- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
- #12.341
Bu dönemde sirt ağrıları da cok oluyormuş. Demek yavruların baskısından. Parmak kadar veletlerin ettiklerine bak hele
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben zaten 24 twn 23 aldim totem olsun diye bi daha arayip 22 dersem deli sancaklar 23 beklicez artikinBiz sabırlı anneleriz, bir gün daha dayanabiliriz![]()
Aynen oyle ya ben varim anne diyorlarBu dönemde sirt ağrıları da cok oluyormuş. Demek yavruların baskısından. Parmak kadar veletlerin ettiklerine bak hele
Korkutma kendini canım. sancı anında ultrason da gördüm bebişi plesenta bebeğe baskı yapıyordu dokt gösterdi kendini yorma bak nasıl sıkışmış dedi. Dinlen canım bu aylarda bel ve kasık ağrıları oluyor. Çok ağrın olursa parol alabilirsin dedi bana. Elinden geliyorsa bir kaç gün dinlen. Sırt üstü yatmak çok rahatsız ediyor beni yan daha çok rahat ediyorum meselaNasil yani sıkışmıştı bebeğin canımçok fena tutuldu belim ya korkmaya başladım evi daha önce de süpürüyordum şimdiden bu kadar tutulmanin anlami ne ki
![]()
Yaaa internette çok kötü şeyler yazıyor.BANA DA RAHME ÇOK YAKIN DEDİ YAAA. İNŞALLAH YUKARI ÇIKAR CNM.
Ben de yan yatinca rahatliyorim canim da nasil dinleneyim ki kocam tutturdu kac gündür haftasonu annemlere gidelim diye. Arabamizi da kayinpeder aldi 110 km yol nasil gidecem bilmiyorum. Sadece bir saat metro ile gidecegim. 1.5 saat otobüs ile gidecegim ordan da kayinpeder gelip alacak. Gitmesem eşim üzülecek. Ailesini sevmedigimi biliyor bahane buluyorum zannedecek. İnşallah belim daha kötü olmazKorkutma kendini canım. sancı anında ultrason da gördüm bebişi plesenta bebeğe baskı yapıyordu dokt gösterdi kendini yorma bak nasıl sıkışmış dedi. Dinlen canım bu aylarda bel ve kasık ağrıları oluyor. Çok ağrın olursa parol alabilirsin dedi bana. Elinden geliyorsa bir kaç gün dinlen. Sırt üstü yatmak çok rahatsız ediyor beni yan daha çok rahat ediyorum mesela
Ben de beceremedim catladim resmen. Bugunku tahlil sonucuna gore verdi dr. Ama 5 saatte pes ettim artık imkansizdi 8 saat durmam:)) inşallah faydasi olmustir yine deEvet canım ama ben beceremedim biliyorsun, günlük o kadar su içip gece de 8 saat tuvalete gitmeden bekleyemedim.
Dunyama hos geldinGünaydın kızlar 0 belirtiyle![]()
Dunyama hos geldin![]()
Benimki ultrasonda hicte uslu gorunmuyordu balik gibi yuzuyordu vallauslu bizim bebişler
Benimki ikiliye gittiğimde uyuyodu doktor 3 kere yürüde gel dedi tembel benimkiBenimki ultrasonda hicte uslu gorunmuyordu balik gibi yuzuyordu valla![]()
Evet cnm yukarı çıkar DEDİ ben kanamadan ve bebeğimden korktuğum için onu pek takmadım. Düşük ilacı verdi onu kullanıyorum. ama şunu unutmayalım hepimiz BÜTÜN HAMİLELİKLERDE İLLAKİ BİR OLAY OLUYOR. bi bahane bulup canımız sıkılabiliyor. bebeğimiz sağlıklı olması için bol bol dua edelim.Yaaa internette çok kötü şeyler yazıyor.Bana doktor sadece sezeryan olabilirsin dedi. Hiç risklerden bahsetmedi. Rahim büyüdükçe yukarı çıkabilir dedi. Kötü bişey demeyince içim rahattı ta ki araştırma yapana kadar...
Sanada yukarı çıkabileceğini söyledi mi?