2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım

sen gurbettemis

cerrahi de bir doktora gitmiştim. Hastane çok dar kalabalık beklerken bunaldım. Doktor sakin sorulara cvp veren biriydi ama beni çok cezbetmedi başka doktora gitmedim. Ayşe hanımı çokçok methettiler baktım iyi bir bayan. Ha iki yıl önce gökben hanımda kürtaj olmuştum hiç memnun değildim ondan
Kusura bakma canm anlamadim

Merhaba kızlar, iki gündür ishalim sanırım gece üşüttüğüm için olmuş. Bu aralar herkez ishal olmuş baygınlık falan geçirip hataneye koşanı mı desen annemlerde geçirdi korktum. İshale karşı olan ilaçlarıda içme dedi ablam içindekilere baktı zorunda kalmazsanız içmeyin diyormuş. Neyseki geçiyor gibi. Korktuğum gibi olmamış. Dikkat edin hepinizde ben baya halsiz düştüm.

Merhaba kızlar, iki gündür ishalim sanırım gece üşüttüğüm için olmuş. Bu aralar herkez ishal olmuş baygınlık falan geçirip hataneye koşanı mı desen annemlerde geçirdi korktum. İshale karşı olan ilaçlarıda içme dedi ablam içindekilere baktı zorunda kalmazsanız içmeyin diyormuş. Neyseki geçiyor gibi. Korktuğum gibi olmamış. Dikkat edin hepinizde ben baya halsiz düştüm.
Gecmis olsun canm yediklerimize dikkat etmemiz lazim suan grip salgini ve ihsal cok varmis bnde 5 gundur gripim bademcik iltihapi antibiyotik kullaniyorum inşallah gecer

Geçmiş olsun, sana haşlanmış patates zamanı :) ve bol su tabi.

Ok canım, bekliyorum. Kaç gün sürecekmiş bu indirim?

İnternet sitesinden baktım da çok güzel bodyler de var.
Indirim kac gun surecek bilmiyorlar merkezDen geliyormus kampanya. 24 saatte surebilir 3 ayda dedi gorevli. Yaklasik 1 saatlik bir suruncemeden sonra hala emin olamadigimi goren gorevli mamas papasin onundeki aparati cikarip arabaya oturdu gorevli. 5 dk kadar oyle oturdu. Anlatti gordugunuz gibide hic bir sey olmuyor dedi :) torenlerle aldik bizde mamas papastan arabamizi :) cocuk doğduğuna ustune giyecek donu daha yok ama besigi arabasi piknik icin sineklikli çadırı vs var :D

Indirim kac gun surecek bilmiyorlar merkezDen geliyormus kampanya. 24 saatte surebilir 3 ayda dedi gorevli. Yaklasik 1 saatlik bir suruncemeden sonra hala emin olamadigimi goren gorevli mamas papasin onundeki aparati cikarip arabaya oturdu gorevli. 5 dk kadar oyle oturdu. Anlatti gordugunuz gibide hic bir sey olmuyor dedi :) torenlerle aldik bizde mamas papastan arabamizi :) cocuk doğduğuna ustune giyecek donu daha yok ama besigi arabasi piknik icin sineklikli çadırı vs var :KK70:

Hadi hayırlı olsun, büyük parçaları hallediyorsun işte ne güzel.

Ne renk aldın arabasını? Bir de tam hangi model? Bakıyım netten.

Kizlar bnm gorumcem dun tomografi cektrmis bana misafirlige gelmisti bugunde geldi bugun burda okudum hamile kadina zararliymis icime sknti girdi cokmu zarar verir bebege ne olur cvb verin
Canim ilk hamileligimde,hamile olduğumu bilmeden röntgen cekilmistim Ne ağladım nasıl korktum.çok şükür sağlıklı bi oglum var radyasyonun bile dereceleri var için rahat olsun.Bu arada cok geçmiş olsun☺☺

Bende şu an kemoterapi radyoterapi ve tomografiye maruz kalmış biriyle aynı ortamdayım.tedavi ilk başladığında Dr.a sormuştum kanıtlanmış bir zararı yok ama tedbiren uzak durmayı tavsiye ediyoruz demişti.hatta hamileyken ışın alanlar bile var demişti o beni biraz rahatlattı.Elimizden geldiğince uzak durmaya çalışcaz tabi eşinizn başka çaresi olsa eminim yapardı.Allah yardımcınız olsun.

