2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar bizim şubat anneleri grubumuzne kadar seviyeli ne kadar guzel yurekli herkes bunu bugun daha iyi anladim. Benim actigim bir konu var Ankaradaki hastane fiyatlariyla ilgili herkese yardimci olsun dedim tablolar hazirladim cevap veriyorum herkese ama nasil kotu niyetli ici fesat insanlar var kavga etmek icin yer ariyorlar terbiyesizlik yapiyorlar.Konuyu actigima pişman ettiler.Çok moralim bozuluyor
seviyesizlik bu forumda diz boyu malesef. allahtan yöneticiler şikayet edince hemen ilgileniyor. sabahta birisi bana g.rzek dedi sırf hoşuna gitmedi dediğim şey diye. seviyesizlik yapan var ise şikayet butonundan şikayet et direk. sen düşüneceğine o düşünsün.

Kızlarrrrr benim gibi Çarşamba gününün heyecan dorukta bekleyen var mı :)) cok heyecanlıyım korkuyorum stresliyim daha bir sürü sey var sizden Çarşamba günü hepinizden destek bekliyorum :))

Merhabalar kızlar tam okuyamiyorum sayfaları baya ilerlemiş oluyor umarım herkes iyidir.
Bugün benim kontrolum vardi 11.haftada kiz olabilir demisti dr.bugün de bi cikinti gormedi bakalim ne zaman netlesecek..ikili test sonucunu da aldım 1/1030 çıktı çok şükür riski az .Dr 1000 in üzerinde olanlara 3lu test yaptirmiyoruz 1 ay sonra ayrintili olucak dedi.Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakinda.
Herkese mutlu günler diliyorum

Kızlarrrrr benim gibi Çarşamba gününün heyecan dorukta bekleyen var mı :)) cok heyecanlıyım korkuyorum stresliyim daha bir sürü sey var sizden Çarşamba günü hepinizden destek bekliyorum :))
Homely_angel Homely_angel çılgın 23 lülere biri daha eklendi bacım :D
kız o günü hepimiz bekliyoruz sabırsızlıkla :D

17.haftama girerken mrb teyzeler :)) :emir_bebek:

Eklentiler

• IMG_1133.webp
    IMG_1133.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 93
benim tahminim kendime erkek çoğu kişide erkek diyor ama Allah sağlık versin baska bsy istemiyorum
ben çekip koysam şok olursunuz kocaman karnım :)

Ayy ne guzel buyumus karnin.ben 15. Haftadayim hala gaz şişkinligi misali gozukuyo.Masallah diyim sana
Teşekkür ederiz :) benim hamilelikten önce karnım yoktu hiç o yüzden erken çıktı sanırım

oii maşallah benim kocaman oldu herkes 6 aylık sanıyor şaşrıyorlar hemen cıkmıstı zaten iyice büyüdü
Akşama doğru daha da şişiyor :)

kız bu 17 haftalık göbek mi :KK57: bende hala yok bir şey o akdar sticker aldım göbeğim çıksın yapıştırıp resim çekeceğim diye tık yok :işsiz::KK12::bicak:
Canım iç rahmin geniştir senin belki ondan belli olmuyordur :)

Back
X