2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar grip oldum ben nezleyim burnum tikali bas agrim var halsizim ne yapicam :KK43:
Cildirmak uzereyim evde kafami kaldiramiyorum

Canım kendine sebze çorbası yap ya da yaptır birileri varsa. Bir de daha önced e dediğim gibi kivi ve yaban Mersin'i bulmaya çalış. Kargoyla gelecek bişi olsa buradan bugün vereyim diyeceğim ama bozulur.

15+4 oldum ama hala gunde iki kere baya baya çıkarıyorum ne yesem migdem zorlaya zorlaya sonrasında kasik agrıları boyle devam etmesi normalmi kusmalar bitiriyo beni bayramdan sonra gidicektim ama carsamba aldım randevumu boyle olunca .
Ben de hala kusuyorum canim gunde 2kez en az.Midem çok kötü bıktım valla.Kizimda da boyleydim 5ay devam etti.biran once bitsin artık

Eczanelerde okyanus suyu spreyleri satiliyor canim. Ben ondan kullaniyorum. Doktorum kullanabilirsin dedi. Bogaz agrisi icin gargara yapman lazim. Bas agrisinada parole izin veriyorlar ama yinede doktoruna danisman lazim. Kanama vs durumunda önerilmez cunku.
Okyanus suyu burnumu kanatiyor denize ne zaman girsem kanar kilcar damarlarim sorunlu
Diger onerilerin icin sagol tatlim islak sacla yatmanin cezalari bunlar

Canım kendine sebze çorbası yap ya da yaptır birileri varsa. Bir de daha önced e dediğim gibi kivi ve yaban Mersin'i bulmaya çalış. Kargoyla gelecek bişi olsa buradan bugün vereyim diyeceğim ama bozulur.
Sagol birtanem esim sorusturuyor yaban mersinini kiviyi rahatlikla buluruz da
Evde tekim yardim etcek kimse yok kimseyide istemiyorum zaten kendi basimin caresine bakicam kalkar corbami yaparim

Merhaba Şubat anne adayları,
Hasta olanlara geçmiş olsun,cinsiyetini öğrenmek için bekleyenlere Allah gönüllerine göre versin.
İkinci hamileliğimi yaşıyorum.İlk hamilelik sürecimi de bu forumdan takip etmiştim.
Bize 11.haftada erkek dedi doktorumuz ama yarın tekrar kontrolümüz var,bayram öncesi gitmek istedim hemde
tahlillerimi göstereceğim.
Geriye dönük okuyamadım ama kilo alma durumlarınız nedir?

Tatlım haftalar +6 ya kadar gider, sonraki gün diğer haftaya geçer. Yani 12+6 dan sonraki gün 13+0 dır :KK66:

Dörtlü taramayı bilmiyorum, henüz konuşmadım doktorla. Perinatolog bana artık 21 de ayrıntılı ultrasonda görüşürüz dedi ama bilmiyorum.

Kesenin büyümesi daha doğrusu amniyon sıvısının artışı 14.ten sonra artıyor. O yüzden ileride olan arkadaşının daha fazla suyu var, kesesi de daha şiş :KK66:
benden sonraki arkadaşın benle aynı benden 3 hafta önce olanın büyük dediğin gibi sıvısı mı çok acaba onun bir şey olsa doktor bana söylerdi sanki tansiyon normaldi taki bu haftaya kadar pazar sabahı bı kalktım 6-7 yarım saat sonra 12-8 oldu
gidince bunuda söyleyeceğim yarım saate tansiyonumun birden çıkması garibime gitti
bilgiler için çok teşekkür ederim o zaman ben yarın 15. haftaya giriyorum :)
Aynı durum bende de var ellerim ve ayaklarım şiş durumda
tuzluda yemiyorum oturarak çalışıyorum ondan mı soracağım cuma gidince

23 ünde kontrolü olanlar, nannen1 nannen1 nemesis nemesis gurbet gurbet ve beeeeen...

Başka kimler vardı kızlar?
cumada benim kontrol var cinsiyet öğreneceğiz inş

Son düzenleme:
Back
X