2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Nasil yani sıkışmıştı bebeğin canım:KK43: çok fena tutuldu belim ya korkmaya başladım evi daha önce de süpürüyordum şimdiden bu kadar tutulmanin anlami ne ki :KK43:
Korkutma kendini canım. sancı anında ultrason da gördüm bebişi plesenta bebeğe baskı yapıyordu dokt gösterdi kendini yorma bak nasıl sıkışmış dedi. Dinlen canım bu aylarda bel ve kasık ağrıları oluyor. Çok ağrın olursa parol alabilirsin dedi bana. Elinden geliyorsa bir kaç gün dinlen. Sırt üstü yatmak çok rahatsız ediyor beni yan daha çok rahat ediyorum mesela

BANA DA RAHME ÇOK YAKIN DEDİ YAAA. İNŞALLAH YUKARI ÇIKAR CNM.
Yaaa internette çok kötü şeyler yazıyor. :KK12: Bana doktor sadece sezeryan olabilirsin dedi. Hiç risklerden bahsetmedi. Rahim büyüdükçe yukarı çıkabilir dedi. Kötü bişey demeyince içim rahattı ta ki araştırma yapana kadar...:işsiz: Sanada yukarı çıkabileceğini söyledi mi?

Korkutma kendini canım. sancı anında ultrason da gördüm bebişi plesenta bebeğe baskı yapıyordu dokt gösterdi kendini yorma bak nasıl sıkışmış dedi. Dinlen canım bu aylarda bel ve kasık ağrıları oluyor. Çok ağrın olursa parol alabilirsin dedi bana. Elinden geliyorsa bir kaç gün dinlen. Sırt üstü yatmak çok rahatsız ediyor beni yan daha çok rahat ediyorum mesela
Ben de yan yatinca rahatliyorim canim da nasil dinleneyim ki kocam tutturdu kac gündür haftasonu annemlere gidelim diye. Arabamizi da kayinpeder aldi 110 km yol nasil gidecem bilmiyorum. Sadece bir saat metro ile gidecegim. 1.5 saat otobüs ile gidecegim ordan da kayinpeder gelip alacak. Gitmesem eşim üzülecek. Ailesini sevmedigimi biliyor bahane buluyorum zannedecek. İnşallah belim daha kötü olmaz

Gunaydin herkese 2 gundur internet yok giremedim. Cok ozledim burayi ve yaklasik 35 sayfa okudum biraz once :)

Dun 4 saat araba yolculugu yaptim istanbul-canakkale. Ellerim ve ayaklarim cok sisti. Cok rahatsiz oldum.Sizde de sismeler biraz basladi mi?

Onun disinda persembe perinatolog randevum vardi. Simdilik durum iyi gidiyor ama 22. Haftada tekrar gel asil o hafta onemli dedi. Burun kemigi ve ense kalinligi normal ama bana onceki kayiplar ve yastan dolayi harmony test daha iyi olur dedi, zaten biz de onu istiyorduk. 34 yasindayim ben bu arada.1750 ye yaptirdik biz de, sonuclar 2 hafta sonra gelicek.

Onun disinda cinsiyet %80 erkek dediler ama harmony test veriyor cinsiyeti zaten onun icin 2 haftaya netlesir. Eger erkekse cin rus takvimi, kalp atis hizi, mide bulantisi olmamasi falan bende tutmamis oluyor. Sadece ayaklarim cok usuyor, arada titriyorum ona erkek diyorlardi.

Oyle iste gelismeleri sizinle paylasmak istedim. Yani 2 hafta test sonucu bekle, ondan sonra 22. Haftayi bekle. Hamilelik esittir stresle beklemek:)

Rüyamda bi dedeye bebeğimin cinsiyeti ne diye soruyordum güya öteki dünyayla bağlantısı varmış adamın erkek veya kız diye soracağıma lakap takmışım öyle soruyordum o da birini söyledi aaaa erkekmiş dedim sonra Yok ya o dediği lakap kız içindi diyordum :KK70::KK70::KK70:yani yine bir belirsizlik anlamadım gitti iyice merak etmeye başladım cinsiyetini artık

Selam kızlar, ben hiç yazamıyorum hala mide bulantıları devam ediyor, doktor bir vitamin ilacı verdi o biraz enerji vermeye başladı. Dün cinsiyeti de öğrendim, yine bir oğlum olacakmış :nazar: Biz kız olacak diye kendimizi şartlandırmıştık, hayal kırıklığı yaşadık ama oğlum çok sevindi, birbirlerine arkadaş olacaklar ama ben iki erkek çocuğu ile deliririm artık :KK48: kese,çin takvimi, aşerme vs. hepsi tersine çıktı :KK48:

Ben de 8. haftadan beri badem sütü sürüyorum karnıma kızlar Bebak'ın. Her sabah kalkınca sürüyorum ve tüm günkalıyor neredeyse, nemlendirme açısından oldukça iyi. Kokusunuda seviyorum Henüz bir çatlak durumu yok ama korkudan biraz erken kullanmaya başladım. Bir de Vaseline'in kakao yağlı body butterını alacağım

Doğuma 176 gün kalmış diyor 4 gün ilerde gidiyor ultrasonda kaldı 172 sezeryan oluncada 10gün ordan kaldı 162 gün:rolleyes::rolleyes:

Yaaa internette çok kötü şeyler yazıyor. :KK12: Bana doktor sadece sezeryan olabilirsin dedi. Hiç risklerden bahsetmedi. Rahim büyüdükçe yukarı çıkabilir dedi. Kötü bişey demeyince içim rahattı ta ki araştırma yapana kadar...:işsiz: Sanada yukarı çıkabileceğini söyledi mi?
Evet cnm yukarı çıkar DEDİ ben kanamadan ve bebeğimden korktuğum için onu pek takmadım. Düşük ilacı verdi onu kullanıyorum. ama şunu unutmayalım hepimiz BÜTÜN HAMİLELİKLERDE İLLAKİ BİR OLAY OLUYOR. bi bahane bulup canımız sıkılabiliyor. bebeğimiz sağlıklı olması için bol bol dua edelim. :nazar::anne:

Arkadaşlar selam herkese. Bişey soracağım 14.haftamdayim. hala akıntıniz devam ediyor mu. Bazen sulu gibi akıntı geliyor benden korkuyorum bebeğin suyu mu diye. Pazartesi doktora gideceğim sanırım.

Back
X