2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Amin, inşallah.

O kadarına bişi diyemiyorum tatlım, bu hisler anlatamadığım ama bazen eşimi bile şok eden şeyler. Yani her şeyi bilebilmek değil de, aniden hissettiğim değişik bişi.
Sen yine de birşeyler hissedersen benimle ilgili paylaş lütfen çünkü ben inanırım bu duygulara

Sen hep yakınlarda ol, bak krizlere girebiliyoruz bir anda :)
Eşim haftaya harmony i soracakmış, yaptıralım bence diyor.
Yurtdışından alırken fiyat çok fark etti mi? Ben mamas&papas ı Almanya dan mı aldan diyorum.
Sen detaylı da hangi doktora randevu aldın canım?
Harmony 1.800 niaşntaşı gelab yapıyor roch kendi labaratuvarını kurmuş yurt dışına göndermiyorlarmış artık
Rıza Madazlıdan aldım ben randevuyu
Bebek arabası da yarı yarıya gelmişti neredryse gideceksen birçok şeyi alabilirsin burda olmayan güzrl ürünler var

Canım yaşadığın olaya üzüldüm inşallah diğer bebeğin sağ salim doğar dualarimizdasin

Üzüldüm sizin için,benim de bitemedi gitti kanamalarım,inşallah herşey yolunda gider sizin için de,ikili taramayı bana da yapmadı doktorum,o konuda hep pozitif düşünmeye çalışıyorum siz de olumlu bakın,çok geçmiş olsun

Rabbim diğer bebeğini sana bağışlasın ve bundan sonrası çok iyi geçsin inşallah. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz.

Allah razi olsun arkadaslar.insallah insallah guzel haberlerle gelirim yarin.hepimiz saglikla kucagimiza alip buyuturuz insallah.
Avrenim benim digerinin artik gelisimi durdugu icin biz yinede yapalim dedi.yaniltici olacak biliyolar ama yinede istiyolar

Ya kızlar gene bir paranoyaklık ile karşınızdayım.iştende geldim hergün hassas olan göğüslerimde bugün tık yok uçları bile acımıyor ister istemez korktum:KK43:benim gibi hassasiyeti geçen varmııııııııı beni rahatlatın yaaaa

Hepimizde durum böyle, bu haftalarda geçiyor canım. Korkma boşuna ;)

Harmony 1.800 niaşntaşı gelab yapıyor roch kendi labaratuvarını kurmuş yurt dışına göndermiyorlarmış artık
Rıza Madazlıdan aldım ben randevuyu
Bebek arabası da yarı yarıya gelmişti neredryse gideceksen birçok şeyi alabilirsin burda olmayan güzrl ürünler var

Memorial bana orayı söyledi demekki, artık yurtdışına göndermeye gerek yok diye.
Bizim ikili sırasında ilk ayrıntılımız yapıldı, memorial da ikiliyi Perinatolog yapıyor kural olarak.

Ben hem Almanya ya hem İngiltere ye sorayım bakalım.

Kızlar bende plasenta previayım çok korkularm var ya kahverengi leke geliyor aradabir sizde neler oluyor
Bende de ara ara geliyor kahverengi leke.Haftalik proluton depot igneye devam edecez dedi doktorum.Ben de korkuyorum ama napalim bizim elimizde olan bir durum degilBol bol yattip dinlenecez dikkat edelim kendimize

Kızlar bugün yine kanamam oldu,doktora gittik yine,bebeklerim iyi çok şükür,gelişimleri bir hafta önde hatta,ölçümleri gayet iyi,ense,boyun,alın,kalp atımı ve organlar iyi çok şükür.Gel gör ki bu kanamalar bitmedi gitti,kanama alanının büyüklüğünü de söylemedi bu kez,boşver takılma ona dedi doktorumuz,ama ara ara devam edecekmiş maalesef :KK43: hastaneye yatmak istemediğim için evime döndüm nasılsa evde sürekli bir yardımcım var,Allah korusun bir sorun olursa da hastane ile çok yakın mesafedeyiz diye...
Homely_angel Homely_angel bebeklerin biri kız,diğeri çok uğraştırdı bizi ama çok iyi göremedi maalesef bacaklarını açmadığı için,yine de erkek gibi duruyor deri doktorumuz,sonraki kontrolde bakalım ne göreceğiz :)))
Canim çok şükür bebislerimiz Kanamalara da alıştık keske artık bitse ama elimizden bir sey gelmiyor.Dun yine kahverengi leke geldi benden de doktoru aradim prolutona devam edecekmisiz.Bizim hamilelikte boyle gececek sanirim

Ya kızlar gene bir paranoyaklık ile karşınızdayım.iştende geldim hergün hassas olan göğüslerimde bugün tık yok uçları bile acımıyor ister istemez korktum:KK43:benim gibi hassasiyeti geçen varmııııııııı beni rahatlatın yaaaa
Merak etme sorun yoktur. Vücut yavaş yavaş alışıyor... seninle aynıyım benimde 26 şubat... cinsiyet kız gibi ama daha küçük belli olmaz dedi sana ne demişti

cnm bana da bi tahmin istiyorum

Canım doğarsa içime söylerim tabi ama hep olan bişi değil bu. Anlık olarak hissettiğim bir şey.