Amin..

Allah a emanetler canım, sen elinden geldiğince korun. İlk doktor randevunda da ayrıntılı şekilde konuş.

Öyle yapicam bakalım..

Kizlar bnm gorumcem dun tomografi cektrmis bana misafirlige gelmisti bugunde geldi bugun burda okudum hamile kadina zararliymis icime sknti girdi cokmu zarar verir bebege ne olur cvb verin

Kayinpederim akciğer kanseri tedavisi görüyor dün ilaçlı tomografi çekildi drla görüştüm 4-5 gün görüşmeyin dedi. Ulaşabilirsin sende dr sor bence..

Allah yardımcın olsun zor bir durum hemde çok zor

Zor ki hem de ne zor :işsiz:
ilaçlı tomografi ile tomografi farklı şeyler. ilaçlı da damardan bir ilaç veriyorlar o sıkıntı.normal tomografiye gerekirse hamileler bile giriyor( trafik kazası vs durumunda.)

Amin..

Öyle yapicam bakalım..

Kayinpederim akciğer kanseri tedavisi görüyor dün ilaçlı tomografi çekildi drla görüştüm 4-5 gün görüşmeyin dedi. Ulaşabilirsin sende dr sor bence..

Zor ki hem de ne zor :işsiz:
Saol canm ulastim ilacsz sa sknti yok dedi burdan. Nemesis arkadasta soylemisti saolsun biraz icim rahatladi ilaclisi biraz sorunluymis diddak et kendine

gecmis olsun salgin var cnm

Hadi hayırlı olsun, büyük parçaları hallediyorsun işte ne güzel.

Ne renk aldın arabasını? Bir de tam hangi model? Bakıyım netten.
Mamas papas urbo 2 aldim ben. Kahverengi aldim.ellerinde acilmamis urun o renk vardi. Ama 1 ay icinde istersem degistirecekler baskarenk girerse stoga. Muhtemelen girmeyebilir dedi adam.yinede bal renginden biraz koyu bir rengi var. Hosuma gitti. Normalde bu urunde puset yok ama burde puset hediye ettiler yaninda. Onun teshir olmayani yoktu baska bir subeden getirecekler 1 hafta icinde :)

1 tatli kasigindan biraz fazla turk kahvesine macun kivamina gelene kadar limon sıkıyorsun. Sonra hap gibi yapip suyla yutuyorsun. Ishala elvada diyorsun :D yutma kismi sıkıntili cunku tadi pek hos ddegil ama ishalide bulantiyida aninda keser :)

Kızlar hepinize selam..
ben ikizlerime hamileyim diye doktorum ikili test üçlü test ve dörtlü test yerine tek bir test önerdi: Nifty Testi. Bu testin güvenilirliği diğer testlere göre çok daha yüksek %99muş.. Ama ücreti fazla geldi bana açıkçası, 2000 tl dediler.
Daha önce bu testi yaptıran var mı aranızda? Ya da duyup bilen?? Gerek var mı yaptırmaya acaba?

İShalin ilacı bir tatlı kaşığı Türk kahvesine limon sıkıp hemen ağza atıp yutmak Bence birebir etkili geçmiş olsun canım

Bi
1 tatli kasigindan biraz fazla turk kahvesine macun kivamina gelene kadar limon sıkıyorsun. Sonra hap gibi yapip suyla yutuyorsun. Ishala elvada diyorsun :KK70: yutma kismi sıkıntili cunku tadi pek hos ddegil ama ishalide bulantiyida aninda keser :)
biz limon u üzerine sıkıp fondip yapıyoruz karıştırma macun yapma YOk en etkili yöntem bence de

Back
X