2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Allah sizi napmasın. :-) Benim 26 sında. Doğum günümde. İnşallah cindiyetini öğreneceğim. Bir ay öncesinde randevu bulabildiğimiz için erkene alma lüksüm yok

Bende geçen gün bütün evi temizledim sanki hiç hamile değil gibi sonra ki iki gün yattım tabi ağrıdan. Ağrın oluyorsa Zorlama canım varsın pis kalsın bebişlerimizi ii olsun. Bugün ağrım varken ultrason da bebişi öyle sıkışmış görünce çok üzüldüm hatta kızdım kendime. Yürütüyorsa dinlene dinlene yürü zorlama yani
Nasil yani sıkışmıştı bebeğin canım:( çok fena tutuldu belim ya korkmaya başladım evi daha önce de süpürüyordum şimdiden bu kadar tutulmanin anlami ne ki :(

Aynen canım sağlıklı olması her anlamda rahatlattı beni i. Kayıp yaşayınca dokt ağzından çıkan herşey çok önemli benim için. İnş hepimiz sıhhatle atlatalım şu dönemleri. Gelebilecek kimse yok canım annem uzakta kv ise eltim doğum yapmak için gün sayıyor bugün yarın bekliyoruz artık eşi de evde olmayınca genelde orda oluyor kv. Baş başa kaldık kızımla. Bugün dokt dediklerini dinledi çıkışta anne sen evde yat ben kendim oynarım merak etme dedi :KK61:
Ayy şimdiden abla olmuş bile, nasıl bilinçliler ya.

Aaa indirim mi vardi yoksaaaaa:KK43: ben birkac gün once gidip catlak onleyici aldim indirimde değildi. 60 tl idi bana bu giidsle bana 1 ay dayanmayacak. Gogusten baslayip diz kapaklarimin arkasina kadar sürüyorum valla. En iyisi indirimleri takip etmek..
Fondöten far filan bakacaktım canım ama biota cilt bakım ürünleri de %40 indirimliymiş :)

Bnm de karnım ağrıyor canım bugün nefesim kesiliyor inşallah normaldir :KK43: Şu aylara kadar geldik Allah korusun dinlenelim bol bol :/
Aynen Allah korusun kötüyü düşünmek bile istemiyorum Rabbim evlatlarimizi sag salim bize bagislasin :( hic duydunuz mu bel agrisi kötü bisey habercisi olabilir mj

Aynen Allah korusun kötüyü düşünmek bile istemiyorum Rabbim evlatlarimizi sag salim bize bagislasin :KK43: hic duydunuz mu bel agrisi kötü bisey habercisi olabilir mj
Canm bn gecen hafta misafirlige gittim 3 saat oturdum diye iki gun belim kopuyor gibi agridi agriya dayamadim doktorumu aradim gel bakiyim dedi gittim cok şükür bsy yoktu bebek buyuyor ondan dedi korma ins bsy yoktur ama genede rahat edemiyorsan doktorunu ara icin rahat etsin

Canm bn gecen hafta misafirlige gittim 3 saat oturdum diye iki gun belim kopuyor gibi agridi agriya dayamadim doktorumu aradim gel bakiyim dedi gittim cok şükür bsy yoktu bebek buyuyor ondan dedi korma ins bsy yoktur ama genede rahat edemiyorsan doktorunu ara icin rahat etsin
Yarın arayacagim insallah canim1. Bir de bir saglik sayfasinda okudum gebelikte fazla salgilanan bir hormon da ozellikle bel bölgesinde kasilmalara neden oluyormuş. Bebegime bir sey olmasin da dayanirim ben. Rabbim evlatlarimizi korusun. Sagol canim benim biraz daha rahatlattin beni

Yarın arayacagim insallah canim1. Bir de bir saglik sayfasinda okudum gebelikte fazla salgilanan bir hormon da ozellikle bel bölgesinde kasilmalara neden oluyormuş. Bebegime bir sey olmasin da dayanirim ben. Rabbim evlatlarimizi korusun. Sagol canim benim biraz daha rahatlattin beni
Amin bsy degl canm bnm bide doktorum demistiki bebek buyuyor ve omurgaya baski yapiyor bundan sonra vel agrilarin olabilir korkma bebegin kilo aliyo demisti yavrularimiz Allaha emanet Allah bizede guc versin amin

Back
X