Şöyle örnek veriyim bir gece Çeşme otobanında sağ şeritte giderken yanımdan bir jeep geçti, ve anlık olarak onu kaza yaptığını hissettim. 4-5 km sonra gerçekten kaza yaptığını gördük. Bazen olumlu bazen olumsuz şeyler sanki malum oluyor.

Mesela henüz biz de bilmiyoruz ya cİnsiyeti, ama öyle bir hissim olmadı kendim için de.

Kızlar mamas paspas urba 2 mi neydi ne özelliği var. Fiyatta yüksek. Tekerleri küçük geldi bana. Büyük tekerin sürüşü çok daha rahattır. Oğlumda kullandığım yeğenimindi güzeldi ama 10 yıllıkk ve bagajda yerr kaplıyor çok.

Memorial bana orayı söyledi demekki, artık yurtdışına göndermeye gerek yok diye.
Bizim ikili sırasında ilk ayrıntılımız yapıldı, memorial da ikiliyi Perinatolog yapıyor kural olarak.

Ben hem Almanya ya hem İngiltere ye sorayım bakalım.
fiyatları öğrenince bana da söylermisin. Ben ingilteredekilere baktım sizin baktığğunızı aynıydı aşağı yukarı

Kızlar mamas paspas urba 2 mi neydi ne özelliği var. Fiyatta yüksek. Tekerleri küçük geldi bana. Büyük tekerin sürüşü çok daha rahattır. Oğlumda kullandığım yeğenimindi güzeldi ama 10 yıllıkk ve bagajda yerr kaplıyor çok.

Canım iskeleti alüminyum, hafiflik sağlıyor.
Sağlam bir araba, bazı markalar gibi bi kaç ay sonra iskeleti sallanmıyor.
Tam yatıyor, bunun kadar yatak haline geçen ve geniş yatak olan araba az.
9 kg yani hafif sınıfa giriyor.
Görünüşü şık ve kız için de erkek için de renkleri çok güzel.

Dezavantajlarına gelirsek,
İngiltere malı olduğundan Türkiye nin engebeli yollarında tekerlekleri çabuk aşınabiliyormuş.
Kapandığında biraz fazla yer kaplıyor, küçük arabalarda sıkıntı olabilir.

Bunun dışında kullanan herkes çok iyi bahşediyor.

Bence kullanım alanına göre düşünülmeli. Benim evimden sahile, çarşıya, parka hep yürüyüş mesafesi. Ve ben dışarda zaman geçirmeyi sevdiğimden, bebeğin arabada rahat uyuması çok önemli. Bir de zangır zangır sallanmasından nefret ettim arkadaşlarımda.

Canım doğarsa içime söylerim tabi ama hep olan bişi değil bu. Anlık olarak hissettiğim bir şey.

Şöyle örnek veriyim bir gece Çeşme otobanında sağ şeritte giderken yanımdan bir jeep geçti, ve anlık olarak onu kaza yaptığını hissettim. 4-5 km sonra gerçekten kaza yaptığını gördük. Bazen olumlu bazen olumsuz şeyler sanki malum oluyor.

Mesela henüz biz de bilmiyoruz ya cİnsiyeti, ama öyle bir hissim olmadı kendim için de.
hayirlisi olsun cnm benim allah hep iyi seyleri malum etsin hayatinda hep guzel olsun

