2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
günaydın kızlar. 14.haftadayım mide bulantısı ve istifaralar devam.. sabah gözümü açıp kalktığım gbi lavaboya koştum istifraya. ne zaman bitecek bu durumm :işsiz::KK17:

canlar merhaba ikili tarama test sonucum cıktı dün fakat doktorum bayramdan sonraya kadar izinli bende haliyle merak ediyorum sonucu ekliyorum yaptıran arkadaşlardan sonuç hakkında bılgı almak istiyorum sevgiler

Eklentiler

• thumbnail__20170816_210016.webp
    thumbnail__20170816_210016.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 67
Joker bedavaya verse almam :) ben besigi jokerden almistim. Beni dolandirdilar alirken icindeki cibinlik vs dahil fiyata dediler aldim. Joker urunu kargo ile gonderiyor magazadan bile alsan. Kargodan cibinlik cikmadi. Biz size oyle bir sey demedik dediler. Ee o zaman cibinlik alalim dedik besiksiz cibinlik satmiyoruz dediler :) kimseyede onermem joker arizalo urun vs durumunda kesinlikle arkasinda durmuyorlar urunun.
Bedavayaverirse ben alırım hiç sorun değil :-)

canlar merhaba ikili tarama test sonucum cıktı dün fakat doktorum bayramdan sonraya kadar izinli bende haliyle merak ediyorum sonucu ekliyorum yaptıran arkadaşlardan sonuç hakkında bılgı almak istiyorum sevgiler
Canım bu sonuçlar bizim görebildiğimiz kısım bunun asıl bir sonuç raporu oluyor onu doktor veriyor. O raporda yazan olasılık önemli asıl (1/1000 gibi bir olasılık yazacak)

Mamas papas urbo 2 aldim ben. Kahverengi aldim.ellerinde acilmamis urun o renk vardi. Ama 1 ay icinde istersem degistirecekler baskarenk girerse stoga. Muhtemelen girmeyebilir dedi adam.yinede bal renginden biraz koyu bir rengi var. Hosuma gitti. Normalde bu urunde puset yok ama burde puset hediye ettiler yaninda. Onun teshir olmayani yoktu baska bir subeden getirecekler 1 hafta icinde :)
hyirlu olsun

sadece bir kere değil bir kaç kere denk geldi. o yüzden joker dedin mi kaçıyorum :KK70:

Biz geçen hburada üzerinden alışveriş yaptık da kendilerinden, hızlı kargoladılar falan epey memnun kalmıştım, ama sen yazınca burdan baktım da hakkında epey şikayet var jokerin, biz ucuz atlatmışız diyelim:)

teşekkür ederim canım :)

Biz geçen hburada üzerinden alışveriş yaptık da kendilerinden, hızlı kargoladılar falan epey memnun kalmıştım, ama sen yazınca burdan baktım da hakkında epey şikayet var jokerin, biz ucuz atlatmışız diyelim:)

hepsiburada olunca çok sıkıntı olmaz. arada hepsiburada var çünkü. ben bütün çeyiz beyaz eşyamı hb dan aldım. hatta fırınımın camı patlamıştı kargoda anında para iade ettiler. sorundan dolayı 100 liralık hediye çeki verdiler. alırken de kampayası vardı 100de o zaman almıştık. onuda geri almadılar. sonra aynı fırın tekrar stoga girince arayıp dediler ki işte tekrar satışa girecek siz mağdur olmuştunuz düşünürmüsünüz diye düşünürüz deyince daha indirimli fiyata verdiler. 750 lira filan kar ettim fırından :D hp candır.
Hahay aynı ben wc ye kalkıyorum geri 1 bardak içip yatıyorum böylece en geç 2 saat yatıyorum:KK49::KK49:
hiç sorma ya :D bakalım son aylarda ne halt yiyeceğiz :D

Back
X