- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #12.701
bende kendime kiz diyorum
holmeys sana erkek o kadar ruyamda gordum
nimesis erkek
gurbet kiz
Hafi bakalım yarın gösterirlerse minikler bakacağız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kendime kiz diyorum
holmeys sana erkek o kadar ruyamda gordum
nimesis erkek
gurbet kiz
sendende tahminbekliyoruz cnmağzın bal yesin :)
seviyesizlik bu forumda diz boyu malesef. allahtan yöneticiler şikayet edince hemen ilgileniyor. sabahta birisi bana g.rzek dedi sırf hoşuna gitmedi dediğim şey diye. seviyesizlik yapan var ise şikayet butonundan şikayet et direk. sen düşüneceğine o düşünsün.Kizlar bizim şubat anneleri grubumuzne kadar seviyeli ne kadar guzel yurekli herkes bunu bugun daha iyi anladim. Benim actigim bir konu var Ankaradaki hastane fiyatlariyla ilgili herkese yardimci olsun dedim tablolar hazirladim cevap veriyorum herkese ama nasil kotu niyetli ici fesat insanlar var kavga etmek icin yer ariyorlar terbiyesizlik yapiyorlar.Konuyu actigima pişman ettiler.Çok moralim bozuluyor
benim hiç bir fikrim yok yasendende tahminbekliyoruz cnm
Kızlarrrrr benim gibi Çarşamba gününün heyecan dorukta bekleyen var mı :)) cok heyecanlıyım korkuyorum stresliyim daha bir sürü sey var sizden Çarşamba günü hepinizden destek bekliyorum :))
aynen bizde bekliyioz carsambayiKızlarrrrr benim gibi Çarşamba gününün heyecan dorukta bekleyen var mı :)) cok heyecanlıyım korkuyorum stresliyim daha bir sürü sey var sizden Çarşamba günü hepinizden destek bekliyorum :))
saglik olsun cnmbenim hiç bir fikrim yok ya![]()
16. Haftadan sonra hissedilir yaziyor heryede ama ilk bebekde daha sonrada olabiliyormus endiselenmeKizl bebek hareketi hisseden varmi icinizde bn hic hissetmiyorum kac haftada hissedilir bilgisi olN varmi
Ayy ne guzel buyumus karnin.ben 15. Haftadayim hala gaz şişkinligi misali gozukuyo.Masallah diyim sana17.haftama girerken mrb teyzeler :))![]()
oii maşallah benim kocaman oldu herkes 6 aylık sanıyor şaşrıyorlar hemen cıkmıstı zaten iyice büyüdü17.haftama girerken mrb teyzeler :))![]()
kız bu 17 haftalık göbek mi17.haftama girerken mrb teyzeler :))![]()
Bnde okudum internetten ama ilk gebeligim ve 17 hftama giriyorum hissetmiyorum diye korkuyorum canm ya16. Haftadan sonra hissedilir yaziyor heryede ama ilk bebekde daha sonrada olabiliyormus endiselenme
Teşekkür ederiz :) benim hamilelikten önce karnım yoktu hiç o yüzden erken çıktı sanırımAyy ne guzel buyumus karnin.ben 15. Haftadayim hala gaz şişkinligi misali gozukuyo.Masallah diyim sana
Akşama doğru daha da şişiyor :)oii maşallah benim kocaman oldu herkes 6 aylık sanıyor şaşrıyorlar hemen cıkmıstı zaten iyice büyüdü
Canım iç rahmin geniştir senin belki ondan belli olmuyordur :)kız bu 17 haftalık göbek mibende hala yok bir şey o akdar sticker aldım göbeğim çıksın yapıştırıp resim çekeceğim diye tık yok
![]()
Benimde ÇarşambaKızlarrrrr benim gibi Çarşamba gününün heyecan dorukta bekleyen var mı :)) cok heyecanlıyım korkuyorum stresliyim daha bir sürü sey var sizden Çarşamba günü hepinizden destek bekliyorum :))
Herkese göre değişiyor bence.. ben de yaklaşık 1 haftadır hissetmeye başladımBnde okudum internetten ama ilk gebeligim ve 17 hftama giriyorum hissetmiyorum diye korkuyorum canm ya