- 28 Mart 2017
- 16.592
- 67.921
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
- #12.321
olmaz mi benumde 24 deydi 23 aldim baktim burda cogu ogun bende geri xektim zaten dayanamiyom ya ondan
Benimde 25 i.idi bende cektim 23 e

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmaz mi benumde 24 deydi 23 aldim baktim burda cogu ogun bende geri xektim zaten dayanamiyom ya ondan
Ben aldım bile 23 ü olacaktı bugün 22sine aldım valla özledim kızlarımıKızlar 22 sinemi alsak dayanamıyorum artık bebişi özledim![]()
doğum günü hediyesi olacak sana ne güzel :)Allah sizi napmasın.Benim 26 sında. Doğum günümde. İnşallah cindiyetini öğreneceğim. Bir ay öncesinde randevu bulabildiğimiz için erkene alma lüksüm yok
Benimde 25 i.idi bende cektim 23 etotem oluyor
![]()
aynen totem yapalim allah hepimuze ginlumuzdekini versin ins tum kuzucuklar saglikla kavussun bizlereBenimde 25 i.idi bende cektim 23 etotem oluyor
![]()
Nasil yani sıkışmıştı bebeğin canımBende geçen gün bütün evi temizledim sanki hiç hamile değil gibi sonra ki iki gün yattım tabi ağrıdan. Ağrın oluyorsa Zorlama canım varsın pis kalsın bebişlerimizi ii olsun. Bugün ağrım varken ultrason da bebişi öyle sıkışmış görünce çok üzüldüm hatta kızdım kendime. Yürütüyorsa dinlene dinlene yürü zorlama yani
Ayy şimdiden abla olmuş bile, nasıl bilinçliler ya.Aynen canım sağlıklı olması her anlamda rahatlattı beni i. Kayıp yaşayınca dokt ağzından çıkan herşey çok önemli benim için. İnş hepimiz sıhhatle atlatalım şu dönemleri. Gelebilecek kimse yok canım annem uzakta kv ise eltim doğum yapmak için gün sayıyor bugün yarın bekliyoruz artık eşi de evde olmayınca genelde orda oluyor kv. Baş başa kaldık kızımla. Bugün dokt dediklerini dinledi çıkışta anne sen evde yat ben kendim oynarım merak etme dedi![]()
Homely_angel canim senin idrar yollari icin kullandigin ilacin adi monurol muydu?
Bende mecbıriyetten 22 sine alabilirim tek başıma zor olur gitmek eşim o gün evdeBen aldım bile 23 ü olacaktı bugün 22sine aldım valla özledim kızlarımı
Kızlar 22 sinemi alsak dayanamıyorum artık bebişi özledim![]()
Cnm benim diş sorunu var bide eşim ogün evde bakalım 23 de evdeymiş artık 2sinden birinde gidicem dişimin ağrısı geçerse totemi bozmucamBiz sabırlı anneleriz, bir gün daha dayanabiliriz![]()
Fondöten far filan bakacaktım canım ama biota cilt bakım ürünleri de %40 indirimliymiş :)Aaa indirim mi vardi yoksaaaaaben birkac gün once gidip catlak onleyici aldim indirimde değildi. 60 tl idi bana bu giidsle bana 1 ay dayanmayacak. Gogusten baslayip diz kapaklarimin arkasina kadar sürüyorum valla. En iyisi indirimleri takip etmek..
Bir sonraki indirimi beklerim artık. Ama şu an öyle bir bel tutulmasi yaşıyorum ki Allah korusun korkmaya basladim bisey yoktur insallahFondöten far filan bakacaktım canım ama biota cilt bakım ürünleri de %40 indirimliymiş :)
Bir sonraki indirimi beklerim artık. Ama şu an öyle bir bel tutulmasi yaşıyorum ki Allah korusun korkmaya basladim bisey yoktur insallah![]()
Aynen Allah korusun kötüyü düşünmek bile istemiyorum Rabbim evlatlarimizi sag salim bize bagislasinBnm de karnım ağrıyor canım bugün nefesim kesiliyor inşallah normaldirŞu aylara kadar geldik Allah korusun dinlenelim bol bol :/
Canm bn gecen hafta misafirlige gittim 3 saat oturdum diye iki gun belim kopuyor gibi agridi agriya dayamadim doktorumu aradim gel bakiyim dedi gittim cok şükür bsy yoktu bebek buyuyor ondan dedi korma ins bsy yoktur ama genede rahat edemiyorsan doktorunu ara icin rahat etsinAynen Allah korusun kötüyü düşünmek bile istemiyorum Rabbim evlatlarimizi sag salim bize bagislasinhic duydunuz mu bel agrisi kötü bisey habercisi olabilir mj
Yarın arayacagim insallah canim1. Bir de bir saglik sayfasinda okudum gebelikte fazla salgilanan bir hormon da ozellikle bel bölgesinde kasilmalara neden oluyormuş. Bebegime bir sey olmasin da dayanirim ben. Rabbim evlatlarimizi korusun. Sagol canim benim biraz daha rahatlattin beniCanm bn gecen hafta misafirlige gittim 3 saat oturdum diye iki gun belim kopuyor gibi agridi agriya dayamadim doktorumu aradim gel bakiyim dedi gittim cok şükür bsy yoktu bebek buyuyor ondan dedi korma ins bsy yoktur ama genede rahat edemiyorsan doktorunu ara icin rahat etsin
Cnm benim diş sorunu var bide eşim ogün evde bakalım 23 de evdeymiş artık 2sinden birinde gidicem dişimin ağrısı geçerse totemi bozmucam![]()
Amin bsy degl canm bnm bide doktorum demistiki bebek buyuyor ve omurgaya baski yapiyor bundan sonra vel agrilarin olabilir korkma bebegin kilo aliyo demisti yavrularimiz Allaha emanet Allah bizede guc versin aminYarın arayacagim insallah canim1. Bir de bir saglik sayfasinda okudum gebelikte fazla salgilanan bir hormon da ozellikle bel bölgesinde kasilmalara neden oluyormuş. Bebegime bir sey olmasin da dayanirim ben. Rabbim evlatlarimizi korusun. Sagol canim benim biraz daha rahatlattin beni