2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar biz çıktık, çok şükür iyiyiz. Sizi merakta bırakmadan hemencik yazıyım dedim. Cinsiyetimizi de gösterdik, erkek geleneğini bozmadık :)

Şimdi diğer güzel haberleri bekliyoruz :)
Hadi bakalım tebrık ederım canım :)cinsiyet belirlemede ayağını sürttün bizde öğreniriz inşallah

Ben ilcede yasiyorum doktorum muayanehanede hizmet veriyor.dogumu konyada anlastigi bir hastaneyle yaptiriyor.daha once ingilterede 200 tane falan ssvd yaptirdigini fakat burdaki hastanenin sartlari uygun hale getirmeye cok yanasmadigini anlasabilirse yaptirabilecegini soyledi. Ssvd destekleyen doktor secmek onemli cunku doktorlar olabilir deyip son anda hastalari riskli deyip caydiriyorlar. Konyada bir tane destekleyen doktor yok maalesef.ancak artik herseyiyle hazir olan sezeryana alamayacak kadar acilmasi olanlara yapiyorlar ssvdyi.en destekleyeni daha once yaptirmis olani benimki bakalim nasıl olcak.
O kadar icimde kaldı ki normal dogum yapmak ruyalarima bile girer.ins hayirlisiyla saglicakla bu sefer olur canim

Rabbim gönlüne göre versin canım, dediğin gibi doktor çok önemli, SSVD grupları var onlara üye oldum ben oralarda doktor tavsiyesi yapıyorlar, Konya için sen de bu gruplara bak istersen orada hastane ismi öğrenebilirsin belki doktorun o hastaneye gelebilir doğum için, inşallah açılma olur da doktorun yorumuna gerek kalmadan doğururuz :)

ufunkitos ufunkitos Homely_angel Homely_angel
evet ever bayagi buyumusler, banada 170gr olmis dedi. bi kafasini bi karnini felan gosterdi parmaklarini saydi. cok eglenceliydi. 3 hafta once verdigi ultrasyon fotosunda tek karedeydi, simdi sadece kafasi sigdi.

Ha bide bana sezeryan yaran gayet iyi gorunuyor ssvd icin dedi. insallah boyle devam eder dedi. yuzmeye gitmen ssvdyede yardimci dedi yuzmesen bile hareket etnelisin dedi. malum ben 2 aydir yatiyorum mideden. Tutuna Tutuna Defhne Defhne

ben de bol bol yürümeye çalşışıyorum ama halsizlik çok fazla, artık bu haftalardan sonra rahatlarız bol bol spor yaparız inşallah, bir arkadaşım hamile ve yoga derslerine katılıyor, ben de belki gideceğim. şu mide bulantım geçse neler yapıcam da :(

Kızlar aşk olsun hiç kimse merak etmemiş şu saatte yeni girebildim :KK43: bebislerim çok şükür iyi kafa kafaya vermişlerdi büyümüş kuzularim 9 cm e yaklaşmış boyu ikisininde ama haftasından 9 gun geri çıktılar bide ayağımı incittim kızlarımı görmeye giderken bi aksilikte oğlum yaşattı para yutmuş takipteyim dua edin çıksın kızlar operasyona gerek kalmasın moralim hem iyi hem kötü kızlarım iyi ama oğlumla ben sakatlandık

geçmiş olsun inşallah operasyona gerek kalmadan en kısa sürede çıkar

Bugun kizimin bogazinda tamamen sans eseri boyle aft benzeri beyazliklar gordum, sok oldum tabii hemen doktoru aradim kontrol felan derken, streptokok enfeksiyonu kapmis. normalde yetiskinlere gecmezmis ama an itibariyle kulak burun bogaz bas agrisi ile bendede kendini gostermis bulunuyor.... doktoru kizima penisilin verdi, bakalim doktorum bana ne diyecek. tirt.

geçmiş olsun canım

günaydın kızlar
dün tatsız bır olay yaşadım kayınpederimle
iş yerinde fenalastım üstüne gece uykumdan uyandım tansıyon fırlamıs şimdi biraz iyiyim ama kendimi kasmaktan dün dişlerim birbirine vurdu ambulans çağıracaklardı yıkadılar resmen işte beni

bebeğe bsy olacak diye çok korktum
cuma kontrol var inş kötü bşy yoktur

geçmiş olsun canım

kızlar bugün kontrolü olanlara bol şans, güzel haberler ile gelin inşallah :dua::nazar::nazar:

Günaydın bugün dr gidecekler güzel haberlerle dönün inşallah. 2 li taramadan sonra ne istiyorlar arkadaşlar ayrıca yaş 35 benim.. Bende cinsiyet merak esenlerdenim. 11+3 de kız gibi demişti.. ama kesin değil demişti meraklardayım.
Bende 3lü ya da 4lü ye gerek duyulmadan kanda frp ye bakıldı sadece

benimde cuma heycandan yerimizde duramıyoruz eşim erkek erkek diyip duruyor rüyasında görmüştü arkadaşım hamileydi o zaman ona yormustu onların kızmış cinsiyet şimdi bize yoruyor tabi erkek çocuk almıs kucagına ruyasında
bakalım benim karnda baya ilerde herkes erkek diyor kızda alınacak :D

Bugun kizimin bogazinda tamamen sans eseri boyle aft benzeri beyazliklar gordum, sok oldum tabii hemen doktoru aradim kontrol felan derken, streptokok enfeksiyonu kapmis. normalde yetiskinlere gecmezmis ama an itibariyle kulak burun bogaz bas agrisi ile bendede kendini gostermis bulunuyor.... doktoru kizima penisilin verdi, bakalim doktorum bana ne diyecek. tirt.

Çok geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine.

Back
X