2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
bugun kontorlum vardi.
daha once erkege benziyo demisti ama bu sefer kız dedi.erkege kendimi cok alistirmistim .oglusumda erkek kardes istiyorum diyodu .hayirlisiyla saglicakla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Ay banada erkeğe benziyor dedi bu gittiğimde de kız der inşallah :nazar::dua:

Kızlar sağlık ocağında idrar tahlilinde lökosit biraz yüksek çıkmıştı bugün doktoruma gösterdim akıntın var mı dedi çok oluyor dedim.Gyno_lomexin diye bi fitil verdi.Hiç kullandınız mi siz gebelikte onerilmedikce kullanılmamalıdır diyor bu ilacın içinde de Dr bi zararı olmadigindan yazmıştır demi.kafama takildi
Benim de akıntım çok oluyordu aynı fitilden verdi bana da 2 li 3 gün arayla kullanmamı söyledi.ilk 3 aylık dönemde 6li farklı bi ilaç vermişti ama hiç işe yaramamıştı,doktoruma söyledim başlangıçta çok etkili bi ilaç kullanamayacağımı söylemişti.

Bana verdi cnm doktor bende vajina mantaei var ondan verdi fitil olarak. Kullandimda 6 tablet hatta

Benim de akıntım çok oluyordu aynı fitilden verdi bana da 2 li 3 gün arayla kullanmamı söyledi.ilk 3 aylık dönemde 6li farklı bi ilaç vermişti ama hiç işe yaramamıştı,doktoruma söyledim başlangıçta çok etkili bi ilaç kullanamayacağımı söylemişti.

Sağolun kızlar ben de kullanayim o zaman iki tane çıktı içinden.Guzummmm günde bir tane yazıyor üstünde sen 3 gün arayla mi kullanmıştın 2.sini canim

Bsy degl canm tekrar gecmis olsun bnmde bogazim beyaz iltihaplanmisti antibyotik ictim agrisi gecti ama o beyazlik gecmedi inşallah gecer diye bekliyorum hamilelerde biraz uzun surebiliyormus he birde gunde iki kez banyo yap demisti doktor dikkat et kendine bebek icin endiselenme cok sukur ates cikmadigi surece bebege bi zarari yokmus :hasta:
Atesim cikmadi hic cok sukur ogle vallahi zor grciyor bas agrisi kafam su gibi :(
Yatip uyucam az simdi az kendime gelirim belki ins atlatiriz canim

Kızlar sağlık ocağında idrar tahlilinde lökosit biraz yüksek çıkmıştı bugün doktoruma gösterdim akıntın var mı dedi çok oluyor dedim.Gyno_lomexin diye bi fitil verdi.Hiç kullandınız mi siz gebelikte onerilmedikce kullanılmamalıdır diyor bu ilacın içinde de Dr bi zararı olmadigindan yazmıştır demi.kafama takildi
Bana da vajina mantari icin verdi tereddüt ettim ama dun kullandim ilkini. Daha mi ileri itmem gerekiyordu bilmiyorum butun olarak kalmis. Hic sevmiyorum bu fitil isini

Back
X