım cnm:işsiz:

Rahat bırak göğüsleri :) bi gün öyle bi gün böyleler, çok takılma artık. O ilk belirtiler başkaydı. Artık hareket etseler de oramızı buramızı kontrol etmesek :)

Cok gec ama 18 ya :KK43:
Doktor sık ultrasona girmemi istemiyor.dün tatil donusu araba arizalandi ve dumanlar icinden canimizi zor kurtadik.oglumu esim cikarmis ben goremedim arabanin bos oldugunu gore gore tekrar dumana daldim cok kotu anlardi.hala icim titriyor.cok sukur kanamam yok bu yuzden doktor bakmak istemicek bir hafta oldu daha bakali zaten.en azindan ordan kalp atisini duyayim demistim
Cok gecmis olsun canim benim Allah korusun birsey olmamistir insallah.. İstersen baska bir hastaneye git ya da devlete falan git için rahat edecekse

İnşallah cnm. Hepimizin inşallah. Doktor çok önemli. Benim doktorum üçkağıtçı değilldi. Bebeğin kafası büyükk. 10 cm geçerse sezerryan olur. Risk alamam dedi. Ben inandım. Doğuma 10 gün kala 3-4 günde bir kontrole gittim. Birinde kendi doktorum izindeydi öbür doktora gittim. Kadın 3 gün önce 9,5 olan kafayı 10,5 dedi. Sezeryana almalıyım dedi. Eşim son dk doktor değişmez dedi. Kendi doktorumuz gelsin izinden bekleriz dedik. Zaten o doktor hastanenin ortağıymış ve sezeryanıyla ünlüymş . Kendi doktorumuz en son kontrol için verilerime baktı. Allah allaah. 3 günde bu kafa bu kadar mı büyür mü yaaa dedi. Ölçtü defalarca neyse dedi satmadı meslektaşını. Çok suratsız fazla konuşmayyan bir adamdı. Ama dürüsttü. Çok rahat normal doğum yaparsın dedi yüreklendim dayandım
Şuan denizlideyim. Burdaki doktorum da çok iyi. Aşırı yoğun bir ay öncesindden randevuu almak gerekiyo. Ssvd yi haftaya kontrolümde soracağım.
Denizli de hangi Dr a gidiyorsunuz ben de orda gidiyorum da

İnşallah cnm. Hepimizin inşallah. Doktor çok önemli. Benim doktorum üçkağıtçı değilldi. Bebeğin kafası büyükk. 10 cm geçerse sezerryan olur. Risk alamam dedi. Ben inandım. Doğuma 10 gün kala 3-4 günde bir kontrole gittim. Birinde kendi doktorum izindeydi öbür doktora gittim. Kadın 3 gün önce 9,5 olan kafayı 10,5 dedi. Sezeryana almalıyım dedi. Eşim son dk doktor değişmez dedi. Kendi doktorumuz gelsin izinden bekleriz dedik. Zaten o doktor hastanenin ortağıymış ve sezeryanıyla ünlüymş . Kendi doktorumuz en son kontrol için verilerime baktı. Allah allaah. 3 günde bu kafa bu kadar mı büyür mü yaaa dedi. Ölçtü defalarca neyse dedi satmadı meslektaşını. Çok suratsız fazla konuşmayyan bir adamdı. Ama dürüsttü. Çok rahat normal doğum yaparsın dedi yüreklendim dayandım
Şuan denizlideyim. Burdaki doktorum da çok iyi. Aşırı yoğun bir ay öncesindden randevuu almak gerekiyo. Ssvd yi haftaya kontrolümde soracağım.
Denizli de hangi Dr a gidiyorsunuz ben de orda gidiyorum da

Ayşe seçil özban. Özel sağlık hastanesinde. Akşam 9-10 a kadar çalışıyormuş. Randevuları hep sarkıyor 1 saat falan. Ama kadın çok sakin tatlı dilli ilgili.

yarın devlet hastanesinden randevu aldım 2 li testi de yapar herhalde değil mi kızlar ,kan testi için açmı gideyim ?????

Kızlar iki gündür ara ara kasik ağrısi oluyo bazen öyle bi ağrı giriyoki hareket edemiyorum kontrole son 7 gün kaldı inşallah iyidir kızlarım sizede oluyo mu bu ağrılar

Kizlar bnm gorumcem dun tomografi cektrmis bana misafirlige gelmisti bugunde geldi bugun burda okudum hamile kadina zararliymis icime sknti girdi cokmu zarar verir bebege ne olur cvb verin

Kızlar iki gündür ara ara kasik ağrısi oluyo bazen öyle bi ağrı giriyoki hareket edemiyorum kontrole son 7 gün kaldı inşallah iyidir kızlarım sizede oluyo mu bu ağrılar

Benim de bugün sabah sağ böbreğimde Ağrı vardı, kalkınca geçti. Şimdi de arada bir sağ tarafıma Ağrı girip çıkıyor. Normaldir herhalde.

17 saatten sonra ben epidural almamissam doktor demesede sezeryan diye diretirdim sanirim :-) :-) aci esigi cok yuksek olan bi arkadasim martta epuduralsiz nornal dogum yapti, 6cm den sonra doguma kadar tam 15 saat ugrasti. doktorlar tam sezeryane donuyoruz dedigi an gerceklesmis dogum. bi diger arkadasim 10 gun once toplam 3 saatte dogurdu :) sansimiz yaver gider insallah

İnşallah

Back
X