2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yanlış bir öneri olmasın bir tecrübem yok ama önceki hamilelikte not almışım diş ağrısı olursa diye karanfil yağını pamuğa damlatıp dişe koyun denilmiş forumlarda falan uygulamadan araştırın olur mu. Çok geçmiş olsun
Sağol cnm dün karanfil koydum fakat banamısın demedi birde yağını deneyim

sanki benimde yan ve kalçama doğru olan kısımda bacaklarım beyazlamaya başlamış gibi geldi ama benim cildim hep kuru ondan olabilir. ne kadar suda içsem işe yaramıyor anladığım. ben kakao yağı ile badem yağı alıp denicem inşallah erinmezde bir aktara gidersem haftada 3 kere yeterli olur diye söyledi bir doktor şimdilik tabi.

Ben de yağ denemeye karar verdim ya kremler maşallah çeyrek altın fiyatı. Bir alana bir bedava diye koymuşlar babé diye bir markayı ama pek de uygun gelmedi bana zaten ufacık.

Kızlar dişciye gittim hiçbirşey yapmadılar biri dolgu biri kanal tedavisi diyor diğeri kanala gerek yok diyor dişimin ağrısından duramıyorum kadın doğumcudan izin kagıdı istediler onlardada hep sıra dolmuş kaldım böyle
Nolur diş ağrısına öneri kızlar

Ayy kıyamam ya diş ağrısı da çok beterdir. Rakı dışında bir şey bilmem rakı da cidden iyi geliyor yalnız. Yutmayacağın için pamukla rakı koy istersen.

bende şöyle bir durum söz konusu birde.çok fazla yemediğim sürece o midedeki kazınma hissi azalmıyor bir türlü.ama çokta yememeye çalışıyorum.daha 15.hafta alırsam kilolaları sonra napıcam:)gerçi az mı yiyorum diyede stres oluyorum bazen..evde oturunca insan kendini dinliyor.okullar açılınca kafam dağılacak inşallah :)

Tabiii de bebişşşş :) maşallah.
Sagol cnm tum bebıslerimize maşallah bir hafta once arkadasım doğum yaptı 26 haftalık şuan ikizlerine ve suan beslemeyi kesmisler ve anne yıkıldı dualar yerini bulur sizlerde hamile oldugunuz icin dua edermisin herkesten dua istiyorum dua yerini bulur kimseye yasatmasın rabbim çok zor oda zor süreclerle oldu kusura bakmayın cnm yazdım buraya cok kotu oldum aramizdan birinin duası iyi gelebilir.

Sagol cnm tum bebıslerimize maşallah bir hafta once arkadasım doğum yaptı 26 haftalık şuan ikizlerine ve suan beslemeyi kesmisler ve anne yıkıldı dualar yerini bulur sizlerde hamile oldugunuz icin dua edermisin herkesten dua istiyorum dua yerini bulur kimseye yasatmasın rabbim çok zor oda zor süreclerle oldu kusura bakmayın cnm yazdım buraya cok kotu oldum aramizdan birinin duası iyi gelebilir.
Ayy inşallah rabbim anne babasına bağışlasın onları rabbim korusun benimde ikiz neden erken doğmuşlarki

Back
X