- Konu Sahibi Homely_angel
- #12.021
günaydın kızlar. 14.haftadayım mide bulantısı ve istifaralar devam.. sabah gözümü açıp kalktığım gbi lavaboya koştum istifraya. ne zaman bitecek bu durumm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bedavayaverirse ben alırım hiç sorun değilJoker bedavaya verse almam :) ben besigi jokerden almistim. Beni dolandirdilar alirken icindeki cibinlik vs dahil fiyata dediler aldim. Joker urunu kargo ile gonderiyor magazadan bile alsan. Kargodan cibinlik cikmadi. Biz size oyle bir sey demedik dediler. Ee o zaman cibinlik alalim dedik besiksiz cibinlik satmiyoruz dediler :) kimseyede onermem joker arizalo urun vs durumunda kesinlikle arkasinda durmuyorlar urunun.
jokere tövbeliyim yaBedavayaverirse ben alırım hiç sorun değil![]()
Günaydın cnm vücudumuz alışıyor sanırım artık benim hafif uçlarda bir sızı vargurbet bugün bende senin gibi uyandım göğüsler sıfır beden:) ağrı sızı herşey uçmuş gitmiş.
Canım benim altta yazana baksana gögüs hassasiyeti azalır diyorgurbet bugün bende senin gibi uyandım göğüsler sıfır beden:) ağrı sızı herşey uçmuş gitmiş.
Canım bu sonuçlar bizim görebildiğimiz kısım bunun asıl bir sonuç raporu oluyor onu doktor veriyor. O raporda yazan olasılık önemli asıl (1/1000 gibi bir olasılık yazacak)canlar merhaba ikili tarama test sonucum cıktı dün fakat doktorum bayramdan sonraya kadar izinli bende haliyle merak ediyorum sonucu ekliyorum yaptıran arkadaşlardan sonuç hakkında bılgı almak istiyorum sevgiler
sesimizi duyduCanım benim altta yazana baksana gögüs hassasiyeti azalır diyor![]()
Kk bile bana acıdı artık daha az belirti hissedeceksiniz diyor![]()
nemesis hayırlı olsun bebişin cicileri
![]()
sesimizi duydubu paranoyaklara bir yardım edeyim dediler heralde.
Bende hala devam ama gece su içmeyi azaltırsam azalacak sankibu çiş olayı ne zaman çözülecek yahu. her gece 5 defa tuvalete gidiyorum gına geldi.
teşekkürler canım :) :)
hayiri olsun cnm allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinArkadaslar giremiyorum siteye çok yogunum, ama bugun kontrolümüz vardı, doktor büyük ihtimal kız dedi. İkinci kızım geliyor hayırlısıyla.. çok sevindik ama özellikle kızım daha da cok sevindi..
ben her tuvalete kalktığımda 1 bardak su içip yatıyorum geriBende hala devam ama gece su içmeyi azaltırsam azalacak sanki![]()
hyirlu olsunMamas papas urbo 2 aldim ben. Kahverengi aldim.ellerinde acilmamis urun o renk vardi. Ama 1 ay icinde istersem degistirecekler baskarenk girerse stoga. Muhtemelen girmeyebilir dedi adam.yinede bal renginden biraz koyu bir rengi var. Hosuma gitti. Normalde bu urunde puset yok ama burde puset hediye ettiler yaninda. Onun teshir olmayani yoktu baska bir subeden getirecekler 1 hafta icinde :)
sadece bir kere değil bir kaç kere denk geldi. o yüzden joker dedin mi kaçıyorum![]()
Hahay aynı ben wc ye kalkıyorum geri 1 bardak içip yatıyorum böylece en geç 2 saat yatıyorumben her tuvalete kalktığımda 1 bardak su içip yatıyorum geriiçmezsemorumde uyuyamıyorum içim yanmış oluyor.
o ilk çişi kesebilmek lazım
![]()
hyirlu olsun
Biz geçen hburada üzerinden alışveriş yaptık da kendilerinden, hızlı kargoladılar falan epey memnun kalmıştım, ama sen yazınca burdan baktım da hakkında epey şikayet var jokerin, biz ucuz atlatmışız diyelim:)
hiç sorma yaHahay aynı ben wc ye kalkıyorum geri 1 bardak içip yatıyorum böylece en geç 2 saat yatıyorum![]()