Doktorum banada soyledi gittigim hastane fiyat cok cok ucuk gerek duymadım cnm onu 2 3 4 testlerin hepsini yapmak istersen bu testi yaptır digerlerini yaptırma diyolar bence gerek yok gibi geldi iyi cıktıktan sonra diger testlere gerek yok gibi cnm .
Bana göre hiçbi testi yaptırmaya gerek yok, sonuç ne çıkarsa çıksın zaten benim için bişey değişmeyecek.. gittiğim doktor ısrarla yaptırmamı tavsiye ediyor, kafam çok karışık..
Benim 2li testim riskliye yakin cikti doktor 4lu yapalim dedi.Eger 4lude riskli cikarsa bu soylediginiz tahlili yaptiralim dedi.kesin sonuc veriyormus.Bence hemen bu kadar para vermeye gerek yok baska doktorla gorus 4lu yaptir once
4lü kaçıncı haftada yapılıyor canım? Henüz onu araştırmadım, ikili testi araştırırken doktorum bu niftye yönlendirdi. Bunu yaptırınca diğer hiçbir testi yaptırmaya gerek kalmıyormuş
erkek anneleri kaç haftalıkken öğrendiniz cinsiyeti ve kesindi
Benim 10+2de detaylı ultrasonda minik bi pipi göründü canım :) çok yüksek ihtmal erkek dedi doktor ama 12.haftada kesinleşir.. Benim kontroller hep detaylı ultrasonla yapıldığı için çok erkenden öğrenebildik
Yakında tüm testlerin yerini alacağı düşünülen test bu tatlım, bizde ikili de risk düşük çık asına rağmen daha garanti olduğu için yaptırsak mı diye düşünüyoruz hala.
İkiz olaydı da hiç bir testi yaptırmaz, maddi olarak da olanağım varsa bunu yaptırırdım.
Bu arada bana memorial 1750 civArı dedi bu test için, istersen sen de bir sor.
Ben direkt testi yapan kurumla irtibata geçtim canım, maddi olarak çok şükür imkan var da ileride o kadar masraf olacak ki o paraya bebeklerime daha iyi bişey alırım diye düşünmüyor değilim.. çok kararsızım.. senin riskin de düşük çıkmış neden endişelisin? Daha önce düşük filan yapmış mıydın?

desenize 22si burası dram korku gerilim:KK76:
Acil panik butonu olarak bi gelir bakarım
jeliboni jeliboni ben ilkinde de bu hamileliğimde de yptırdım harmony kafan rahat olur maddi imkanın varsa öneririm
Pusetle ilgili ben niye eksik kalayım çoooğğ değerli fikrimi söyleyim bütçenize göre ne alırsanız alın çift yönlü kullanılan model olsun rüzgarı var yağmuru var güneş girecek çocuun gözüne sizi görmek isteyecek.potansiyeliniz var acaba nefrs alıyor mu diye paranoya yapacaksınız bebrği görmek önemli
Ben inglesina almıştım yurtdışından memnunum :KK16:
Detaylı ultrason için de randevularınızı alın şimdiden. Bazı isim yapan drlarda yer bulmak daha da zor ben 3 hafta önce hallettim o yüzden
Sağol canım düşünüyorum bakalım..
Canım biliyorsun benimde ikiz ben ikiliyi yaptırdım sorun çıkmadı zaten burun kemiği varsa ve ense kalınlığı normalse kendini üzecek bi durum olmuyo bildiğim kadarıyla ikiliyi bile yaptirmayanlar var çünkü bunlar olasılık zaten
Ultrasonda burun kemiği göründü, doktor burun kemiğine aldanmamak lazım down sendromlu çocukların %30unda burun kemiği vardır dedi.. bence de gerek yok ama hamileliğin stressiz geçsin istiyorsan yaptır diyor doktorum, kesinlik oranı çok yüksekmiş

Bana göre hiçbi testi yaptırmaya gerek yok, sonuç ne çıkarsa çıksın zaten benim için bişey değişmeyecek.. gittiğim doktor ısrarla yaptırmamı tavsiye ediyor, kafam çok karışık..

4lü kaçıncı haftada yapılıyor canım? Henüz onu araştırmadım, ikili testi araştırırken doktorum bu niftye yönlendirdi. Bunu yaptırınca diğer hiçbir testi yaptırmaya gerek kalmıyormuş

Benim 10+2de detaylı ultrasonda minik bi pipi göründü canım :) çok yüksek ihtmal erkek dedi doktor ama 12.haftada kesinleşir.. Benim kontroller hep detaylı ultrasonla yapıldığı için çok erkenden öğrenebildik

Ben direkt testi yapan kurumla irtibata geçtim canım, maddi olarak çok şükür imkan var da ileride o kadar masraf olacak ki o paraya bebeklerime daha iyi bişey alırım diye düşünmüyor değilim.. çok kararsızım.. senin riskin de düşük çıkmış neden endişelisin? Daha önce düşük filan yapmış mıydın?

Sağol canım düşünüyorum bakalım..

Ultrasonda burun kemiği göründü, doktor burun kemiğine aldanmamak lazım down sendromlu çocukların %30unda burun kemiği vardır dedi.. bence de gerek yok ama hamileliğin stressiz geçsin istiyorsan yaptır diyor doktorum, kesinlik oranı çok yüksekmiş

Endişeli olan ben değilim, eşim. Daha doğrusu endişe değil de, daha kesini varsa o da yapılsın mantığı. Daha önce kaybım da var evet, üstelik onda ikili de biyokimyasal risk çıkmıştı.
Bir de sonuç ne olursa olsun bir şey değişmeyecek demişsin, bu durumda yaptırma o zaman. Rahatlat kafanı, hamileliğin keyfini çıkar. Hatta yarın bir emek mağazasına git, mutluluk hormonu patlaması yaşayacaksın ;)

Back
X