- 2 Haziran 2014
- 715
- 522
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
- #12.661
bi de kızlar ayaklarım şimdiden acayip şişiyor tuzluda yemiyorum nedendir bilemedim![]()
Aynı durum bende de var ellerim ve ayaklarım şiş durumda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi de kızlar ayaklarım şimdiden acayip şişiyor tuzluda yemiyorum nedendir bilemedim![]()
hayirlisi olsun totemdesende biximlesinKızlar bende randevumu 23 saat 1.30 aldım hadi hayırlısı herşey yolundadır inş
Kizlar grip oldum ben nezleyim burnum tikali bas agrim var halsizim ne yapicam
Cildirmak uzereyim evde kafami kaldiramiyorum
Benim randevuyu doktor taaa bayramdan sonraya verdi ben de devlete gideyim 23 unde diye dusundum cinsiyeti ogrenirim belki diye sıra bulabilirsem beni de ekleyin
Cilgin 23 luler
Ben de hala kusuyorum canim gunde 2kez en az.Midem çok kötü bıktım valla.Kizimda da boyleydim 5ay devam etti.biran once bitsin artık15+4 oldum ama hala gunde iki kere baya baya çıkarıyorum ne yesem migdem zorlaya zorlaya sonrasında kasik agrıları boyle devam etmesi normalmi kusmalar bitiriyo beni bayramdan sonra gidicektim ama carsamba aldım randevumu boyle olunca .
Benim aksam 19.45 randevu sonra kaldim diye dona kalmam insallah :)23ünde bayram var hadi kızlar kontrole giden merakta bırakmasın hemen yazsın
Okyanus suyu burnumu kanatiyor denize ne zaman girsem kanar kilcar damarlarim sorunluEczanelerde okyanus suyu spreyleri satiliyor canim. Ben ondan kullaniyorum. Doktorum kullanabilirsin dedi. Bogaz agrisi icin gargara yapman lazim. Bas agrisinada parole izin veriyorlar ama yinede doktoruna danisman lazim. Kanama vs durumunda önerilmez cunku.
Sagol birtanem esim sorusturuyor yaban mersinini kiviyi rahatlikla buluruz daCanım kendine sebze çorbası yap ya da yaptır birileri varsa. Bir de daha önced e dediğim gibi kivi ve yaban Mersin'i bulmaya çalış. Kargoyla gelecek bişi olsa buradan bugün vereyim diyeceğim ama bozulur.
migrosta yabanmersinli kefirli yoğurt satılıyor. vitamin bombası onuda dene istersen.Sagol birtanem esim sorusturuyor yaban mersinini kiviyi rahatlikla buluruz da
Evde tekim yardim etcek kimse yok kimseyide istemiyorum zaten kendi basimin caresine bakicam kalkar corbami yaparim
benden sonraki arkadaşın benle aynı benden 3 hafta önce olanın büyük dediğin gibi sıvısı mı çok acaba onun bir şey olsa doktor bana söylerdi sanki tansiyon normaldi taki bu haftaya kadar pazar sabahı bı kalktım 6-7 yarım saat sonra 12-8 olduTatlım haftalar +6 ya kadar gider, sonraki gün diğer haftaya geçer. Yani 12+6 dan sonraki gün 13+0 dır
Dörtlü taramayı bilmiyorum, henüz konuşmadım doktorla. Perinatolog bana artık 21 de ayrıntılı ultrasonda görüşürüz dedi ama bilmiyorum.
Kesenin büyümesi daha doğrusu amniyon sıvısının artışı 14.ten sonra artıyor. O yüzden ileride olan arkadaşının daha fazla suyu var, kesesi de daha şiş![]()
tuzluda yemiyorum oturarak çalışıyorum ondan mı soracağım cuma gidinceAynı durum bende de var ellerim ve ayaklarım şiş durumda
cumada benim kontrol var cinsiyet öğreneceğiz inş
Hayırlı haberler getirin bize:)